- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #190.921
Bu saatte asla olmaz.Allahım tatlı yiyesim var of yatayım hemen dayanamayabilirim
Sen en iyisi uyu.Rüyanda belki yersin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saatte asla olmaz.Allahım tatlı yiyesim var of yatayım hemen dayanamayabilirim
Sizde sabah oldu heraldeBu @btlbetul sakın koca bulup kaçmasınyakında düğününe çağırır pasta falan cıhhhh bana uymaz gidemem yaniii
![]()
Evet rakibem yurtdışıda olsa sorun aynı bacım salata tavuk balık geçinip gidiyorum 2 gündür felaket hastayım burnum hırr hırrr akıyor ateşim bir iniyor bir çıkıyor yinede vazgeçmedim 45 dk spor yapıyorum yediklerime çekidüzen verdimsavurgan rakibem sen yurtdışında yaşıyordun dimi hatta baya saat farkı vardı.Artık denk geldikçe okuyacaz.Bakalım bu hafta neler olacak
![]()
Evet az sonra işe gidicem hatta vakit geldi bileSizde sabah oldu heralde![]()
Kolay gelsin.Evet az sonra işe gidicem hatta vakit geldi bile![]()
Çok naziksiniz efemm.
Çok naziksiniz efemm.![]()
. . . PAZAR GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@melinda23 - Yarım saat dans / yarım saat egzersiz
gogo2405 - 1 saat spor salonu / 30 dk yüzme / 200 jj / 25 mekik / 7.400 adım
bnnu - 6.000 adım
O Ollalla - 16.000 adım / 400 günün egz. / 150 y. mekik / 100 zıplama / 25 squat
abesle_istigal - 100 twist / 100 mekik / 50 yan mekik / 50 ters mekik / 300 dumbell / 30 squat (15-i dumbell) / 45 dk bant 5 dakikası koşu
tiffany20 - 15 mekik / 50 squat / 200 ip atlama / 300 jj / 5.500 adım
Bu sadece bir örnek.
İnşallah CnmCumaya kadar şişkinliğini atarsın.Bol eksilerle gelirsin o zamn
bildiğin tava da ya da fırında dukan ekmeği yaparım glutenimde var süttozu ve glutenli ekmeği lezzetli oluyor.canım ben dukanın kıtaplarını okudum yagı azaltılmıs sut kullanabılırsın suttozuna ıhtıyacın yok kii.. ayrıca dur bakalım tatlılara daha var. dukan ekmegını de ben krep gıbı yapıyorum taze her sabah,sen ekmek tarıfını mı dıyosun yoksa??
kaptanım genelde benim menülerle nasıl kilo veremediğimi soruyorlar ama hatayı nerde yapıyorum ki taşınma arefesi dışında menülerim ekmeksiz pirinçsizdir genelde.ben bilmem onu bunu tatlı matlı yok!!!
ya canım ne kadar kaslı olabilirsin geçen hafta 96 kg bildirim yaptın ayrıca. başladığından beri seni kaçıncı uyarışım bilmiyorum, ama menülerin çok kötü o menülerle kilo alman normal verseydin anormal olurdu!! bence sen un ve unlu gıdaları bıraksan zaten kilo vereceksin birazda su ve spor tabi ki!!!
ya canım bu kaçıncı bırakcam demen kilon 82 bu kiloları vermen lazım çok sağlıksız!!! lütfen kendine menülerine bi çeki düzen ver artık!!!
bende cumadan itibaren size rakibim hayırlara vesile olsun![]()