• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin tatlı görüşün o canımmm :)
Çok şükür, sağlıklı beslenme. sporla yuvarlanıp gidiyorum :))
Yok canım daha giremedim, veremiyorum bitürlü, sabit kilom hafalardır..
Olur bazen öyle takılır kilolar :)
Eminim verirsin ;)

selam kızlar 4. takımdan kucak dolusu sevgiler .... yeşilçayımı aldım ve ziyarete geldim nasılsınız?
Bütün 4. takım da ziyaretimizde yahu :KK48: Bizden de gidenler var mı acaba ziyarete? İade-i ziyaret yapalım :KK48:

Olur bazen öyle takılır kilolar :)
Eminim verirsin :KK66:

Bütün 4. takım da ziyaretimizde yahu :KK48: Bizden de gidenler var mı acaba ziyarete? İade-i ziyaret yapalım :KK48:
:sus: çaktırma kaptanım ben takipteyim :sus:
2 gündür yoğunu yoksa yazacaktım oraya da anca girip bi göz ucuyla bakınıyorum.. Ama helal olsun saglam spor yapıyolar-yapanlar yanı :D -

:sus: çaktırma kaptanım ben takipteyim :sus:
2 gündür yoğunu yoksa yazacaktım oraya da anca girip bi göz ucuyla bakınıyorum.. Ama helal olsun saglam spor yapıyolar-yapanlar yanı :KK70: -
Sen gizli ajan olarak ordasındır zaten eminim :D
İşte sen ögren gel de bizim tembelleri de gaza getir bari :işsiz:

M minnakkelebekim ve inatettimolacak inatettimolacak uğramış olabilir onlar ajanlar ya :KK70:
Tabi ki ugramıslar baksana :D

Screenshot_2016-05-24-16-43-55.webp

Kizimla ufak bir yürüyüş yaptik :) akşam yemeğinden sonra da Leslie ve zumba planim var. Hadi hayırlısı :)

Sen yaparken ben duruyorum mu sandın.. tuvalate kacıp 30 squat 30 duvarda şınav yaptım.. Öğle yemeğinden sonra da yarım saat tempolu yürüdümm.. heyy yavrum heyy :KK66: :KK76::halay:

Ben boş durur muyum canım. 30 dk bende yürüdüm. Eh benim için en önemli spor ütü başlayacak şimdi :bicak:

Kızlaaaar bugun yoga dersimize Uluslararası Yoga Federasyonu Başkan Yardımcısı Umang Dawn geldi :rolleyes:
Yaa adamda kemik yok resmen, nasıl esnek, nasıl yapıyor hareketleriiii cok begendim, keşke onun yarısı kadar olabilsem :işsiz:
Tam 2 saat yoga yaptık onunla, cok mutluyum :KK71:
ya bu yoga bana çok ters geliyo morcum ya:kahve:

Ya kızlar bende bir motivesizlik var, perşembe yolculuk var ablama gideceğim 10 gün kalacağım orada. Yediklerime çok dikkat edemeyecek gibiyim. Gidiyorum fiye bir taraftan çok mutluyum bir taraftan da mutsuzum. 72 üstüme yapıştı gibi.

Back
X