• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biraz sonra şekersiz Türk kahvemi de içip kapanisi yapacağım, ondan sonra da spor zamani artık. Yatmadan once hem metabolizmayi harekete gecirip hem de yediklerimi yakmayi düşünüyorum. Mantıklı mi

ye yeee son dakka golüyle şampiyonluk bekle :)))

ahhh kızlaar vayy başıma gelenler.... teeeeeeeee 36 beden kene giydiğim eteğimi buldum az önce anaaaaaaaaaaammm 36 beden.... ayyy bu etek bana bol gelirdi.... öyle bir umudumu kesmişimki kendisinden en diplere atmışım a benim canıııım yüyıllardır beklemiş beni... söz kız giycem seni a benim canıııım :))

Pantolonlarin yanina bir de etek eklendi yani :48: ha gayret :))

Ayy o kadar kötü mü??
Umarım daha da almazsın. Sporla yürüyüşle dengelemeye çalış.Annende yürüyüşü seviyordu.Birlikte yapsanız zevkli olur hem. :KK55:

@parkbyull duydun mu rakibem.Yarın çok çok dikkat etmeliyiz
valla o kadar kötü sanırım betüşe yetiştim :) eve dönünce bakarım ben çaresine :)

:KK70::KK70:allah iyiliğinizi versin gelin sophbete ya gizli takılmayan cok sıcak kanlı bır grubuz vallahi @AKovser kaptanım bızde mi gizli takip etseydik tühhh:-)
bizim kızlar azcık sinsi :) girip girip takımlarda ne varsa söylerler :)
Ya kızlar bende bir motivesizlik var, perşembe yolculuk var ablama gideceğim 10 gün kalacağım orada. Yediklerime çok dikkat edemeyecek gibiyim. Gidiyorum fiye bir taraftan çok mutluyum bir taraftan da mutsuzum. 72 üstüme yapıştı gibi.
canım tartını yanında götüreceksin değil mi?? cuma bildirimi için ve ltfen dikkat et tatilde!!! yeme fazla fazla sonra gelince üzülürsün bak :(

sabaha kadar leslie yapsam sığar mıyım bu eteğe aman sabahlar olmasın....
sen bi dene eğer sığarsan bende yapcem :)

Evet Ben artık yediklerimi yazayım hemde daha fazla yememiş olurum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 dilim salatalık
Öğlen
Kügünügünegefege :-o
Akşam
3-4 kaşık pilav
1 tabağın yarısı taze fasülye

Kahvelerim dahil 936 kalori almışım.
Cancağızlarım yüzüme yüzüme vurmayın koluma sırtıma doğru vurun Olur mu ;-)

Jillian level 1 yaptım.
Birazdan 8 dakika karın yaparım iki kere.

Yahu kızlar birşey sorujam size
Ben yemek yiyorum 1 saate bişiler yiyesim gelio. Karnım aç değil sadece ağzım istio ve engellemekte çok ama çok zorlanıyorum.sürekli ağzıma bişi atasım gelio. Bugün dön dur dön dur delirdim,takıma girmesem kesin bişiler atıştırıp durdursun.Nedendir anlayamadım 3 haftadır böleyim.
Şu iştahı nasıl bastırabilirim acaba ya

Biraz sonra şekersiz Türk kahvemi de içip kapanisi yapacağım, ondan sonra da spor zamani artık. Yatmadan once hem metabolizmayi harekete gecirip hem de yediklerimi yakmayi düşünüyorum. Mantıklı mi
Oldukça mantıklı şekerim.
ahhh kızlaar vayy başıma gelenler.... teeeeeeeee 36 beden kene giydiğim eteğimi buldum az önce anaaaaaaaaaaammm 36 beden.... ayyy bu etek bana bol gelirdi.... öyle bir umudumu kesmişimki kendisinden en diplere atmışım a benim canıııım yüyıllardır beklemiş beni... söz kız giycem seni a benim canıııım :))
Ayy ne güzel işte bir zamnlar geniş geliyormuş. Bence yine giyeceksin eteğini
bu pantalonlardan da beter 36 beden :))) imkansız yani :)))
Neden imkansız olsun canım.Ben sana inanıyorum.Giyeceksin.

Sabah
sade Türk kKahvesi

12 .30 da Canim kkahvaltı istemedi.
Karpuz ve 3 ceviz

17 de
1 bardak sodalı yesilcay
1 ğünkurusu kayısı

19 da
1 kase tarhana çorbası
1 tabak salata

2 lt su

Spor
30 dk zumba
500 ip atlama
30 dk kondisyon bisikleti
30 dk yürüyüş

inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Yahu kızlar birşey sorujam size
Ben yemek yiyorum 1 saate bişiler yiyesim gelio. Karnım aç değil sadece ağzım istio ve engellemekte çok ama çok zorlanıyorum.sürekli ağzıma bişi atasım gelio. Bugün dön dur dön dur delirdim,takıma girmesem kesin bişiler atıştırıp durdursun.Nedendir anlayamadım 3 haftadır böleyim.
Şu iştahı nasıl bastırabilirim acaba ya
Benimde başlarda öyleydi canım. Uzun bi süre oruç tuttum.Şimdi akşamları bile oruç olduğumu düşünüyorum.Kendimi böyle frenledim.:KK45:
Eğer sende tutabiliyorssan zaten ramazana 2 haftacık kaldı. Ramazanda büyük oranda düzelir.

Evet Ben artık yediklerimi yazayım hemde daha fazla yememiş olurum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 dilim salatalık
Öğlen
Kügünügünegefege :-o
Akşam
3-4 kaşık pilav
1 tabağın yarısı taze fasülye

Kahvelerim dahil 936 kalori almışım.
Cancağızlarım yüzüme yüzüme vurmayın koluma sırtıma doğru vurun Olur mu ;-)

Jillian level 1 yaptım.
Birazdan 8 dakika karın yaparım iki kere.
Öğlen yediğin künefe mi???
Anlamayalım diye şifreli mi yazdın. :KK70:
Akşamda pilav ohh ohhh
Gerçekten dayaklık menüymüşş.

Back
X