• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

parkbyull parkbyull nerelerdesin hatun? Cuma bugun, unuttun galiba :)
tesadüfen geldim gördüm kusura bakma morordekciğim ben bu hafta sabitim...akşam geç yemenin uyumanın sonrada sahurun birde adetin etkisi büyük sanırım..
mesaim çok yoğun akşam eve geçince yazmayı düşünmüştüm.

***5. Takım 469. Etap***

deryalimm07 (74,3/) kendi isteğiyle ayrıldı.
tatlitambak (81,2/80,9/0,3/%0,37)
savurgan (70/69,9/0,1/%0,14)
denhizx (70,3/70/0,3/%0,43)
melampusefe (72,3/70,8/1,5/%2,07)
parkbyull (94,8/) kilosu sabit
inatettimolacak (81/80,7/0,3/%0,37)
minnakkelebekim (79,8/) kendi isteğiyle ayrıldı.

5. takım ortalaması: %0,422

tesadüfen geldim gördüm kusura bakma morordekciğim ben bu hafta sabitim...akşam geç yemenin uyumanın sonrada sahurun birde adetin etkisi büyük sanırım..
mesaim çok yoğun akşam eve geçince yazmayı düşünmüştüm.
Akşam geç oluyor canım, listeleri ogleden sonra paylasmamız gerekiyor. O yuzden lütfen erken saatlerde 1-2 dakikalıgına da olsa girip bildirim yapmaya calıs lütfen :KK66:

***5. Takım 469. Etap***

bu ayrılan arkadaslar keske kılo bıldırıp ayrılsa ya :(

bu ayrılan arkadaslar keske kılo bıldırıp ayrılsa ya :(

Kilo bildirsem de bi farkı olmazdı zaten sabitim ben. Bir de psikolojim alt üstken ay bildirim yapayım da öyle çıkayım diye düşünemedim özür. Keşke tek derdim kilo bildirimi yapmak olsaydı. Sen de çok üzme kendini bizim ayrılmamız haftaya artı getirecek takıma.

Bi de deryalım ayrıldı o da en son hastanede düşük yapıyordu. İnşallah kurtarmışlardır bebeği. Yani insanların buraya kilo bildirmekten daha önemli dertleri olabilir değil mi?

Kilo bildirsem de bi farkı olmazdı zaten sabitim ben. Bir de psikolojim alt üstken ay bildirim yapayım da öyle çıkayım diye düşünemedim özür. Keşke tek derdim kilo bildirimi yapmak olsaydı. Sen de çok üzme kendini bizim ayrılmamız haftaya artı getirecek takıma.

Bi de deryalım ayrıldı o da en son hastanede düşük yapıyordu. İnşallah kurtarmışlardır bebeği. Yani insanların buraya kilo bildirmekten daha önemli dertleri olabilir değil mi?
tamamen yanlıs anlasıldıgım bı tartısmanın ıcıne gırmeyecegım.bellı kı bıseyler var.ben dıkkatımı ceken herkesın halını hatrını sormaya calısıyorum.bi saldırı yoktu sozlerımde. kalben rahatım kımseyı ıncıttıgımı dusunmuyorum.problemın,derdın sıkıntın her ne ise tez zamanda gönlün rahata erer inşallah.

***5. Takım 469. Etap***

aaa bu hafta gene mi yokum ben :(

kızlar tebrikleriniz için teşekkür ederim. benim hedefim 2 ile 2.5 arasıydı.onun için vermiş olduğum kilo az geldi. ben de hepimizi tebrik ediyorum geçen haftaki sabit kalma durumlarından sonra bu hafta hepimiz vermişiz. üstelik geç saatlerde yiyor çoğunuz.

aaa bu hafta gene mi yokum ben :KK43:
Kaptan haftaya alalım dedi canım :(
kızlar tebrikleriniz için teşekkür ederim. benim hedefim 2 ile 2.5 arasıydı.onun için vermiş olduğum kilo az geldi. ben de hepimizi tebrik ediyorum geçen haftaki sabit kalma durumlarından sonra bu hafta hepimiz vermişiz. üstelik geç saatlerde yiyor çoğunuz.
Evet bence de ramazan dolayısıyla bünyeler alt üst olsa da eksi görmek güzel :KK37:
Senin uyarın var mıydı hatırlamıyorum ama silinir artık, yüzden cok güzel :KK200:

Akşam geç oluyor canım, listeleri ogleden sonra paylasmamız gerekiyor. O yuzden lütfen erken saatlerde 1-2 dakikalıgına da olsa girip bildirim yapmaya calıs lütfen :KK66:
Ozur dilerim buna dikkat edeceğim.muhakkak her sabah girerdim zaten ama verilen yeni bir sorumluluk çok engelledi bugun

Ozur dilerim buna dikkat edeceğim.muhakkak her sabah girerdim zaten ama verilen yeni bir sorumluluk çok engelledi bugun
Dogrudur canım bazen yogun oldugumuz zamanlar olabiliyor. Hic giremeseydin de bildirim yapmadı yazmak zorunda kalacaktık, haftaya yüzden bölünecekti falan. Ben uyarmak istedim ne olur ne olmaz diye ;)

Iyi geceler hanımlar

sahur

2 haşlanmış yumurta

5 zeytin

azcık peynir

1 kase sütlü - İncirli - kaysıli-chaili - cevizli tatlım.

Iftar

7 erik

yarım elma

45 dk sonra

kaysı kompostosunun sadece kaysilari

yarım alabalık

salata

spor maalesef yok -regli oldum bugün - iftardan sonra

su 2lt geçti

nilsub nilsub kollontai kollontai morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

Back
X