- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.041
ahhh canıııımm hoş geldin asıl ben seni korurum mor atmacalardan :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferin güzelim helal sana @inatettimolacak ilk ceza ebrunun 500 ip atlayacak ipli!!!! en geç yarına kadar yoksa bir uyarı alacak!!!
200 zıplama da bu arkadaşa patateslerden !!!!
tatlım şu menülerini günlük yazsan artık olmamı? ceza sistemi geri geldi böyle takip zor oluyo :)
Aşağıda kaptanın mesajını koydum. Onun da altında dünkü liste var örnegin. Dünkü liste zaten sadece Ozge'nin sporundan ibaret![]()
Nerelerdeydin sen koca bulup kaçtın mı yoksam
Ooo kaptanım cezamı yazmış bileaferin güzelim helal sana @inatettimolacak ilk ceza ebrunun 500 ip atlayacak ipli!!!! en geç yarına kadar yoksa bir uyarı alacak!!!
Tabiki kaptanım.Bundan sonra çok daha dikkat edeceğim.tatlım şu menülerini günlük yazsan artık olmamı? ceza sistemi geri geldi böyle takip zor oluyo :)
Peki kaptanım.Ben mesajınızı görmeden yazmıştım.cezaları ben yazıyorum artık akşam menünü yaz sen ben o zamana kadar düşüncem cezanı !!!
Nerelerdeydin sen koca bulup kaçtın mı yoksam
Ooo kaptanım cezamı yazmış bile
Peti peti hemen atlıyorum ama benim ipim yok ki.
Burada bulamadım.Netten isteteyim hemen bundan sonrakilerini iple atlarım.
Olur mu??
Tabiki kaptanım.Bundan sonra çok daha dikkat edeceğim.
Ama hakkettim haklı hatun.zalım gacı :)
tamam ipin yok madem jj yap :)Nerelerdeydin sen koca bulup kaçtın mı yoksam
Ooo kaptanım cezamı yazmış bile
Peti peti hemen atlıyorum ama benim ipim yok ki.
Burada bulamadım.Netten isteteyim hemen bundan sonrakilerini iple atlarım.
Olur mu??
Tabiki kaptanım.Bundan sonra çok daha dikkat edeceğim.
Ama hakkettim haklı hatun.
kzım hatun 3 günde +2 gelmiş az bile ona :)zalım gacı :)
O zamn şimdi başlayayım.Anca bitiririm yarınatamam ipin yok madem jj yap :)
En iyisi ben susayım.eee kaşınıyon sende seni savunuyoz burda... yaz kız buna 1000 yaz :))
Dün 59 olmuştum.Bugun tartılmadım.Ben 1 litre yeşil çay yapayım en iyisiabbooooo kaç oldun gııııebrusonmez
Dün 59 olmuştum.Bugun tartılmadım.Ben 1 litre yeşil çay yapayım en iyisi![]()
@deryalimm07 T tatlitambak @denhizx M melampusefe M minnakkelebekim birer uyarınız oldu bilginize!!!!
Ay Isigim mesaj atmış arkadaşlar kendi isteğiyle takımdan ayrıldı bilginize.
T tatlitambak bu ikinci uyarın oldu canım.
morordek canım denhizx menülerden bu hafta muaf tutulacak bilgin olsun,
ben düzenli ceza yazıcam listedekilere, liste dışı olanlar sana emanet benim yazdığım cezaları sağolsun özge kabul etti yapılıp yapılmadığını takip edecek :)
Kaplan ne yavv![]()
ahaha naber beybi, yurda donmussunbir kaplan olmadığı kalmıştı zaten ::))) bak takdiri ilahi....