• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten minnaktın kuçuldum ne yaa...
Kayla ne bacım link at bakalım .... Ne dicem bu ara step videoları hoşuma gidiyor step tahtası bakıyorum.

Daha da kuculecegim, karin kaslarim iyice cikmaya basladi :)

kayla'da link yok ya pdf var atayim istersen, step cok eglenceli sadece dize cok zaar verebiliyormus; ama ben de istiyorum step tahtasi ya.

Bulgur sevilmez mi ben de seviyorum ama var kalorisi yine de..bizim yemekhanenin yemeklerini bizim lablarimizdan biri denetliyo diyetisyenlerle birlikte kalorilerini de hesapliyo.mesela 2gun önce sade bulgur pilavi vardi-tabi içinde yagda var onun- 1porsiyonu 390kalori yaziyodu.hafi sade haslasan 100gr bulgurlu yagsiz tuzsuz 250-300 kaloriye denk geliyo asagi yukari. 2dl ekmek yapiyo gibi.onu demeye calisiyorum ben sadece.. bence yimeyin kinoa var mesela simdi heryerde de bulunuyo o daha faydali,hem lif orani yuksek,hem glisemik indeksi düşük.bulgur yerine tercih edilebilir bi urun bence

1 porsiyon fazla canım. En fazla 3 yk yenilmeli. Su kinoayi cok duydum bugün alayim bari :)

kayla'da link yok ya pdf var atayim istersen, step cok eglenceli sadece dize cok zaar verebiliyormus; ama ben de istiyorum step tahtasi ya.
Zordur kız ben yapamam onu boşver ben şimdilik hafifcek step yapsam yeter...:)

Ben de yerim ya makarna, az makarna cok sebze mesela; makarna da kepekli olacak. Cok da saglikli bir ogun olur :)

Ben sebze yemeği yaptigim zaman yanına makarna yapardim yagsiz tuzsuz. Ama 3 yk yerdim en fazla. Bir debazen aksamlari sadece salata yerdim yaptigim salatsnin icine kkoyardim iki yk. :)

Ay sağol tatlım hepimiz iyi olalım inşallah....
Dun nette e iyi ülkeler ve şehirleri seçilmiş Avusturalya da vardı sen geldin aklıma ...:)
Avustralya sdyney en iyi yaşanılcak yer seçildi tatlım ama çok pahalı yaaaa diğer yandan yaşamı çok konforlu yalan yok:rapci:eğitim sistemi süper :KK36:kötü yanı pahalı ve sıkıcı olması belki ailem burda olsaydı tam tersi olurdu sıkılmazdım:super:

Ben sebze yemeği yaptigim zaman yanına makarna yapardim yagsiz tuzsuz. Ama 3 yk yerdim en fazla. Bir debazen aksamlari sadece salata yerdim yaptigim salatsnin icine kkoyardim iki yk. :)
Bende çok severim salatanın içinde çok güzel oluyor aslında diyettete öğlen yenilebilir az makarna bol yeşillik tabi haftada bir :)

image.webp Menümüde yazayım unutmadan nasıl olsa akşamı ettim :KK36:
Sabah
Omlet peynirli
Domates
Salatalık
1 dilim hindi salamı
Öğle
Şu yukarda resmi olan benim midemde şuan:63:
Somon
Ve yağsız salata
Akşam
Izgarada kırmızı yeşil biber
Patlıcan üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim
3-4 tane minicik ekmeksiz köfte yaptım ızgarada yine:kk77:
3 litre su
45 dk spor

Avustralya sdyney en iyi yaşanılcak yer seçildi tatlım ama çok pahalı yaaaa diğer yandan yaşamı çok konforlu yalan yok:rapci:eğitim sistemi süper :KK36:kötü yanı pahalı ve sıkıcı olması belki ailem burda olsaydı tam tersi olurdu sıkılmazdım:super:
Bilmem benim ilgimi çok çekiyor yurt dışı nedense ....

Eki Görüntüle 1838684 Menümüde yazayım unutmadan nasıl olsa akşamı ettim :KK36:
Sabah
Omlet peynirli
Domates
Salatalık
1 dilim hindi salamı
Öğle
Şu yukarda resmi olan benim midemde şuan:63:
Somon
Ve yağsız salata
Akşam
Izgarada kırmızı yeşil biber
Patlıcan üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim
3-4 tane minicik ekmeksiz köfte yaptım ızgarada yine:kk77:
3 litre su
45 dk spor
Süper canım afiyet olsun....

Bende alacakdım geçende eşim eve istemiyorum dedi:olamaz:2 yıl önce evi jim salonuna çevirmiştim almadığım alet kalmamıştı bide yapanda yoktu çöpe gidince artık eşim istemiyor adını bile andırmıyor hatta ağırlıklar kum torbası bile var şuan kullanan yok sadece tartılırken digital tartıma koyuyorum 5 kiloluk olanı doğru tartıyormu diye:KK54:karın kası bende istiyorum iyice gitsin yağlarım kas yapıcam :63:

Bilmem benim ilgimi çok çekiyor yurt dışı nedense ....
Bende nasıl yer diye ne heyecanlanmıştım geleceğime 1 ay kala eşime sürekli soruyordum uçakdan bi indim koca bir hayal kırıklığı:eek:heryer tahta eski evlerle doluydu şimdide binalarla doldu ilk yıl hergün gelip giden eşimin ailesi toplu anlaşma yapmış gibi ortadan kayboldular:KK12:kocaman can sıkıntısıymış iyiki prensesim olduda buraya bağlandım onun sayesinde:halay:şimdi çevrede edindim pek sıkılmıyorum hatta oturmaya gitmeye vakitim yok:eek:

Son düzenleme:
Bende alacakdım geçende eşim eve istemiyorum dedi:olamaz:2 yıl önce evi jim salonuna çevirmiştim almadığım alet kalmamıştı bide yapanda yoktu çöpe gidince artık eşim istemiyor adını bile andırmıyor hatta ağırlıklar kum torbası bile var şuan kullanan yok sadece tartılırken digital tartıma koyuyorum 5 kiloluk olanı doğru tartıyormu diye:KK54:karın kası bende istiyorum iyice gitsin yağlarım kas yapıcam :63:
e salona mi gidiyorsun o zaman?
bence ya evde ya da salonda yapiyor olmak lazim; salona gitmiyorsan da eve mecburen alet alacaksin :D

e salona mi gidiyorsun o zaman?
bence ya evde ya da salonda yapiyor olmak lazim; salona gitmiyorsan da eve mecburen alet alacaksin :KK70:
Yok vaktim yokki fitness salonuna gitmeye ne aletler var geçen dışardan bakarken içerde buldum kendimi:dondurma:şimdilik yürüyüş yetiyor biraz daha vereyim bayramdan sonra gidecem işten çıkdıkdan sonra sincapımla gideriz:anne:ana kız:63:

Back
X