• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

he birde ne öğrendim pilates kadınlarda dişilik hormonunu artırıyormuş sonra adamlara saldırmayak :KK70::KK70::KK70:
Genelde erkeklere yakistirilir bu 'kudurukluk' :D evli olanların esleri sikayet etmez ay ne mikemmel biseymis bu spor derler:KK48: ama biz napalimmm..neyse daha fazla devam etmek istemiyorum ben de sadık yarim olan yatagimdaki 36237 tane yastiga sarılır yatarim.. ayrica simdi hava cok sicak oohh biz serin serin uyuyoz iste taaam miiii :63::63::63:

Genelde erkeklere yakistirilir bu 'kudurukluk' :KK70: evli olanların esleri sikayet etmez ay ne mikemmel biseymis bu spor derler:KK48: ama biz napalimmm..neyse daha fazla devam etmek istemiyorum ben de sadık yarim olan yatagimdaki 36237 tane yastiga sarılır yatarim.. ayrica simdi hava cok sicak oohh biz serin serin uyuyoz iste taaam miiii :63::63::63:

yastık fantazisi :)))

Genelde erkeklere yakistirilir bu 'kudurukluk' :KK70: evli olanların esleri sikayet etmez ay ne mikemmel biseymis bu spor derler:KK48: ama biz napalimmm..neyse daha fazla devam etmek istemiyorum ben de sadık yarim olan yatagimdaki 36237 tane yastiga sarılır yatarim.. ayrica simdi hava cok sicak oohh biz serin serin uyuyoz iste taaam miiii :63::63::63:
yaza çare varda kışın ne yapcanız :KK70::KK70::KK70:

evet kocam bana derki daha pilates malzemesi istiyorsan alayım neyin eksik :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

yok yok unutmaz şimdi açlıktan öyledir ooo seni kim unutabilir mor baykuşum :KK200:
Unutur ya, sen sevion da o sevmio beni :KK42:
Guldur guldur esofmanli sevket hoca skecleri var ya hani anlatiyo ayten soyle yapiyo boyle yapiyo diye..ordaki kiz soruyordu ayten kim diye :KK70: hocanın eski çıktığı diyodu yanindaki bizim kedi de skece döndü resmen :KK70: :KK70: :KK70:
Kesin oraya referans vermistir de biz anlamamısızdır o zaman :D
Ya pilates yapmak icin kilonun ideal veya ideale yakin olmasi gerekmiyor. Malesef oyle bir algi cok yaygin.

Biraz detayli aciklama yapayim bu ara cok okuyorum bunlarla ilgili : Pilates de bir agirlik calismasi sonucta kendi agirligimizi veya top\ dumbil\ ip neyse iste bir yerden bir yere tasiyoruz. Agirlik calismalarinda biz aslinda var olan akslarimizi yirtarak kaslarimizi artiriyoruz; yani daha buyuk kaslar olusturuyoruz. Kadinlarin kas yapmasi zaten dogamiz geregi cok zor, ciddi destekleyiciler kullanmak gerek o sisik kadinlardan olmak icin. Bu nedenle agirlik calismasi yapiyorsaniz mutlaka protein alin diyoruz cunku protein kas yapimina yardimci oluyor.

Bu arada kardiyoda da biz enerji yakiyoruz aslinda once karbonhidrat, sonra yag yakiyoruz. Eger gun icinde aldigimiz kalori yetersizse kas yakmaya basliyoruz; ki bu istenmeyen bir sey cunku kaslara ihtiyacimiz var ozellikle yas ilerledikce ve kadin olunca.

Bu arada her turlu sporda biz aslinda hem kas hem yag yakiyoruz, ama amac her zaman fazlasini yagdan, azini kastan yakmak. Yag oranini dusurmek diye bir tabir vardir ya, iste o bu demek oluyor. Ikisinden de kaybederken daha cok yagdan kaybetmek boylelikle orani dusurmek. Bir yandan da agirlik calisarak bu arada kaybettigimiz kas miktarini da geri kazanabilmek.

Asagidaki ornekte gorulebildigi gibi. Yani amaciniz fitlikten ziyade zayiflik ve tartiysa sadece kardiyo yapin, sonucta tercih meselesi. Ama fitlik her zaman daha saglikli diye dusunuyorum ben sahsen.
Cok güzel anlatmıssın valla :)

evet kocam bana derki daha pilates malzemesi istiyorsan alayım neyin eksik :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
O aldigin malzemelere verdigin paralar helali hoş olsun hatun diyomus :) piyasadaki tüm aletleri toplayip gelmesin sonra adam adahssfa :D dusunsene olm yillardir yanlis biliyomusuz biz hep gecelik aldik dambil almaliymisiz diyomus agafadaga :D :D

O aldigin malzemelere verdigin paralar helali hoş olsun hatun diyomus :) piyasadaki tüm aletleri toplayip gelmesin sonra adam adahssfa :KK70: dusunsene olm yillardir yanlis biliyomusuz biz hep gecelik aldik dambil almaliymisiz diyomus agafadaga :KK70: :KK70:
ay çok güldüm çatlak :KK70::KK70::KK70:
eee ebru şallı bir programda ne demişti eski eşiyle evliydi ikimizde pilates yapmaya başlıyoruz ama bitiremiyoruz sonu feci bitiyo diyee o hesapppppppppppppp......................:KK70::KK70::KK70:

Back
X