evet ve parky sahalara döner hanımlar merhaba beni sıfırdan kabul eyleyin

çok anormal bir süreçte katıldım buraya şansıma tüküriiim

efenim öncelikle
nilsub
a verdiğim söz gereği üç günlük menümü yazayım.ama bu menülerin bana ait olmadığını bir otelde bulunmadığımızı o yüzden seçeneklerimin ev sahiplerine göre şekillendiğini belirteyim.
cuma günü sabah sandviçimi yedim buğday ekmeğine
öğlen tavuk göğsü ızgaralamıştım
akşam da ben yemek yemeden yola çıktık eskişehire varmamız 9 u buldu önümüze sofra konduğunda et kavurma çorba pilav yeşil fasulye salata sarma vişne komposto bla bla bla uzayan bir liste vardı ekımek yemeden hepsinden tattım ama o bile fazla geldi.
cuma ertesi gün kahvaltıyı gelin olarak ben hazırladım

sucuklu yumurta salatalık domates zeytin peynir bazlama ekmeği vardı.
akşamına başka bir yere misafirliğe gittik benim bildiğim gidene hoşgeldine gelinir ama maymun gibi gezdik..güveçte etli türlü mercimekli bulgur pilavı trileçe tatlısı mercimek çorbası salata uzar gider bir menü vardı..trileçenin yarısını yedim valla.ekmek yemedim.
pazar.
kahvaltıyı gene ben hazırladım klasik kahvaltı hazırladım kaynanam kızartma istedi onuda yapptım
sabahtan önüme tavuk getirdi pişirde ye diye dedim kahvaltıda tavuk mu yiyom ben

neyse efenim öğlen artık onlara tavuğu bol acılı antep usülü soteledim (acı yemezlerde

)
sonra yola çıktık bu öğlen yemeğini 4 e doğru yiyince eve gelince hiçbir şey yemedik...
şimdi ben bugün dukana başlıyorum başka türlü kilo veremeyecem galiba ama öğlen yürüdüm onu söyleyim...
sabah dukan ekmeği hindi füme burgu peynir şekersiz çay tükettim..
öğlen ızgara köfte salata yedim ekmeksiz ..
akşamda evde patlıcan yemeğim var ama ben felak köftem vardı onu nohutla bir çorba yapayım çorba içeyim unsuz diyorum..
bu arada oğlum kudurdu resmen yerinde durmuyor.
birde ebru sen benden zayıfsın yeaaaaaaaaa bu nasıl eşleşme