• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydın hanımlar :)

Sanırım liste dışı kişilerle ben ilgileniyormusum organigim. Düstün gene elime :sopa:

Tesekkur ederim canım, sürekli takip altında olmayı gerektiren bir sey galiba :)

Senin menülerinde eksik yoktu aslında ama kollontai kollontai farklı seyler yüzünden mi ceza yazdı bilmiyorum.
Ay şekerim en kötü senin elime düşeyim Allah başka dert vermesin ... Geçinir gideriz:)

Gunaydinnnnn diyet arkadislerimmmm:KK74: bugun ilk gunumdu is icin eneeemmm sen termosa yaptigim yesil kahvenin kapagini iyi kapatma ani fren yapinca sen termosdaki butun cay uzerime dokul:KK61:buz gibi havada pantalonum gol gibi islan arabanin koltugu halisi :KK61:haliyi cikardim arka koltuga koydum isitici actim pantalonum kurusun diye daha direksiyonun oldugu yerden ben ise giderken sippp sippp damlatan cesme gibi damladi bacagima:KK61:kaza olmus yol kapanmis bu neeee beee sanki bu ise gitmeyim diye biri tuzak kurmus dedim pesss etmedim her kotu baslayan sey guzellikle bitermis deyip yoluma devam ettim 1 dk kala kapidan girdim iceri:KK71::KK71:basardimmmm islak donlada olsa:KK70::KK31:
Sabah
Omlet peynirli
Domates
Salatalik
Ogle
Peynirli karisik yesillikli salata
Aksam
1 kase corba
Kiymayla yapilmis 4-5 tane sarma
Salatalik yedim kucucuk kucucuk:rolleyes:
3 litre su
40 dk yuruyus:KK6:

Gunaydinnnnn diyet arkadislerimmmm:KK74: bugun ilk gunumdu is icin eneeemmm sen termosa yaptigim yesil kahvenin kapagini iyi kapatma ani fren yapinca sen termosdaki butun cay uzerime dokul:KK61:buz gibi havada pantalonum gol gibi islan arabanin koltugu halisi :KK61:haliyi cikardim arka koltuga koydum isitici actim pantalonum kurusun diye daha direksiyonun oldugu yerden ben ise giderken sippp sippp damlatan cesme gibi damladi bacagima:KK61:kaza olmus yol kapanmis bu neeee beee sanki bu ise gitmeyim diye biri tuzak kurmus dedim pesss etmedim her kotu baslayan sey guzellikle bitermis deyip yoluma devam ettim 1 dk kala kapidan girdim iceri:KK71::KK71:basardimmmm islak donlada olsa:KK70::KK31:
Sabah
Omlet peynirli
Domates
Salatalik
Ogle
Peynirli karisik yesillikli salata
Aksam
1 kase corba
Kiymayla yapilmis 4-5 tane sarma
Salatalik yedim kucucuk kucucuk:rolleyes:
3 litre su
40 dk yuruyus:KK6:
Ayy üzerine dökülünce yanmadın insallah :( Sıcak degil miydi yoksa?
Yok beni bu ara kimse takmıyor zaten izindeyim ya :KK70:
Ben takarım bacım, gel bana takıl sen :D

Kizlar bugunkiii tanisdigim bayan ramazanda gecen yil 5 kilo vermis nasil nasil verdin hemen soyle dedim oda soyledi:KK66:
Iftarda
Corbaa
Salata
7-8 kasik zeytinyagli herhangi bir sebze yemegi yedim dedi
Yagsiz makarnada yemis 1 kase kadar bazi aksamlar kollontai kollontai ya duymasin aramiszda ceza keser bize tamammi :sus:
3 litre su icmis 30 dk yurumus :spor:
Sahurda
Yumurta peynir 3-4 dilim kepek ekmegi yedim dedi enterasan:lülülü:
Domates
Salatalik
En cokda ispanakli omlet yedim dedi iste bunu tuttum:KK66:2 litrede su icmis yatmis:KK39:
Sizce nasil bize uyarmi :KK19:

Sorma çok fena yanardın Allah korusun dikkat et eee herşey bu kadar işe gitmene karsıymış dönüp eve yatsaydın:KK70:
Kiz coookkk memmun kaldim ama isten cocuklarin sorunlarinida dinlemek cok ekşınlıymış :halay:gitme diyen bile oldu kizzzzne dert varmis dunkuuu bebelerde anacim :KK14:

Ne iş yapıyorsun bacım sen:)
Rehber ogretmenlik:halay:bende bir suru diploma var nilsubum cilgin gibi cok egitim yaptim herkes sasiriyor :KK53:burda turklerin arasinda ben egitimimle meshurum:lülülü:gunduz baska bolume giderken aksam baska bolume gittim :rapci:ayni anda ogretmenlik okurken 3 gun 2 gunde turizm bolumune gitmisligim var deluyum ben yahuuuu biri beni durdursunnn:KK70:gecen yil son 6 ay kala 1 gunde karar verip polislik egitimi aldim:KK70:

Rehber ogretmenlik:halay:bende bir suru diploma var nilsubum cilgin gibi cok egitim yaptim herkes sasiriyor :KK53:burda turklerin arasinda ben egitimimle meshurum:lülülü:gunduz baska bolume giderken aksam baska bolume gittim :rapci:ayni anda ogretmenlik okurken 3 gun 2 gunde turizm bolumune gitmisligim var deluyum ben yahuuuu biri beni durdursunnn:KK70:gecen yil son 6 ay kala 1 gunde karar verip polislik egitimi aldim:KK70:
Alemsin valla helal ama azim ve başarı artık okumakta kolay değil.... :)

Peki sen hep Avustralya'da mıydın ya? :) Sanki evlendikten sonra gittin gibi kalmıs aklımda.

Back
X