• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabahtan beri temizlikti ütüydü çamaşırdı derken ancak yazmaya fırsat buldum.dünkü menümü yazmamışım kusıra bakmayın kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domates 1 dilim ekmek
Öğlen 1 kase çorba salata
Akşam 1 dilim ızgara somon salata 2 dilim ekmek
Spor maalesef
Sı 2.5 litre
o iki dilim ekmek akşam olmayaymış ah ah 4*4 lük müş. noldu şimdi 4*3 :D

Kizlar bu sabah tartildim ve 2016 basindan beri gordugum en dusuk rakami gordum :)

Bu arada bence yag verip kas da aldigimi dusunuyorum ama ona ragmen -deyim, yuppi :)

Günaydın kızlar biz bugün pikniğe gideceğiz.. o yüzden sabah kahvaltım da dahil protein ağırlıklı beslenecem
sakın kacamak yapma rakibecım :KK20: bak butun hafta guzel gıttın butun unlu mamüllerden uzak dur lutfen..bol bol da hola zıpla yavrularınla spor olsun ;) akşama beklıyoruz detayları..iyi eğlenceler canım :KK15:

Piknikte ekmek yeme, ya da 1 dilim tb ye maksimum; tatli yeme. Onun disinda az az ye, bol bol su ic ki miden dolsun :)

Ekmek yemem canım. Eşim de ekmeği bırakıyor o yüzden çok rahatım. Eve ekmek almıyoruz pek. Zamanla hiç almaz inşaallah. Onun yerine daha kaliteli karbonhidrat tüketmeye çalışıyoruz.. tatlı götürmem zaten canim. En fazla çerez çay olur.
Evdeki alışkanlıkları da değiştiriyoruz. Şerbetli tatlı çok tuketirdik şimdi sütlü tatlılar döndük ve yapılma sıklığı azaldı.

[QUOTE="inatettimolacak, post: 466arası. , memaltına isem psikolojik olarak 53.
82 ler benbırakmayacak kacamak yapma rakibecım :KK20: bak butun hafta guzel gıttın butun unlu mamüllerden uzak dur lutfen..bol bol da hola zıpla yavrularınla spor olsun :KK66: akşama beklıyoruz detayları..iyi eğlenceler canım :KK15:[/QUOTE]

Ya sorma benim inat kilom 81.5 82 arasi 80 in altina bir dussem rahatalayacam 82 ler beni birakmayacak korkuyorum

[QUOTE="inatettimolacak, post: 466arası. , memaltına isem psikolojik olarak 53.
82 ler benbırakmayacak kacamak yapma rakibecım :KK20: bak butun hafta guzel gıttın butun unlu mamüllerden uzak dur lutfen..bol bol da hola zıpla yavrularınla spor olsun :KK66: akşama beklıyoruz detayları..iyi eğlenceler canım :KK15:

Ya sorma benim inat kilom 81.5 82 arasi 80 in altina bir dussem rahatalayacam 82 ler beni birakmayacak korkuyorum[/QUOTE]
Bence boyle gidersen birakir, ama hemen simarma azcik verdin diye :D

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bir an önce hamile kalırsın canım ben de çok istemiştim ikinciyi Allah nasip etti bir kızım var altı aylık bu arada yaşım 30:işsiz::rolleyes::rolleyes: ya 29 diyim ben en iisi alışamadım
alışılmıyo canım..hele 30 yaşın üzerine çık ,doğum günü de kutlamıyosun artık:duduk::duduk:

dünkü menüm kızlar..
sabah 1 yumurta 2 dlm tam tahıllı çay peynir zeytin salatalık domates
arada elma
öğln 6 kaşık kısır ayran
arada 1 dilim balava süt
akşam 5 kaşık bezelye ayran 1 dilim tam tahıllı

B blanche_ea canım hep öyle yaptım 82 olunca simardim yedim. Ama tak etti artık canıma 80 lerden haftaya cuma kurtulmak istiyorum.

Memlekete bayramda gideceğiz ve benim 75 in altına inme hedefim var. Ayy 40 gün kalmış bozarmıyım ben simarmak ne haddime

canım hep öyle yaptım 82 olunca simardim yedim. Ama tak etti artık canıma 80 lerden haftaya cuma kurtulmak istiyorum.

Memlekete bayramda gideceğiz ve benim 75 in altına inme hedefim var. Ayy 40 gün kalmış bozarmıyım ben simarmak ne haddime
yaparsın canım yaparsın..artık toparlandın döndün bak rakibeciğin de var artık birlikte yapicizzz.. valla ben senden ne kadar sonra başladım geçiyorum seni nerdeyse hadi hızlan sende keyifli bi çekişme olsun tatlım ;)

Bu arada eeeyyy ahali..
Malum bugün perşembe yarın tartı günü.. Ayrıca yarışımız da var.. bugün herkes gaz yapıcı şeylerden uzak dursun. Kaçamaktan bahsetmiyorum bile:stop: Kendi bünyenize göre ödem attırıcı tarifinizi uygulamayı da unutmayın :KK66:
Bi de litfenn litfenn bari sadece bugünlük akşam menülerinde ekmek olmasın litfennn :dua::dua::dua:
Hadi kalın sporları yapın bakıym,su içmeyi de unutmayın 5.takımın biricik hatunları :KK15:

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

@minnakkelebekim
@denhizx ebrusonmez ebrusonmez d_mndc d_mndc @deryalimm07 T tatlitambak savurgan savurgan M melampusefe Ay Isigim Ay Isigim parkbyull parkbyull

Bu arada eeeyyy ahali..
Malum bugün perşembe yarın tartı günü.. Ayrıca yarışımız da var.. bugün herkes gaz yapıcı şeylerden uzak dursun. Kaçamaktan bahsetmiyorum bile:stop: Kendi bünyenize göre ödem attırıcı tarifinizi uygulamayı da unutmayın :KK66:
Bi de litfenn litfenn bari sadece bugünlük akşam menülerinde ekmek olmasın litfennn :dua::dua::dua:
Hadi kalın sporları yapın bakıym,su içmeyi de unutmayın 5.takımın biricik hatunları :KK15:

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

@minnakkelebekim
@denhizx ebrusonmez ebrusonmez d_mndc d_mndc @deryalimm07 T tatlitambak savurgan savurgan M melampusefe Ay Isigim Ay Isigim parkbyull parkbyull

Ben akşam yiyeceğim yaprak sarmasini sabahtan yedim onu da spor yapip yaktim problem olur mu hocam :KK22:

Screenshot_2016-05-26-11-56-39.webp

Şimdilik tabii ki. Daha bitmedi :cool:

Back
X