• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünün menüsü
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sahur
Yok,uyumustum o gece
Iftar
Tavuklu sehriye corbasi 1kepce
2parca firinda tavuk
1kase salata
Su 3u deviriyorum dolapta sise birakmiyom
Spor dunku cilginar gibi temizligi sayiyo muyuz.bi de iftadan sonra turladik bi market filan derken 40dk dan fazlaydi

Kizlarr bu arada benim regliye son 2gecikmezse tabi..ve acayip sisim,ve maalesef ki tartida husran bunun karsiligi..ay ben ne edem nerelere vuram kafami a dostlarrr :olamaz::KK61:

Dünün menüsü
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sahur
Yok,uyumustum o gece
Iftar
Tavuklu sehriye corbasi 1kepce
2parca firinda tavuk
1kase salata
Su 3u deviriyorum dolapta sise birakmiyom
Spor dunku cilginar gibi temizligi sayiyo muyuz.bi de iftadan sonra turladik bi market filan derken 40dk dan fazlaydi
olur tabi canım menünde güzel geçen gün maş fasulyeli salata yaptım demiştin güzelmi bende alayım maş fasulyesinden....

Kizlarr bu arada benim regliye son 2gecikmezse tabi..ve acayip sisim,ve maalesef ki tartida husran bunun karsiligi..ay ben ne edem nerelere vuram kafami a dostlarrr :olamaz::KK61:
ya oluyor oyle insan bazen sisiyor, bazen geri veriyor; diyorum haftada 1 tartilin diye :D Hatta haftada 1 bile tutturamayabilir. tartiya cok takilma zaten beslenmen iyi, sporun iyi. Dogru yoldasin yani.

kızlar ben hergün 5 mile mi yapsam yoksa pilatesmi yapsam daha çabuk zayıflarım?
Canim agirlik ve kardiyolarin bir arada olmasi gerektigine inaniyorum; pilates de agirlik antrenmani sonucta.
Bir gun leslie bir gun pilates yapabilirsin; haftada 6 gun. Cok etkili olur, 1 gun de dinlenme vermen gerekiyor kendine tabii.
Leslieyi de agirlik takarak yapmak cok mantikli bence; bu duzenle inanilmaz incelecegine garanti veriyorum, ama tartida cok dusmeyebilirsin. Zaten hep siyorlar tartiya cok takilmayin diye; onemli olan goruntu sonucta.

Canim agirlik ve kardiyolarin bir arada olmasi gerektigine inaniyorum; pilates de agirlik antrenmani sonucta.
Bir gun leslie bir gun pilates yapabilirsin; haftada 6 gun. Cok etkili olur, 1 gun de dinlenme vermen gerekiyor kendine tabii.
Leslieyi de agirlik takarak yapmak cok mantikli bence; bu duzenle inanilmaz incelecegine garanti veriyorum, ama tartida cok dusmeyebilirsin. Zaten hep siyorlar tartiya cok takilmayin diye; onemli olan goruntu sonucta.
elifcim çok sağol ya hiç aklıma gelmemişti bir gün biri bir gün biri çok mantıklı bencede bugunden başlıyorum o zaman evet ayak ağırlıklarımı takıp yapayım 5 mili öptüm fikrin için...:KK15:

olur tabi canım menünde güzel geçen gün maş fasulyeli salata yaptım demiştin güzelmi bende alayım maş fasulyesinden....
Fena degil ya sevdik biz arkadas da yedi baya severek..aksamdan islaymistim iftardan bikac saat önce de hasladim 10dk filan sürmüştü.soğuttum sonra kattim salataya.yarim bardak islatmistim koca salataya fazla fazla yetti yani.tadi boyle fasulyeyle bezelye aradi.fasulye kadar tatli degil ama.seversin bence

Gunaydin hanimlaar
Günaydın kızlar
Dün radikal bir karar alarak kızımla bezi bıraktık.
Bıraktık ama son zamanlarda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum
Çamaşır yıka
Ozona bas
Ve sayısını bilemediğim kadar tuvalete gitgel gitgel.
Aynı zamanda temizlik
Ev toplamaca
Ee sağolsun eşimde gelir köskös elinde telefon çok yoruldum Ay nezle olujam Ay buram ağrıo die bana destek olur.
Ben yemek masasından bininci kez tuvalet die kalkarım o sırada.
Sabah Sabah geldiler hanımlarrre bana be yaaaa
Kızım Sabah süprizi yaptı.bıcı bıcı yaptık. zaten bi iki saate de nöbete gidicem oo la laaaa
Kolay gelsin canim baya yorucu bi gun olmuş senin icin
kaçmaz kaçmaz bilmem mi seni mor baykuş seni :KK70::KK70::KK70:
biliyosun baykuşlar hem bilge hem gözleri çok keskin bundan sonra adını buldum :KK48::KK48:
Sagolun efenim cok sevdim bu baykus ismini :KK28:
T tatlitambak 2 uyarı
@savurgan 1 uayrı
@melampusefe 1 uyarı
Y Yuppiyayye 1 uyarı
@parkbyull 3 uyrı

uyarıların son hali inatettimolacak inatettimolacak
Canim melampusefe'nin uyarılarından silmeyecek misin %2 yapti bu hafta?
kızlar ben hergün 5 mile mi yapsam yoksa pilatesmi yapsam daha çabuk zayıflarım?
Ben de 1 gun Leslie 1 gun pilates diyorum, cok etkili olur

1gun ara fikrine ben de katılıyorum canim ama yapmayinca kendimi tuhaf hissediyorum biraz.bi de senin oldugun mikemmeeell kilo icin pilates uygun ama sanki benim icin daha erken gibi.lesliye alternatif baska biseyler bakiyodum ben bikac gundur ama sikmayacak biseylere rastlamadim henuz maalesef :( fikirlere acigim bu arada ahali haberiniz olsun..hep ayni sporu yapmak pek dogru gelmemeye basladi bana kombin bi program daha guzel olacaktir

Fena degil ya sevdik biz arkadas da yedi baya severek..aksamdan islaymistim iftardan bikac saat önce de hasladim 10dk filan sürmüştü.soğuttum sonra kattim salataya.yarim bardak islatmistim koca salataya fazla fazla yetti yani.tadi boyle fasulyeyle bezelye aradi.fasulye kadar tatli degil ama.seversin bence
kara buğday aldım bende yarım çay bardağı haşlıyorum 1 kase oluyor yoğurda katıyorum tadı fena değil diyet için el mahkum sevicez tadını :)

1gun ara fikrine ben de katılıyorum canim ama yapmayinca kendimi tuhaf hissediyorum biraz.bi de senin oldugun mikemmeeell kilo icin pilates uygun ama sanki benim icin daha erken gibi.lesliye alternatif baska biseyler bakiyodum ben bikac gundur ama sikmayacak biseylere rastlamadim henuz maalesef :KK43: fikirlere acigim bu arada ahali haberiniz olsun..hep ayni sporu yapmak pek dogru gelmemeye basladi bana kombin bi program daha guzel olacaktir
ben araştırdım canım pilates yapılabiliniyormuş çünkü kas oranı artınca yağ daha fazla yakılıyormuş pilates kasları çalıştırmak için sadece öyle çok çok kalori yaktırmıyor o yüzden ben başlıcam artık bende senin gibi
düşünüyorum ama sıkı görünmek için şart...

Napıcan canım buda biz kadınların bi gerçeği.haftaya iyi eksiyle gelirsin ;) sıkma canını sen bugüne kadar kurtarıcılardandın

kara buğday aldım bende yarım çay bardağı haşlıyorum 1 kase oluyor yoğurda katıyorum tadı fena değil diyet için el mahkum sevicez tadını :)
Ben kinoa da alicam bakiniyorum bu ara azicik tuzlu fiyati ama senin dedigin gibi artan bi malzeme..kisir yapmislar ondan bi sürü ve cok faydali oldugundan bahsediliyor..salatalara alternatif yaratabiliriz boylece ;)

Back
X