• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar
dünki menüm
sabah klasik kahvaltı
(dukan ekmeği ,2 dilim salam,misket peynir,süzme peynir , kokteyl domatescikler,şekersiz çay)
öğlen 3 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği ,bir kase tavuk suyuna çorba ekmek yok
akşam eşim patlıcan yemeği yapmış ben pek sevmiyorum iki kaşık patlıcan yemeği suyu ve üzerine yoğurt iki dilim ekmek (o ekmeğide yemezdimde yemeği yiyemedim)
bol su soda yeşilçay..
spor işten eve giderken ve oğlumu alırken ki rezilliğimi bdv ye konu açsam halime acırsınız.

günaydınlar
dünki menüm
sabah klasik kahvaltı
(dukan ekmeği ,2 dilim salam,misket peynir,süzme peynir , kokteyl domatescikler,şekersiz çay)
akşam eşim patlıcan yemeği yapmış ben pek sevmiyorum iki kaşık patlıcan yemeği suyu ve üzerine yoğurt iki dilim ekmek (o ekmeğide yemezdimde yemeği yiyemedim)
bol su soda yeşilçay..
spor işten eve giderken ve oğlumu alırken ki rezilliğimi bdv ye konu açsam halime acırsınız.
sen niye cok az az veriyorsun bu kilolari acaba, sanirim baya hareketsizsin belki de o yuzden?

Günaydın güzeller
Dünki menümü yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
1 kaşık sürme peynir
1 ipisince dilim salam

Öğlen
Ekmeğin en küçük dilimiyle eser miktarda kaşar ile mini tost

Akşam
Tencere sütünden 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 kaşık bamya
Çeyrek haşlanmış patates
Sıfır ekmek

Bi smirnoff ice kaçamağım oldu ama işte bu kadaaaaaa

Haa spor ise Jillian Level2
Suyu saymıyorum ama evde tarçınlı su dolu matarayla geziyorum

günaydınlar
dünki menüm
sabah klasik kahvaltı
bol su soda yeşilçay..
hayır sevmediğin yemeği niye yersin bacım bahanede hazır sevmiyorum ondan ekmek yedim :KK67:

Ya kızlar ben vitamin ölçtürdüm biraz düşük çıktı.
Malum şu sıralar ( bayağdır) sağlıklı beslenemiyorum
o yüzden vitamin takviyesi aldım. İştah açıo diolar ben gece alıyorum hani iştahım açılmasın diye ama ne dersiniz diyet döneminde kullanıpta zorlanan var mı acaba?

Son bir soru dahaaa
Su mideyi genişletiomuş kızlar doğrumudur ya
Ben yemekten önce bo lsu içiorm hani karnım tok hissetsin diye yada aacıktıkça ağzıma bişi atasım gelince hemen suya dadanıyorum ama doğru mu yapıyorum acaba

hayır sevmediğin yemeği niye yersin bacım bahanede hazır sevmiyorum ondan ekmek yedim :KK67:
napayım evde hiç durmayan hareket halinde bir bebek biz eve girerken mesaiye giden (gececiydi sabah biz evden çıktıktan sonra eve geldi) polis bir baba varken ne hazırlayabilirdim...valla bu sistemi yapabilen varsa anlatsın beni eğitsin.

Faydası oldu mu peki??
İncelme falan varmı? Gerçi daha ne inlecen ki.Kopacan yakında. A4 oldun bile

Ebruscum baya faydasi oldu ya, artik hayatim boyunca devam ederim ben bu programa; instagramda oyle degisimler var ki inanilmaz.

Tembellikte Betüşten halliceyim. Aç karnına o enerjiyi nereden bulacam ben ya :kk77:
Betus'u ozledim ben btlbetul btlbetul
Günaydın güzeller
Dünki menümü yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
1 kaşık sürme peynir
1 ipisince dilim salam

Öğlen
Ekmeğin en küçük dilimiyle eser miktarda kaşar ile mini tost

Akşam
Tencere sütünden 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 kaşık bamya
Çeyrek haşlanmış patates
Sıfır ekmek

Bi smirnoff ice kaçamağım oldu ama işte bu kadaaaaaa

Haa spor ise Jillian Level2
Suyu saymıyorum ama evde tarçınlı su dolu matarayla geziyorum
Canim gordugum en guzel menun.
Ya smirnoff ice nereden buldun, bayilirim ben Amsterdam'da icmistim ama sadece; Turkiye'de hic gormedim.

akşam o kadarda söyledim ben yaptım bu sabahta içtim :KK34:
Kendin yazdin, kendin oynadin desene. Valla annem de sagolsun bana 1.5 kilo hurma almis; yer yer dururum wc cikarim :D

o yüzden vitamin takviyesi aldım. İştah açıo diolar ben gece alıyorum hani iştahım açılmasın diye ama ne dersiniz diyet döneminde kullanıpta zorlanan var mı acaba?

Son bir soru dahaaa
Ben yemekten önce bo lsu içiorm hani karnım tok hissetsin diye yada aacıktıkça ağzıma bişi atasım gelince hemen suya dadanıyorum ama doğru mu yapıyorum acaba

Canim vitamin alma bosuna, butun uzmanlar bas bas bagiriyor saglikli beslenmiyorsaniz bosuna takviye almayin bir ise yaramiyor diye.
Saglikli besleneceksen al.

Son bir soru dahaaa
Bence su icmek kesinlikle aciktiriyor diye dusunuyorum ama sonucta metabolizmayi hizlandiriyor; yani en az 2 litre ic ama fazlasini canin isterse ic; 3 litre mesela benim bunyeme fazla geliyor.

Tatli rakibelerimiz,
Hepinize gunaydinlar, cok mutlu bir gun gecirmenizi diliyorum.:KK200:
Tazecik sabah cayi ikram edelim dedik, afiyet olsun:KK50:
tumblr_mnd12mg30R1spw5jqo1_500.webp

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..
sabah 1 domates 1 salatalık yumrta az reçel 2 dilim tam tahıllı ekmek
arada 1 elma
öğlen 1 lahmacun..ayran salata
akşam çorba salata

Ay onu ilk defa duyduuum
Bende faydalı diye 4günde 1 kavanoz bitiriyorum. Bağımlılıkmı yaptı ne
Bazen sırt turşuyu yemek için yemek yiyorum
Çok sağol canım
Acaba bu hamile kılıklı göbeğimin sebebi bu olabilir mi ya

Teşekkür ederim kaptanım ya
Vallahi tanıdık nickler görmek çok güzel kaptanım.

Ya Evet benim ızdırap kilom 60 ve 61.düşmekte çok zorlanıyorum.
Bir qüredir diyet ve Spor yapıyorum
Ama baktim ben kilo vermeyi gectim kilo aliyordum.anladım ki ben buraya geri dönmeden kilo veremijem :)

bende 61,5de takılmıştım 1 ay ne gram verebildim ne gram alabildim.
Sonra dedilerki metobolizmanı şaşırt. Kilo vermek amacaıyla değil metobolizmamı sasırtmak amacıyla bana uymayan bir dyet yaptım 6 gün sonra kendime geldim. Ama yaptıgım diyeti kimseye tavsiye etmiyorm

Back
X