• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 469. Etap***

deryalimm07 (74,3/) kendi isteğiyle ayrıldı.
tatlitambak (81,2/80,9/0,3/%0,37)
savurgan (70/69,9/0,1/%0,14)
denhizx (70,3/)
melampusefe (72,3/)
parkbyull (94,8/)
inatettimolacak (81/)
minnakkelebekim (79,8/) kendi isteğiyle ayrıldı.

5. takım ortalaması: %

Ozaly (60,3/) mezun olan üye geri döndü, başlangıç tarihi: 24.05.2016, başlangıç kilo: 61,6, hedef kilo: 58
blanche_ea (58,6/)
btlbetul (64,7/)
nilsub (74,1/)

kollontai kollontai Ozaly bu hafta listeye girecek mi emin olamadıgımdan simdilik böyle yazdım ;)

Sahur 1.30 da
Buranin sahur için bir ekmeği var ramazan pidesi desen değil. Yağlı ekmek desen değil ama güzel bişey. işte ondan 2 dilim kadar yedim. Daha da almayız galiba bir de ramazan bitmesine yakın alırız.
1.5 haşlanmış yumurta
7 zeytin
peynir

sahur
kiraz ve su

30 dk sonra yemek
3 tavuk pirzola
Salata
Ayran

şu 2 lt geçer. Iftar ve sahur arası genelde 4 lt yakın içiyorum ben kızlar.
Spor
60 dk kondisyon bisikleti
40 sumo squat
100 ayakta mekik
50 lunge
50 de yatarak mekik
ve yan simitler icon de bişeyler yaptım.
Toplam 90 dk

inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Vay vay vayyy sen baya arap atı gibi açıldın :KK48: maşallah valla ramazanda oruç tutup nasıl böyle spor yapabiliyosun.Benimde bir an önce spor için düzen yapmam lazım yaaa :(

bende zayıflıyorum ama incelmiyorum galiba.sporumu arttırsam acaba:spor::spor::spor:
Evet canım spor yapmayınca incelme olmuyor.sporla verilen 5 kg sporsuz 15 kg ile aynı görünüyor nerdeyse.Çünkü spor yaparkrn kas oranı artıyor yağ oranıda azalıyo süper inceliyo insan.Bende bir spor düzeni kuramadım :( kursam eminim hem hızla incelicem hemde daha hızlı kilo vercem ama bakalım bi azmedip başlamam lazım artıkkk

bende zayıflıyorum ama incelmiyorum galiba.sporumu arttırsam acaba:spor::spor::spor:
İncelmek için de bölgesel hareketler yapmak lazım diye düsünüyorum. Leslie, yürüyüs ya da kardio yağ yaktırsa da bel, bacak, basen ya da kalça hareketleri ile desteklenince incelme o zaman görülüyor bence ;)

Evet arkadaşlar bende kilo bildirimimi yapayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Geçen hafta 70.300 gr bu haftaaa 70 kg fark 300 gr %0,43
Bu haftada sınırda kaldım artık haftaya 6 lı rakamları görmek istiyorum ben yaaa :KK42: haftayada kesin regl ödemi olurum üffff :( bi insem 60 lara artık resmen davul zurna çaldırcam yaaa

kollontai kollontai nerdesin?bi sıkıntı yoktur umarım. @deryalimm07 nasıl oldun tatlım? Umarım geçen söylediğin durumla ilgili bir sıkıntın yoktur.
M minnakkelebekim sen nasılsın canım?
btlbetul btlbetul seninde sesin çıkmıyor bayadır nerelerdesin?umarım bi sıkıntın yoktur.
Kızlar habersiz bırakmayın bizi merak ediyoruz

Canim gerçekten ilk 3 4 gün zor oluyor düzen oturtana kadar. Squat ı mesela ilk yaptığım da düzgün yürüyemedim bacaklarımı çok ağrıdı ama şimdi 50 tane ye çıkarttım. O kondisyon u sağlıyorsun. Kasların açılıyor agrimiyor artık. 1 hafta aaralıksız devam etsen. Sonrasında da bırakmıyorsun zaten. Ben alıştım bırakmak daha

İncelmek için de bölgesel hareketler yapmak lazım diye düsünüyorum. Leslie, yürüyüs ya da kardio yağ yaktırsa da bel, bacak, basen ya da kalça hareketleri ile desteklenince incelme o zaman görülüyor bence :KK66:

Aynen katılıyorum. Çok şükür bölgesel sorunum yok benim her yer eşit almış giderken de eşit gidiyor.

Vay vay vayyy sen baya arap atı gibi açıldın :KK48: maşallah valla ramazanda oruç tutup nasıl böyle spor yapabiliyosun.Benimde bir an önce spor için düzen yapmam lazım yaaa :KK43:

Canim orucum deyip bırakırsam sporu başlamakta zorlanırim. 1 temmuz da izne gideceğiz o yüzden kaçamak ta yok sporu bırakmakta. Kaç kiloyla giderim bilmiyorum ama elimden geleni yapacam

kollontai kollontai nerdesin?bi sıkıntı yoktur umarım. @deryalimm07 nasıl oldun tatlım? Umarım geçen söylediğin durumla ilgili bir sıkıntın yoktur.
M minnakkelebekim sen nasılsın canım?
btlbetul btlbetul seninde sesin çıkmıyor bayadır nerelerdesin?umarım bi sıkıntın yoktur.
Kızlar habersiz bırakmayın bizi merak ediyoruz

İyiyim canım sağol sizi okuyup çıkıyorum. Düşündüğün için sağol :)

@kollantai morordek morordek nilsub nilsub bugünkü mrnüm
saat 9 gibi 2 kuru kayısı
11 de 2haşlanmuş yumurtayla yapılmış salata 1 dilim ekmek 1 dlim hellim
öğle tost
akşam 1 kase domates çorbası 4 yemek kaşığı patlıcan musakka 1 yk pilav
su 2 litryi ancak bulmuştur spor maalesef

bugün diyeti bpzmuş gibi oldum. canım bir şey yapmak istemedi sporuda onun için yapamadım. :cry::cry:

Back
X