- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #190.901
Ohh bee takım kendine gelmiş.

Hem metebolizmayı hızlandırıyor.

Almadın umarım.

süperrrr...
rakibem kim acaba...ayışığım merhaba..
sürekli girmiyor galiba
Burdayım Cnm merhaba![]()
Aynı takımda yeni tanışıyorsunuz.Rakibeciğim Kilolar yakın mı bizim benimBoy 163 kilo 66,3 geldim bu sabah

Artık bahane de yok. Tam gaz başlamalısın.Kızlar yeni uyandım ve geldim. Ama pertim yani. Hem cok yorgunum hem uykusuzum. Yeni uyanmama rağmen. Misafirlerim gittiler. Şimdi kalkıp bir güzel evi temizleyecegim.
Geçmişe şimdi bakacam. Rakip olması güzel olmuş. Benim rakibem de ayrı bir tatlı. Benim gibisineinatettimolacak lazımdı zaten. Teşekkür le
kollontai . ..
Ben sezaryen dikisimle yapabilir miyim acaba? sezaryenden sonra gobek kaldi zayiflasam bile gitmiyor ya
Neki bu dediğiniz ilk kez duydum.ya hıc anlamam ki bilemiyorum, ama baya zor hareketler..
Kız çorba diyete uygun kiiiZayiflama takiminda yapılacak duyuru mu buzaten midemizi zor susturuyoruz ayip yeaaa
Ben gelemiciim maalesef yarismaci arkideslere basarilar![]()

BencedeDiyette çorba yasak mıBence çorba çok sağlıklı
![]()
Hem metebolizmayı hızlandırıyor.
Her türlü çorba yaniTavuklu veya etli çorbalarda iyi olabilir![]()

Bizde seni özledik yakızlar valla özledim sizi![]()

Hadi bakalım.Yarın bizim için milat olsun. Tam gaz başlamalıyızamaniiiiiin kaptanım eli kırbaçlım bak sen bugün miladım olsun valla bak yeminle aslında çokta istikrarsız bir kişilik değildim ama çok çirkin bir dönemde geldim şuraya şimdi düze çıktım valla bak![]()
Kolay gelsin o zamnyok ben dukanı tam yapıp bir ayda 10 kilo verdim süt tozum eksik onuda alayım mesela ekmeklerimi tatlılarımı ordan yaparım ben genelde şimdi ful yapiciğim yarın atak 1 akşam siparişlerimi getirecek sevgili eşim![]()
Elime düştün demekbu durumda ebrucuyuuum![]()
Kilo durumun nasıl kaptanım.ben biraz uzanıcam kızlar bisiklet sürdüm geldim azıcık dinleneyim gelirim yine :)
Almadın umarım.
Güzel görünüyor yeni rakibem.Eki Görüntüle 1836794 bir tür kahvaltıEki Görüntüle 1836797 gojili chialı yoğurt
Cumaya mutlaka eksi gelmelisin.Gülme kız. Bırakmam ben onu.kilo aldım ama ben ya ne kadar aldım bilmiyorum
Ohh ohh hedeflerde belirlenmiş.doğru tamam cumaya 95 im bak gör o vakit![]()

Tabi korktum ben.Malum haftada 200 gram veriyorym.

İyi olurr.tamam özel msj atarsın bende buraya yazarım![]()

Yok canımm.Korktum birazzseni rakip görmüyormu acep kendine kolay lokmamı geldin gözüne gııııııı![]()

Övgülerinize layık olmaya çalışıyorum.Rakibem.Yani evet Ebru da cogu zaman sabit geldigi olmustur ama sana göre daha iradeli ve dişli bi rakip. Belki seni de gaza getirir. Cunku senin de ciddi anlamda toparlanmaya ihtiyacın var.