• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınn canım..özlemişiz sabah seni buralarda görmeyi :KK66:
ay ben de ozledim de, hala duzenim oturmadi malesef. Urdun'de her sabah 5'te kalkiyorduk, burada da 5 gibi gozumu aciyorum ama mesela dun gece eve 12'de geldim, leslie yaptim dus aldim derken 1.30'ta uyudum. 2 gundur 6-7 saatlik uykuyla duruyorum :D Olsun enerjim yerinde yine de neyse ki :)

Menumu yazayim:

Sabah: 1 yumurtali peynirli omlet, yarim dilim kepek ekmegi
Ara: 5 badem
Ogle: 150 g firinda somon, firinda 1 kucuk patates, roka
Ara: 2 hurma, 5 badem
Aksam(18.30): 4 yk patlican musakka, 2 yk bulgur, 2 yk yogurt.

Spor: 2 mil leslie(eve 12'de geldim, yine de yaptim)
Su > 2litre
helall istikrarlı hatun :KK9:

Günaydın kızlar
Ben dün çok yoğundum giremedim öğleden sonra.Akşamda işlerim vardı eve geç geldim zor attım yatağa kendimi.Hasta gibiyim bugünde resmen heryerim ağrıyo :KK43:
Dünkü menümü paylaşayım gecikmeli olacak ama bu seferlik affedin :)
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub ve rakibem savurgan savurgan

sabah : 1 dl köy ekmeği+1.5 kk peynir+ 6 zeytin+domates,salatalık,bibe,maydonoz

öğlen: yarım kase çorba+1 porsiyon tavuk sote+ 1 tabak salata
ara: bir porsiyon meyve
akşam: Biftekli salata

su:3 lt üstü
Spor: Dün çok yürüdüm 1 saati geçmiştir.Ekstra bir spor yapmadım

Bugün pazartesi günkü artılarımdan kurtuluduğumu gördüm sabah çok mutlu oldum :) kollontai kollontai kaptanım merak etme artıdan kurtuldum inşallah eksiyle geliyorum.Cumartesi tatile gitcem zaten kızlar ne kadar eksiyle gidersem o kadar kardır :KK66:

aa aaaa bunlar birlik olmuş görmeyeli... hanım hanıııım sen niye sırma boylu vakvak gillerin tarafındasın acep boyun kaç boyun.... boyun kadar konuş :)))

aaa aaaaaa o vak vak dediğin mor kavağın boyundan haberin var mı beni de çek kutuplardan uzat al ben de zayıf olurum.....
hahahaha ben muhabbet kuşu besliyorum bi kere kimden yana olduğumu tahmin etmek zor olmasa gerek :D

parkbyull parkbyull rakibem nerelerdesin. Öğlen yürüyüşün kaç dakikaydı. Menünde güzeldi.Sakın kaçamak yapma.Yoksa seni geçerim ona göre:p
Ben akşama sadece çorba içmeyi düşünüyorum.Bu açlıkla nasıl yapacağım bilmiyorum ama deneyeceğim. :21:
canım eve interneti çekmemişler mesai bitince bende yokum haliyle kaçamak yapmadım dün menüm aynen dediğim gibiydi kamu kurumundayım ben hızlı yürüyemem ama öğlenleri 30 dk yürüyoruz kurumun çevresinde.

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub parkbyull parkbyull menüm
Sahur:
1 kase domates çorbası
İftar:
1 kase domates çorbası
1 incecik lahmacun
1 bardak ayran
Su: 2 litre 1 bardak yeşi,l çay 1 bardak 2si1 arada
Spor:200 ipsiz ip atlama
dikkat ediyorum da pazartesi perşembeleri mi oruç tutuyorsun yoksa oruç tutmak senin için bir yaşam biçimi mi rakibem.

ay ben de ozledim de, hala duzenim oturmadi malesef. Urdun'de her sabah 5'te kalkiyorduk, burada da 5 gibi gozumu aciyorum ama mesela dun gece eve 12'de geldim, leslie yaptim dus aldim derken 1.30'ta uyudum. 2 gundur 6-7 saatlik uykuyla duruyorum :KK70: Olsun enerjim yerinde yine de neyse ki :)
Böyle buralarda olan güzel insanlar girmeyince hemen özlüyoruz ;) ama tatilde olduğunu biliyorduk canım çok güzel oldu oh ohhh.Bende haftaya çok giremiycem bakalım ama tatil yapmak beni resetleyecek :)

canım eve interneti çekmemişler mesai bitince bende yokum haliyle kaçamak yapmadım dün menüm aynen dediğim gibiydi kamu kurumundayım ben hızlı yürüyemem ama öğlenleri 30 dk yürüyoruz kurumun çevresinde.
Ya ben senin menülerini bulmakta cok zorlanıyorum :D Mesajların icinde arada menüyü de yazıyorsun, gözümden kacıyor. Herkes gibi yazsana bizi etiketleyip
Sabah
...
..
Ogle
...
..
Aksam
...
Su:
Spor
seklinde :))

4.takıma mesaj attım daha kimsecikler beni sallayıp cevap vermemıs nerede bunlar yahuu :KK34: sonra yazmıyosun gizli gizli geziniyosun vay efendım ajan vay efendım sinsi... :KK12:
Ajanım uleenn var mı ajanım işte :63: :cool: :KK70:
Aaaa kim demiş sinsi diye :) yok tatlım sinsilik değilki bu sen ve minnakkelebğim olmasa biz naparız yahuu.Takımın detektiflerisiniz siz ;)

Aaaa kim demiş sinsi diye :) yok tatlım sinsilik değilki bu sen ve minnakkelebğim olmasa biz naparız yahuu.Takımın detektiflerisiniz siz ;)

Di mi yani :48: bugünkü ajanligimdan ayakta mekik diye bir sporun olduğunu öğrendim 4. Takımdan mesela :)) hemen yapmam lazım dedim :))

Günün nasıl geçti canım.Dağ yürüyüşüne çıkacaktınız demi??
çıktım canım çok güzeldi :)

Sporumu yapıp yazayım dıyorum ondan beklıyorum ben kaptanım
Menüyü yazayım kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah (Atmıstım zaten)
Dukan krepcık
domates salatalık bıber 3y.zeytın
az peynır
yesılcay
Öğle
1kase sebze corbası
Fırında tavuk kofte
1kase salata
Akşam
1bardak tarcınlı sut
2cevız

Su:3lt
Spor: 50 squat+50 duvarda şınav+toplam 1,5saat yürüyüş(Bunlar gün içinde)
2mile lesli+20squat+yarım saat egzersız(eve dondukten sonra)

zıpzıp rakibem yazdın mı sen dönemedim henüz geçmişe T tatlitambak :KK66:
canım sabah yazsanızda akşam toplu tekrar yazın menüleri ben sabah menünü hatırlamıyrum mesela :(

Katılımım aynı oranda olur kaptanım. Menümü de yazarım kilo bildirimimi de yaparım. Kendine üç şey için izin verdim. Onu da Sporla dengelemeye çalışacağım.
tamam canım kendi tartını götür dde tartı farkı olmasın :)

Back
X