- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.241
ay nereye gidicez burdayız merak etme :)
Sahur için senin İncirli sütlü tarifi yapacam.
tatlı yemiş olmak için....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay nereye gidicez burdayız merak etme :)
ay yap çok güzel oluyor afiyet olsun :)Sahur için senin İncirli sütlü tarifi yapacam.
tatlı yemiş olmak için....
ay yap çok güzel oluyor afiyet olsun :)
ay evet çok uzun saatler vucudun kan değerleri allak bullak oluyor uzan hemen ....Iftardan sonra ayna da kendimi görünce korktum. Rengi sapsarı olmuş. Şuanda da midem bulaniyor. Uyurum birazdan. Sahura görüşürüz kizlar
bende zayıflıyorum ama incelmiyorum galiba.sporumu arttırsam acabaGeçen hafta 81.2
bu hafta 80.9
fark -300
regli olacağım için bu kadar .ama üzülmedimi çünki zayıfladigimi incelediğimi biliyorum.
Eşim bile farketti ne kadar zayiflamişsin diye.
Vay vay vayyy sen baya arap atı gibi açıldınSahur 1.30 da
Buranin sahur için bir ekmeği var ramazan pidesi desen değil. Yağlı ekmek desen değil ama güzel bişey. işte ondan 2 dilim kadar yedim. Daha da almayız galiba bir de ramazan bitmesine yakın alırız.
1.5 haşlanmış yumurta
7 zeytin
peynir
sahur
kiraz ve su
30 dk sonra yemek
3 tavuk pirzola
Salata
Ayran
şu 2 lt geçer. Iftar ve sahur arası genelde 4 lt yakın içiyorum ben kızlar.
Spor
60 dk kondisyon bisikleti
40 sumo squat
100 ayakta mekik
50 lunge
50 de yatarak mekik
ve yan simitler icon de bişeyler yaptım.
Toplam 90 dk
inatettimolacak
kollontai
morordek
nilsub
Evet canım spor yapmayınca incelme olmuyor.sporla verilen 5 kg sporsuz 15 kg ile aynı görünüyor nerdeyse.Çünkü spor yaparkrn kas oranı artıyor yağ oranıda azalıyo süper inceliyo insan.Bende bir spor düzeni kuramadımbende zayıflıyorum ama incelmiyorum galiba.sporumu arttırsam acaba![]()
İncelmek için de bölgesel hareketler yapmak lazım diye düsünüyorum. Leslie, yürüyüs ya da kardio yağ yaktırsa da bel, bacak, basen ya da kalça hareketleri ile desteklenince incelme o zaman görülüyor bencebende zayıflıyorum ama incelmiyorum galiba.sporumu arttırsam acaba![]()
bende zayıflıyorum ama incelmiyorum galiba.sporumu arttırsam acaba![]()
İncelmek için de bölgesel hareketler yapmak lazım diye düsünüyorum. Leslie, yürüyüs ya da kardio yağ yaktırsa da bel, bacak, basen ya da kalça hareketleri ile desteklenince incelme o zaman görülüyor bence![]()
Vay vay vayyy sen baya arap atı gibi açıldınmaşallah valla ramazanda oruç tutup nasıl böyle spor yapabiliyosun.Benimde bir an önce spor için düzen yapmam lazım yaaa
![]()
kollontai nerdesin?bi sıkıntı yoktur umarım. @deryalimm07 nasıl oldun tatlım? Umarım geçen söylediğin durumla ilgili bir sıkıntın yoktur.
M minnakkelebekim sen nasılsın canım?
btlbetul seninde sesin çıkmıyor bayadır nerelerdesin?umarım bi sıkıntın yoktur.
Kızlar habersiz bırakmayın bizi merak ediyoruz
Sadece okuyup çıkma tatlım arada ses ver bilelim iyi olduğunuİyiyim canım sağol sizi okuyup çıkıyorum. Düşündüğün için sağol :)
Sadece okuyup çıkma tatlım arada ses ver bilelim iyi olduğunu![]()