- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #191.261
o iki dilim ekmek akşam olmayaymış ah ah 4*4 lük müş. noldu şimdi 4*3

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o iki dilim ekmek akşam olmayaymış ah ah 4*4 lük müş. noldu şimdi 4*3
Piknikte ekmek yeme, ya da 1 dilim tb ye maksimum; tatli yeme. Onun disinda az az ye, bol bol su ic ki miden dolsun :)Günaydın kızlar biz bugün pikniğe gideceğiz.. o yüzden sabah kahvaltım da dahil protein ağırlıklı beslenecem
sakın kacamak yapma rakibecımGünaydın kızlar biz bugün pikniğe gideceğiz.. o yüzden sabah kahvaltım da dahil protein ağırlıklı beslenecem
Piknikte ekmek yeme, ya da 1 dilim tb ye maksimum; tatli yeme. Onun disinda az az ye, bol bol su ic ki miden dolsun :)
Bir de kayla sagolsun, karin kaslarim iyice cikti :)
fitelif_52 takip edin instagramda, orada paylasacagim kayla programini gun be gun.
ya cok zor biraz kondusyonsuz olmuyorYa ben de merak ediyorum bu programı ilerleyen zamanlarda yapmak istiyorum. 75 in altına inince baslarim
ya cok zor biraz kondusyonsuz olmuyor![]()
[QUOTE="inatettimolacak, post: 466arası. , memaltına isem psikolojik olarak 53.
82 ler benbırakmayacak kacamak yapma rakibecımbak butun hafta guzel gıttın butun unlu mamüllerden uzak dur lutfen..bol bol da hola zıpla yavrularınla spor olsun
akşama beklıyoruz detayları..iyi eğlenceler canım
![]()
alışılmıyo canım..hele 30 yaşın üzerine çık ,doğum günü de kutlamıyosun artıkRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bir an önce hamile kalırsın canım ben de çok istemiştim ikinciyi Allah nasip etti bir kızım var altı aylık bu arada yaşım 30ya 29 diyim ben en iisi alışamadım
yaparsın canım yaparsın..artık toparlandın döndün bak rakibeciğin de var artık birlikte yapicizzz.. valla ben senden ne kadar sonra başladım geçiyorum seni nerdeyse hadi hızlan sende keyifli bi çekişme olsun tatlımcanım hep öyle yaptım 82 olunca simardim yedim. Ama tak etti artık canıma 80 lerden haftaya cuma kurtulmak istiyorum.
Memlekete bayramda gideceğiz ve benim 75 in altına inme hedefim var. Ayy 40 gün kalmış bozarmıyım ben simarmak ne haddime
Bu arada eeeyyy ahali..
Malum bugün perşembe yarın tartı günü.. Ayrıca yarışımız da var.. bugün herkes gaz yapıcı şeylerden uzak dursun. Kaçamaktan bahsetmiyorum bileKendi bünyenize göre ödem attırıcı tarifinizi uygulamayı da unutmayın
![]()
Bi de litfenn litfenn bari sadece bugünlük akşam menülerinde ekmek olmasın litfennn
Hadi kalın sporları yapın bakıym,su içmeyi de unutmayın 5.takımın biricik hatunları
kollontai
morordek
nilsub
@minnakkelebekim @denhizxebrusonmez
d_mndc @deryalimm07 T tatlitambak
savurgan M melampusefe
Ay Isigim
parkbyull