• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı. 2 haşlanmış yumurta. 1 kk peynir. 5 zeytin. 2 dilim tbe

Ara,. 1 bardak muzlu süt

Akşam. İki kepçe mercimek çorbası.

Tarcinli süt

Su. 2.5 lt

Spor. Bugün pazar alışverişine çıktım. Eve dönünce de yapamadık maalesef

morordek morordek kollontai kollontai

Kahvaltı. 2 haşlanmış yumurta. 1 kk peynir. 5 zeytin. 2 dilim tbe

Ara,. 1 bardak muzlu süt

Akşam. İki kepçe mercimek çorbası.

Tarcinli süt

Su. 2.5 lt

Spor. Bugün pazar alışverişine çıktım. Eve dönünce de yapamadık maalesef

morordek morordek kollontai kollontai
Menün güzel hafif olmuş sporun yok diye bugünkü sporuna ek 100 zıpla canım ceza;)

Günaydın sanada :)
Kaçırmışım neden hastaneye gidiyosun geçmiş olsun bugün bende gidicem kontrole...

Çok fena bel ve bacak agrim var neden bilmiyorum. Doktor büyük ihtimalle fazla kilodan deyip gönderecek :) Annemin içi rahat etsin diye gideceğim.

Sen de inşallah iyi haberlerle donersin canım.

WP_20160531_001.webp
kızlar buyrun kahvaltıya...

Sanada günaydın naber:)
Iyiyim dun annem gelmisti, onu biraktim otobusune; geldim simdi isteyim. Erkenden geldim sabah sandvic yedim ay sabah ac uyandim ya arabayi kullanmak bile zor geldi, hemen bir sandvic alip yedim.
Yarin zaten yolculuk iste, bugun cok is var; eve git esya hazirla, bugun son kalan isleri bitir vs vs.

Iyiyim dun annem gelmisti, onu biraktim otobusune; geldim simdi isteyim. Erkenden geldim sabah sandvic yedim ay sabah ac uyandim ya arabayi kullanmak bile zor geldi, hemen bir sandvic alip yedim.
Yarin zaten yolculuk iste, bugun cok is var; eve git esya hazirla, bugun son kalan isleri bitir vs vs.
Evet tatile gitmenin en kötü yanı valiz hazırlamak birde gelince yerleştirmek:D

Evet tatile gitmenin en kötü yanı valiz hazırlamak birde gelince yerleştirmek:KK70:
Donunce yerlestirmek daha kotu de, neyse iyi seylere odaklanalim. Sen napiyosun; kahvaltin bombastik bakiyorum. Geri donmussun sahalara; ben de aksam kardiyo ve ayrica fitness da yapacagim bakiyim insallah vaktim kalirsa :D

Back
X