• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menu vs paylasmaya haziirm a dostlar :D

Yedim, ictim, gezdim, gordum, eglendim :D ama bir sekilde artik hayat tarzi oturtmaliyim sanirim; bikini body boyle tatile git yemegini ye gel sonra diyet yapla olmuyor anladim; hic vazgecmeyeceksin hep devam edeceksin hep iyi bakacaksin kendine.

Bu da bana ders olsun :D

Kızlar bende menümü paylaşayım
kollontai kollontai @morordek nilsub nilsub

Sahur:1 kaynamış yumurta+1 kk peynir+1 dl ekmek+domates,salatalık,maydonoz

İftar:1 kase çorba+yarım tabak kuru fasulye+3 köfte+4 adet yaprak sarma+salata+1 bardak ayran+ramazan pidesinin bir karesi :)
Ara:3 hurma+meyve tabağı+sade soda
Su:şu ana kadar 2 lt ye yaklaşmıştır geceyle beraber geçerim
Spor: yapmadım sadece 200 ip atlama yaptım 300 cezam vardı ona sayılırsa bugünün cezasını ve kalan 100 ü yarın toparlarım
inatettimolacak inatettimolacak
300 zıpzıp daha bi daha böyle menüyle gelirsen 500 yazcam haberin olsun inatettimolacak inatettimolacak

Ben yine deli gibi kendi kendime konuşmuşum :KK70: neyse sahurla iftarı da yazayım da çıkayım ben de
kollontai kollontai @morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sahur
2haşlanmış yumurta
2y.zeytın 1domates az peynır cay
1lt su :KK70:

İftar
2yk mantarlı et sote
2catal kepeklı makarna
1 kase salata
1 hurma+3 kuru kayısı+2 kuru ıncır

Ara
1kase daha salata :KK70:
Çılgınlar gibi çay :KK70: koca demliği tek başıma bitirdim :KK70:

Su : sahura kadar 3olur yıne
Spor : 30dk okulda yuruyus + 2mile leslie evde

Bi de pazartesi kilo bildirimini yapmadı mı herkes ben mı atladım neyse yazayım ıftardan 2saat once fılan tartıldım
Geçen cuma : 81kg
Güncel : 80,8kg
Fark : 200gr
200 zıpzıp da sana

Ayyy kızlar geçen yıl ramazanda ben ne çok yiyormuşum anacım :eek:bide kilo almadım heee en güzel yanıdaaa bu işte:63:
Çorba
Koca tabak pilav bol tereyağlı
Yanında kesin yağlı sebze yemeği
Salata
Ramazan pidesi 4 dilim kocaman dilimler hemde
Ardından tulumba tatlısı 2-3 tane
Hurma 3-4 tane
4 bardak herbiri 2 küp şekerli çay ayyy yazarken kendimden utandımmmm uleeeennnnn:eek:ayı gibi yemişim heeeee iyiki burdayımEn Büyük KK
kız bi an bugün ki menün sandım yüreğime iniyodu :(

Ya 270 jumping jack 400 daha ekledim. Sona 200 de zıpladım. Vallahi anca bu kadar çıktı. Jillianımı da ihmal etmedim hem de karın egzersizlerimi yaptım.
Açıkçası Dün jillian level 3 e geçtim çok zorladı bacağımda derman kalmadı.
Kaptanım kollontai kollontai yetişemiyorum inanki bana indirim yapsan hem ben 1 gün bile sporumu ihmal etmedim iyi hal indirimi alamazmıyım.
Yada cezalarım mekik falan olsa çünkü jilliandan önce zıplarsam jilliana gücüm kalmıo jilliandan sonra zaten hiç gücüm kalmıo. Ha canım kaptanım gülüm çiçeğim ne dersin :KK1:
ben de jillian 3 yapıyom öncesinde leslie sonrasında da zumba yapıyom demkki daha kondüsyon oturmamış senin az daha zıpla sen indirim yok!!!!

kızlar 4, takımla yarışmıyoruz bu hafta, iki kişi de izne ayrıldığı için 0,80 ortalama yapmamız zor onun yerine 0,50 ortalamaya çektim uyarı cezasını herkese bol kilo vermeler :)
Ay vallahi bu hafta iyi asılın kızlar rezil oluyoruz 3.hafta üst üste yenilmek olmaz..... Olamazzzz....

300 zıpzıp daha bi daha böyle menüyle gelirsen 500 yazcam haberin olsun inatettimolacak inatettimolacak

200 zıpzıp da sana

kız bi an bugün ki menün sandım yüreğime iniyodu :KK43:

ben de jillian 3 yapıyom öncesinde leslie sonrasında da zumba yapıyom demkki daha kondüsyon oturmamış senin az daha zıpla sen indirim yok!!!!
Peki kaptan :110::KK17:

Günaydın kızlar ay çok rahatsızlandım iftardan sonra bayılıcak gibi oldum sonradında bir baş ağrısı mide bulantısı başımda milyonlarca karınca yuruyo sanki kafamı duvarlara vurasım geldi burda küçük bir hastane var acile hemen iğne yaptılar geçmedi doktor biraz bekledi geldi geçtimi diyor ama ben yatağa vuruyorum kafamı eşim çok korktu daha böyle bir ağrı görmedim ben omrumde doktor hemşireden başka iğne istedi onu yaptı eğer bunkada geçmezse Balıkesir hastanesine yollıcam sizi dedi 2. iğne bıçak gibi kesti ağrıyı başta yapsanya vallahi ölüyorum sandım ay çok şukur bugün niyetlenmedim daha böbrek ilaçlarımı içiyorum neyse bu sabah açıldı gozlerim ... T tatlitambak akşam çorba kıvırcık salata birde 1çatal patates kızartması yediydim unutmadan 1tanede hurma

Çok geçmiş olsun canım yaaa...

Sağol canım ya sorma benim bünyem çok zayıf hemen hasta oluyorum...

Demek ki canım belki de böbrekler de ki rahatsizliktan dolayidir. Ben dün çok iyiydim. Şimdi de sağolsun kocam çocuklara baktı ben de bayagi uyudum.cok ta güzel dinlendim. Bugün iftarda da sahurda da yalnızım. ..

Demek ki canım belki de böbrekler de ki rahatsizliktan dolayidir. Ben dün çok iyiydim. Şimdi de sağolsun kocam çocuklara baktı ben de bayagi uyudum.cok ta güzel dinlendim. Bugün iftarda da sahurda da yalnızım. ..
Ay sevindim canım dinlendiğine ....
Annelerinde hakkı dinlenmek:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ay çok rahatsızlandım iftardan sonra bayılıcak gibi oldum sonradında bir baş ağrısı mide bulantısı başımda milyonlarca karınca yuruyo sanki kafamı duvarlara vurasım geldi burda küçük bir hastane var acile hemen iğne yaptılar geçmedi doktor biraz bekledi geldi geçtimi diyor ama ben yatağa vuruyorum kafamı eşim çok korktu daha böyle bir ağrı görmedim ben omrumde doktor hemşireden başka iğne istedi onu yaptı eğer bunkada geçmezse Balıkesir hastanesine yollıcam sizi dedi 2. iğne bıçak gibi kesti ağrıyı başta yapsanya vallahi ölüyorum sandım ay çok şukur bugün niyetlenmedim daha böbrek ilaçlarımı içiyorum neyse bu sabah açıldı gozlerim ... T tatlitambak akşam çorba kıvırcık salata birde 1çatal patates kızartması yediydim unutmadan 1tanede hurma
Ayy canim cok gecmis olsun iyisin simdi dimi?? Saglik daha önemli ibadetini yapabilecek duruma da gelirsin bir an once insallah

Kızlar bugün iftarı tek başıma yapacam acaba ne yapsam kendime.... canım salata ve yoğurt çekiyor. Acaba yanına Baget mi haşlama ya da yumurta mi

Back
X