• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh bee takım kendine gelmiş.
süperrrr...
rakibem kim acaba...ayışığım merhaba..
sürekli girmiyor galiba

Burdayım Cnm merhaba :KK45:

Rakibeciğim Kilolar yakın mı bizim benimBoy 163 kilo 66,3 geldim bu sabah
Aynı takımda yeni tanışıyorsunuz. :sinirli:
Kızlar yeni uyandım ve geldim. Ama pertim yani. Hem cok yorgunum hem uykusuzum. Yeni uyanmama rağmen. Misafirlerim gittiler. Şimdi kalkıp bir güzel evi temizleyecegim.
Geçmişe şimdi bakacam. Rakip olması güzel olmuş. Benim rakibem de ayrı bir tatlı. Benim gibisine inatettimolacak inatettimolacak lazımdı zaten. Teşekkür le kollontai kollontai . ..
Artık bahane de yok. Tam gaz başlamalısın.
Ben sezaryen dikisimle yapabilir miyim acaba? sezaryenden sonra gobek kaldi zayiflasam bile gitmiyor ya

ya hıc anlamam ki bilemiyorum, ama baya zor hareketler..
Neki bu dediğiniz ilk kez duydum.
Zayiflama takiminda yapılacak duyuru mu bu :skandal: zaten midemizi zor susturuyoruz ayip yeaaa :sinirli:

Ben gelemiciim maalesef yarismaci arkideslere basarilar :KK48:
Kız çorba diyete uygun kiii :p
Diyette çorba yasak mı:KK45:Bence çorba çok sağlıklı:oops:
Bencede
Hem metebolizmayı hızlandırıyor.

Tavuklu veya etli çorbalarda iyi olabilir:KK48:
Her türlü çorba yani:KK70:
kızlar valla özledim sizi :KK68:
Bizde seni özledik ya:KK68:
amaniiiiiin kaptanım eli kırbaçlım bak sen bugün miladım olsun valla bak yeminle aslında çokta istikrarsız bir kişilik değildim ama çok çirkin bir dönemde geldim şuraya şimdi düze çıktım valla bak:dua::KK31::KK31::KK31:
Hadi bakalım.Yarın bizim için milat olsun. Tam gaz başlamalıyız
yok ben dukanı tam yapıp bir ayda 10 kilo verdim süt tozum eksik onuda alayım mesela ekmeklerimi tatlılarımı ordan yaparım ben genelde şimdi ful yapiciğim yarın atak 1 akşam siparişlerimi getirecek sevgili eşim :anneadayı:
Kolay gelsin o zamn
bu durumda ebrucuyuuum :KK60:
Elime düştün demek
ben biraz uzanıcam kızlar bisiklet sürdüm geldim azıcık dinleneyim gelirim yine :)
Kilo durumun nasıl kaptanım.
Almadın umarım.

Güzel görünüyor yeni rakibem.
Gülme kız. Bırakmam ben onu.kilo aldım ama ben ya ne kadar aldım bilmiyorum
Cumaya mutlaka eksi gelmelisin.
doğru tamam cumaya 95 im bak gör o vakit:KK54:
Ohh ohh hedeflerde belirlenmiş.:21:
hani benim rakibe yok ortalıkta bugün ebrusonmez ebrusonmez şoka mı girdin gıı:spor::spor::spor::KK70::KK70:
Tabi korktum ben.Malum haftada 200 gram veriyorym.:KK70:
tamam özel msj atarsın bende buraya yazarım :KK70:
İyi olurr.:KK48:
seni rakip görmüyormu acep kendine kolay lokmamı geldin gözüne gııııııı :sampiyon:
Yok canımm.Korktum birazz:KK17:
Yani evet Ebru da cogu zaman sabit geldigi olmustur ama sana göre daha iradeli ve dişli bi rakip. Belki seni de gaza getirir. Cunku senin de ciddi anlamda toparlanmaya ihtiyacın var.
Övgülerinize layık olmaya çalışıyorum.Rakibem.:KK54:

Bu arada kızlar perşembe günü hacamat yaptiracagim. O yüzden 48 saat öncesi ve sonrası hayvansal hiçbir gıda olmayacak menülerim de...
ay yaptırma kız o çok fena bişey niye yaptırcan ki? enfeksiyon riski falan çok yüksek valla :( senin safra mevzu ne oldu?

Ama benim rakibem @morordek
Neyse iki tane olmuş olur.
parkbyull parkbyull sana emanet o artı gelirse hesabını sana sorarım bilesin :)

Merhaba kızlar bende paylaşayım menümü
kollontai kollontai @morordek @nilsub
Sabah:1 dl köy ekmeği+1,5 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,biber,maydonoz
Öğlen:tavuklu krep+ayran +
Arkadaşın doğumgünüysü 2 çatal pasta
Akşam:1 kase çorba+1 tabak sarma :KK43: +1 tabak salata
Yemekten sonrada 3_4 bisküvi yedim
Su:3 lt üstü
Spor: yarım saat yürüyüş
Kızlar sinirlerim bozuk yaa koptum ben resmen bugün :KK43: sabah artı gördüm tartıda sinirlerim bozuldu saldım resmen.Toparlamam lazım hemen en azından bu haftayı artıda bitirmemem lazım.Haftasonı tatile gitcem bi gidip gelsem baya iyi gelecek rahatlıycam.Bu ara başka streslerimde oldu malum.Yaa haftasonu çokta yemedim çok canım sıkıldı artı çıkmaya yaaa :KK43:
canım ben cuma artı görmek istemiyorum lütfen dikkat et!! artı görünce yemek yememen lazım sen tam tersini yapmışssın!!! tatilde de tartını yanına al hem kaçamak yapma ihtimalin azalır hem de cuma bildirim yaparsın :) sana güveniyorum çok güzel eksilerle geleceksin :)

Iyi geceler güzeller
Ben geçen sene mezun olmuştum ama biraz kilo aldım. Vermeye çalıştıkça almaya başladım. Farkettim ki takım olmadan zayıflayamıyorum
O yüzden eski takımıma geri katılmak istiyorum acaba mümkünmü kaptancığım?
mümkün canım sen katılıma başla bende yarın arşiv bilgilerine falan bakarım. yeni kaptan benim, hoşgeldin tekrardan :)

6. Ay aşısı canım. Biraz önce uyudu kuzum. Calpol verdim rahatladi.. ne betermis bu ayin aşıları ya
çok geçmiş olsun tatlım

ay yaptırma kız o çok fena bişey niye yaptırcan ki? enfeksiyon riski falan çok yüksek valla :( senin safra mevzu ne oldu?

canım ben cuma artı görmek istemiyorum lütfen dikkat et!! artı görünce yemek yememen lazım sen tam tersini yapmışssın!!! tatilde de tartını yanına al hem kaçamak yapma ihtimalin azalır hem de cuma bildirim yaparsın :) sana güveniyorum çok güzel eksilerle geleceksin :)

mümkün canım sen katılıma başla bende yarın arşiv bilgilerine falan bakarım. yeni kaptan benim, hoşgeldin tekrardan :)

çok geçmiş olsun tatlım

Teşekkür ederim kaptanim :) yarina geçsin de spor yapayım biraz

Rakibem süperim canım. Dışarıdaydım arkadaşlarla buluştuk eve yeni geldim. Geçmişi de ancak okudum. Rakip olmuşuz iki emziren tatlışişko. Bakkk rakibem ben bugün arkadaşlarla buluştum ama kaçamak yapmadım. Izgara yedim şekerli bir şey yemedim tatlının ustasına gittiğimiz halde:KK9::KK9:.sen nasılsın?
Tebrik ediyorum.İradene sahipçıkmışsın.
İ

pışşıkkkk canım hiç verir miyim gaz sana sen benim rakibemsin:duduk::deli::KK45:

Pekelaaaa bunu sen istedin :sopa: :KK48:

fururum adamı valla bi yerlere de bırakamaz.. ben hepinizden sonra basladım bak ne kadar verdım.. o spor yapılacak ekmekler de bırakılacak..valla rezil ederim cümle aleme duyuyon mu bacım @tatlitambak kaytarmak yokkkk:sinirli:
Negüzel bu rakip işi ortalığı ısıtmış...
Aynen devam canlarım.

Rakibem süperim canım. Dışarıdaydım arkadaşlarla buluştuk eve yeni geldim. Geçmişi de ancak okudum. Rakip olmuşuz iki emziren tatlışişko. Bakkk rakibem ben bugün arkadaşlarla buluştum ama kaçamak yapmadım. Izgara yedim şekerli bir şey yemedim tatlının ustasına gittiğimiz halde:KK9::KK9:.sen nasılsın?
Tebrik ediyorum.İradene sahipçıkmışsın.
İ

pışşıkkkk canım hiç verir miyim gaz sana sen benim rakibemsin:duduk::deli::KK45:

Pekelaaaa bunu sen istedin :sopa: :KK48:

fururum adamı valla bi yerlere de bırakamaz.. ben hepinizden sonra basladım bak ne kadar verdım.. o spor yapılacak ekmekler de bırakılacak..valla rezil ederim cümle aleme duyuyon mu bacım @tatlitambak kaytarmak yokkkk:sinirli:
Negüzel bu rakip işi ortalığı ısıtmış...
Aynen devam canlarım.

ebrusonmez ebrusonmez tatlım facia rakamı eve dönünce görmeyi planlıyorum burada tartı yok, görünce bi şok geçirip şok diyet yaparım muhtemelen çorbalar beni bekler yine :)
Ayy o kadar kötü mü??
Umarım daha da almazsın. Sporla yürüyüşle dengelemeye çalış.Annende yürüyüşü seviyordu.Birlikte yapsanız zevkli olur hem. :KK55:

parkbyull parkbyull duydun mu rakibem.Yarın çok çok dikkat etmeliyiz

Ohh bee takım kendinegelmiş

Aynı takımda yeni tanışıyorsunuz. :sinirli:

Artık bahane de yok. Tam gaz başlamalısın.

Neki bu dediğiniz ilk kez duydum.

Kız çorba diyete uygun kiii :p

Bencede
Hem metebolizmayı hızlandırıyor.

Her türlü çorba yani:KK70:

Bizde seni özledik ya:KK68:

Hadi bakalım.Yarın bizim için milat olsun. Tam gaz başlamalıyız

Kolay gelsin o zamn

Elime düştün demek

Kilo durumun nasıl kaptanım.
Almadın umarım.

Güzel görünüyor yeni rakibem.

Cumaya mutlaka eksi gelmelisin.

Ohh ohh hedeflerde belirlenmiş.:21:

Tabi korktum ben.Malum haftada 200 gram veriyorym.:KK70:

İyi olurr.:KK48:

Yok canımm.Korktum birazz:KK17:

Övgülerinize layık olmaya çalışıyorum.Rakibem.:KK54:

Ay tatlım ben tanıyorum ama tanınmıyorum :kk77:

Dünün menüsü:
İftar:
1 kase çorba
fırında yağsız hamsi
Domates
2 ceviz 1 muz
Su: 2litre Spor: yok.
Bugunun menüsü:
1.5 kase domates çorbası
4k. az yağda pişmiş domates biber
1 yumurta
2 ceviz- 4 kuru üzüm.
Su: 2 olmuştur ölçemedim.Hala içiyorum.
Spor:malesef yok. Cezalarımı bekliyorum.

Back
X