• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüyü yazayim hemen

Kahvaltı: 4 yk acili Menemen. Iki dilim kepekli ekmek. 2 yk yoğurt. Şekersiz çay

Ara öğün tarçınlı süt

Aksam: 1 kepce mercimek çorbası. 1 tavuk budu.3 yk semizotlu naneli yoğurt.

Sade Türk Kahvesi

Su: 2 lt

Spor: 1.5 km açıkhava yürüyüşü. 1 mile Leslie. 10 dk zumba. 15 duvarda şınav.

Şimdi şekersiz Yeşilçay icecegim

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Canim şu sodali Yeşilçay tarifini verebilir misin bana

Yarım litre kaynamış suya 2 tatlı kaşığı Yeşilçay koyuyorum 10 dk demlendikten sonra süzüyorum. Ilıdıktan sonra yarım limon sıkıp kabuğu ole birlikte içine atıyorum. 1 adet 200 ml lik sade soda ekliyorum. 4 bardak çıkıyor zaten. Kafama estikce içiyorum. Ama ben faydasına çok inanıyorum. Bana çok etki etti. Yoksa ben bu kadar yemeye uçmustum. Misafir im varken ipin ucu kaçmıştı tabi

Yarım litre kaynamış suya 2 tatlı kaşığı Yeşilçay koyuyorum 10 dk demlendikten sonra süzüyorum. Ilıdıktan sonra yarım limon sıkıp kabuğu ole birlikte içine atıyorum. 1 adet 200 ml lik sade soda ekliyorum. 4 bardak çıkıyor zaten. Kafama estikce içiyorum. Ama ben faydasına çok inanıyorum. Bana çok etki etti. Yoksa ben bu kadar yemeye uçmustum. Misafir im varken ipin ucu kaçmıştı tabi

Yarın ben de yapayım bu kürü :) teşekkür ederim canım

Yarın ben de yapayım bu kürü :) teşekkür ederim canım
Kızlar kür yapın mutlaka ekstra incelik sağlıyor :super:kilo vermeseniz bile karın yanlarınızın hızla yandığına şahit olursunuz benim şekli bozulan belimi tekrar eski haline getirdi yeşilkahve:21:

valla o kadar kötü sanırım betüşe yetiştim :) eve dönünce bakarım ben çaresine :)

bizim kızlar azcık sinsi :) girip girip takımlarda ne varsa söylerler :)
canım tartını yanında götüreceksin değil mi?? cuma bildirimi için ve ltfen dikkat et tatilde!!! yeme fazla fazla sonra gelince üzülürsün bak :KK43:

sen bi dene eğer sığarsan bende yapcem :)

anca 4 mil yaptım :))

Kızlar kür yapın mutlaka ekstra incelik sağlıyor :super:kilo vermeseniz bile karın yanlarınızın hızla yandığına şahit olursunuz benim şekli bozulan belimi tekrar eski haline getirdi yeşilkahve:21:

Şimdi yaptim sodali yesilcayli kuru. Iyy tadi cok kotu ya

Şimdi yaptim sodali yesilcayli kuru. Iyy tadi cok kotu ya
Benim içtiğim yeşilkahvede öyle ilkzamanlar kusacak gibiydim 7 haftadır kesintisiz içiyorum valla belim şekillenip yan simitlerim gidince göbek deliğim küçülünce:rolleyes::rolleyes: daha bi gazla içiyorum yeminle demleme siyah çayı çok severdim artık aramaz oldum bu bana ballı kaymaklı su gibi geliyor:KK71:hemen pes etme arkadaşımdada varmış kaç paket diyor yeşilkahve zencefilli bide ben arayıpda bulamadım zencefilli olanı onda pırlanta var haberi yok dolap bekliyor öylece 3-4 kez içtim hiç faydası yok dedi:stop:benim koreli uyuşukmu uyuşuk bi arkadaşım var işyerinde 1 yıldır bıkmadan usanmadan yanında yeşil çaylı zencefilli çay yapar su şişesine koyup onu gün boyu gıdım gıdım akşama kadar içer kadın 55 yaşında olmasına ragmen hiç fazlalığı yok güzelde fiziğe sahip zaten kimsede inanmaz o demeden yaşını:psen iç bacım bak bana dua edersin 3 haftadan sonra anlayacaksın ne demek istediğimi bırakma :KK66:

Benim içtiğim yeşilkahvede öyle ilkzamanlar kusacak gibiydim 7 haftadır kesintisiz içiyorum valla belim şekillenip yan simitlerim gidince göbek deliğim küçülünce:rolleyes::rolleyes: daha bi gazla içiyorum yeminle demleme siyah çayı çok severdim artık aramaz oldum bu bana ballı kaymaklı su gibi geliyor:KK71:hemen pes etme arkadaşımdada varmış kaç paket diyor yeşilkahve zencefilli bide ben arayıpda bulamadım zencefilli olanı onda pırlanta var haberi yok dolap bekliyor öylece 3-4 kez içtim hiç faydası yok dedi:stop:benim koreli uyuşukmu uyuşuk bi arkadaşım var işyerinde 1 yıldır bıkmadan usanmadan yanında yeşil çaylı zencefilli çay yapar su şişesine koyup onu gün boyu gıdım gıdım akşama kadar içer kadın 55 yaşında olmasına ragmen hiç fazlalığı yok güzelde fiziğe sahip zaten kimsede inanmaz o demeden yaşını:psen iç bacım bak bana dua edersin 3 haftadan sonra anlayacaksın ne demek istediğimi bırakma :KK66:

Ay hadi inşallah :) benim gitmesi gereken yerlerim fazla ama bakalım ise yarayacak mi :))

Canım o kadar övdün ki içesim geldi.Normalde böyle şeylere pek inanmam. Yeşilkahveyi nereden alıcam ben. Netten istesem olar mı ki??

Evet Ben artık yediklerimi yazayım hemde daha fazla yememiş olurum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 dilim salatalık
Öğlen
Kügünügünegefege :-o
Akşam
3-4 kaşık pilav
1 tabağın yarısı taze fasülye

Kahvelerim dahil 936 kalori almışım.
Cancağızlarım yüzüme yüzüme vurmayın koluma sırtıma doğru vurun Olur mu ;-)

Jillian level 1 yaptım.
Birazdan 8 dakika karın yaparım iki kere.

canim menu olmamis bence ya, 1000 kalori alti beslenmek direkt metabolizma oldurucu bir sey, ilk 2 gun verdiklerinin en az 1.5 katini geri alirsin. Daha surdurulebilir, kendine yasam tarzi yapabilecegin seyler dene bence; kaldi ki menunun icerigi de pek saglikli sayilmaz.

Sabah
sade Türk kKahvesi

12 .30 da Canim kkahvaltı istemedi.
Karpuz ve 3 ceviz

17 de
1 bardak sodalı yesilcay
1 ğünkurusu kayısı

19 da
1 kase tarhana çorbası
1 tabak salata

2 lt su

Spor
30 dk zumba
500 ip atlama
30 dk kondisyon bisikleti
30 dk yürüyüş

inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Bence bu menu de cok az mesela, hele ki bu kadar spora biraz guzel beslensen cok daha guzel sonuc alirsin diye dusunuyorum; vucut korumaya aliyor kendini.

Sporumu yapıp yazayım dıyorum ondan beklıyorum ben kaptanım
Menüyü yazayım kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah (Atmıstım zaten)
Dukan krepcık
domates salatalık bıber 3y.zeytın
az peynır
yesılcay
Öğle
1kase sebze corbası
Fırında tavuk kofte
1kase salata
Akşam
1bardak tarcınlı sut
2cevız

Su:3lt
Spor: 50 squat+50 duvarda şınav+toplam 1,5saat yürüyüş(Bunlar gün içinde)
2mile lesli+20squat+yarım saat egzersız(eve dondukten sonra)

zıpzıp rakibem yazdın mı sen dönemedim henüz geçmişe T tatlitambak :KK66:

menu cok guzel, spor da super ama bence aksam biraz salata da yeseydin mesela.

Ya oruç tutamıyorum ne yazıkki
Ama bu 3 hafta öncesine kadar böle delirmiş gibi değildim. Birde kilom çok rahatsız etmiyor Beni açıkçası ama Şu göbek yokmu Şu göbek. Çiroz bacak minnak popo 75 beden görünümlü göğüs ama 6 aylık göbiş.görüntüm kötü Bence.bi deri bi göbeğim yani :)
Neyse inanıyorum Ben 22 hazirana fitim kesin.inşallah.umarım :KK66:

Şifrelemede demekki pek başarılı değilmişim. :KK66:

Bu ilk 2 kiloyu günlük 1000 kaloriyi geçmeden 1buçuk haftada eriteyim diyorum. Bakalım deneyeceğim.
Hangi öğünde abarttıysam diğer öğünde dengeleyip 1000i geçmeyim diyorum.tutarsa bakalım :)

1000 kalori alti direkt metabolizmayi olduruyor, tabii ki de yine sen daha iyi bilirsin :)

ayy ben almistim yesil kahve, aktarlarda oluyor da ay cok fena bir sey o ya; nasil iciyorsun helal. Mutlaka faydasi vardir da spor ve beslenmeye destektir ancak diye dusunuyorum, boyle mucize seylere pek inanmiyorum acikcasi :)

Menumu yazayim:

Sabah: 1 yumurtali peynirli omlet, yarim dilim kepek ekmegi
Ara: 5 badem
Ogle: 150 g firinda somon, firinda 1 kucuk patates, roka
Ara: 2 hurma, 5 badem
Aksam(18.30): 4 yk patlican musakka, 2 yk bulgur, 2 yk yogurt.

Spor: 2 mil leslie(eve 12'de geldim, yine de yaptim)
Su > 2litre

canim menu olmamis bence ya, 1000 kalori alti beslenmek direkt metabolizma oldurucu bir sey, ilk 2 gun verdiklerinin en az 1.5 katini geri alirsin. Daha surdurulebilir, kendine yasam tarzi yapabilecegin seyler dene bence; kaldi ki menunun icerigi de pek saglikli sayilmaz.

Bence bu menu de cok az mesela, hele ki bu kadar spora biraz guzel beslensen cok daha guzel sonuc alirsin diye dusunuyorum; vucut korumaya aliyor kendini.

1000 kalori alti direkt metabolizmayi olduruyor, tabii ki de yine sen daha iyi bilirsin :)

ayy ben almistim yesil kahve, aktarlarda oluyor da ay cok fena bir sey o ya; nasil iciyorsun helal. Mutlaka faydasi vardir da spor ve beslenmeye destektir ancak diye dusunuyorum, boyle mucize seylere pek inanmiyorum acikcasi :)
Eee tatlım tabiki düzenli spor beslenme var bununda ekstra katkısı büyük resmen inceltiyor ben 65 kilodayken bile göbek vardı yan simitlerim vardı şimdi hiçbiri yok demekki yeşilkahvenin çok faydası var:dondurma:

2gündür mide bulantısı var bıraz canım içim bişey almıyo..hiç bişey yemicektim de dedim bari 2gram protein girsin vücuduma ;)

Back
X