• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanın Listesine Göre Uyarı Alanlar
Güncel 02.05.16

@deryalimm07 :duduk: -
T tatlitambak :duduk::duduk: :duduk: :KK43:
@denhizx :duduk: -
M melampusefe :duduk::duduk: -
M minnakkelebekim :duduk: -
M minnakkelebekim :duduk: -
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]

kollontai kollontai
1. T tatlitambak canım bence yaz o kötü gecen günün menusunu al cezanı uyarıdan ıyıdır :110:
2. M melampusefe canım kaptan bugunun menusunu mu kacırdı yoksa daha onceden mı eksıgın vardı bılmıyorum ama konusup bı netlestırın onu istersenız :KK66:
3. parkbyull parkbyull bacım sen de bi kahvaltıyı verdın bıze gıttın bak hemen takıldın radara:KK48: sabaha yazarsan kaptan kaldırır uyarını sanırım

Arkadaşlar, çok söyledim ama tekrar edeyim. Bu kararları ben vermiyorum. Kaptanın söylediklerini daha derli toplu görelim diye tablo yapıyorum sadece. Bi sorunuz varsa kaptana sormanız daha sağlıklı sonuç verecektir sizlere...

Herkese iyi geceler

WP_20160602_001.webp

Çok şükür bu sabahta kahvaltıya oturduk Allah bugünümüzü aratmasın :)

Herkeste yakaladı amaaaaa........:KK70:
Daha bi dikkat çekmiş bence :KK70:
1 Haziran Ceza Listesi (2haziran/00:30 güncellendi)

M melampusefe --> 300 zıp
ebrusonmez ebrusonmez --> 300 zıp (dünden) + 100 zıp (güncel) +300 zıp ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye :KK48:) tatlım onaylandı totalin 700 zıpmış :KK48:
M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı :KK9:
parkbyull parkbyull --> 15dk yürüyüş
M melampusefe --> 500 zıp
T tatlitambak --> 500 zıp

Cezalar cumaya kalmasın didi kaptan hanımlar bilginize !!!

kollontai kollontai
Vayy vayy vayyy
Ben daha öliyim beee

Herkese günaydın yoldaşlarım yoldan sapmayın...:KK70:
Günaydın Organik hatun. Ben bugun tam gaz dönüyorum.1 haftadır sapıtmıştım. Bugun sadece yoğurt yiemeyi düşünüyorum.Dayanabilirsem tabi
Eki Görüntüle 1841185
Çok şükür bu sabahta kahvaltıya oturduk Allah bugünümüzü aratmasın :)
Afiyet oılsun canım.Tam kararında
Eki Görüntüle 1841191
Sabah kahvaltımın yanında bu çaydan içtim ben içince faydasını görüyorum ödem atıyor
Bu sabah tartıldım kızlar 76.7 çıktım bakalım yarın sabah kaç olucam valla aslında sevindim 78 falan oldum diyordum ama olmamışım:)
Canım bende bi ara içmiştim.Cidden aşırı iyi gelmişti.Ama burada bulamıyorum. Van'a gittiğimde alayım bikaç paket.

Eki Görüntüle 1841191
Sabah kahvaltımın yanında bu çaydan içtim ben içince faydasını görüyorum ödem atıyor
Bu sabah tartıldım kızlar 76.7 çıktım bakalım yarın sabah kaç olucam valla aslında sevindim 78 falan oldum diyordum ama olmamışım:)

İyiymiş.. Ben de alayım bari eksik kalmayim :)))

Daha bi dikkat çekmiş bence :KK70:

Vayy vayy vayyy
Ben daha öliyim beee

Günaydın Organik hatun. Ben bugun tam gaz dönüyorum.1 haftadır sapıtmıştım. Bugun sadece yoğurt yiemeyi düşünüyorum.Dayanabilirsem tabi

Afiyet oılsun canım.Tam kararında

Canım bende bi ara içmiştim.Cidden aşırı iyi gelmişti.Ama burada bulamıyorum. Van'a gittiğimde alayım bikaç paket.
İnsan bıraktımı sapıtıyor donelim tam gaz:)

Ben memlekette bayağı abartıyordum.Ama bu çayı içerek az da olsa sabit kaldım. Şimdide demleme usulü yaptım: mate çayı- kekik- yeşil çay - funda yaprağı- biberiye çubuk tarçın kök zencefil koydum.

Biberiye yag yakmada bir numara zaten....

Back
X