• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu ara oructan hal kalmiyo haftasonu evdeyken erken saatlerde yapiloyo da haftaici enerjim kalmiyo gozum kesmiyo hic leslieyi..3mile min yapmaya calisiyodum..bugun yapayim bari saat daha cok gec degilken..2gun leslie 1gun pilates mi yapsam diyom tutuluyom ben cunku :KK70: olur canim yazalim sporlarimizi birbirimize ama regl gununden sonra ne hale gelirim bilemiyorum konusuruz yine :KK66:
İftardan sonra yapmak lazım bendr reglyim şu an haftaya oruca devam etmek istiyorum inşallah.evet iftardan sonra ancak toparlanıyor insan ama bakalım 1 saatcik ayırmaya çalışcam. B blanche_ea nin eklediği resimde beni şokladı. B blanche_ea sence başlangıç için nasılmolur 1 gün leslie 1 gün plates.önerebileceğin plates videosu varmı?yada proğram tavsiye edebileceğin

anam belin başın tutuyormu jj 3 yapmaya abbbbbbbbbbbbooooooooooooooooo.................
Vallahi 1den ve 2den sonra artık azda olsa dayanıklılığım arttı. Strength ve abs pek zorlamıyor ama şu part 3 cardio bi fenalaştırıyor vallahi o zıplamayı yapamıyorum o sebepten jumping jack falan yapıyorum ;)

Kızın kaç yaşında canım ben de oğluma tuvalet eğitimi veriyorum
3 yaşına girecek bu ay
Vallahi bugün ikinci günümüz bakalım inşallah atlatıcaz. Çocuğu yıka kıyafet yıka ozonla o yoruyor :(
Sen ne zamandır uğraşıyorsun tatlım, gece felan uyandırıyormusun?

Kolay gelsin canim baya yorucu bi gun olmuş senin icin
Evet ya öyle oldu canım teşekkür ederim ama tatile az kaldı
Son gücünleee dirennnn ozaly :)

Vay vay vayyy :) şaka maka plated malzemem yok benim yahuu nerden alabilirim kızlar?internettennalıp memnun kalanlar yazabilirmi?özeldrn marka yazımlarınıda kabul ederim
canım ben hepsini aldım hepsi buradan marka olarak karışık aldım ama butun hepsi var çokda güzel geldiler bayıldım:)

İftardan sonra yapmak lazım bendr reglyim şu an haftaya oruca devam etmek istiyorum inşallah.evet iftardan sonra ancak toparlanıyor insan ama bakalım 1 saatcik ayırmaya çalışcam. B blanche_ea nin eklediği resimde beni şokladı. B blanche_ea sence başlangıç için nasılmolur 1 gün leslie 1 gün plates.önerebileceğin plates videosu varmı?yada proğram tavsiye edebileceğin
canım ben ebru şallının yeni başlayanlar için videosu var ona başlıcam en azından türkçe :)

kızlar ben hergün 5 mile mi yapsam yoksa pilatesmi yapsam daha çabuk zayıflarım?
2 gün leslie 1 gün pilates

Gunaydin hanimlaar

Kolay gelsin canim baya yorucu bi gun olmuş senin icin

Sagolun efenim cok sevdim bu baykus ismini :KK28:

Canim melampusefe'nin uyarılarından silmeyecek misin %2 yapti bu hafta?

Ben de 1 gun Leslie 1 gun pilates diyorum, cok etkili olur
3 uyarısını sildim yani 1 kınamasını

Slm kızlarrrrr :halay:ayyy ben regl ama oruçmuş gibi yapıyorum ekstra birşeyler yemeyim diye:63:sahurda yedim iftarı ettik birkaç saat önce yemekde misafirim vardı onlara pide yaptım kendim yemedim naberrrrrr yoksa kınanırım falan:duduk:
Sahurda
Omlet 1 yemek kaşığı yulaf kepeğiyle
Domates
Salatalık
1 kibrit kutusundan az peynir 4-5 zeytin
İftarda
1 kase mercimek çorbası
Bol bol salata yedim yemezse misafirlerime ayıp olurdu çakdırmadan onlara salataya hücüm ettim:63:
Çay içtim şekersiz 4-5 koca bardak:eğlence:
3,5 litre su içtim acayip susuyorum alıştırdım vucüdumu anacım hiçbirşey yemesemde çatlayacakmışım gibi su istiyorum :eğlence:
Hiç oturmadım sabah 9 da kalkdım şimdi 10:17 geçiyor anca bismillah oturdum totomun üstüne 30 dkda yürüdüm bu saat içinde:lülülü:
Bayramdan sonrada fitnessa gidecem :KK66:karar verdim :KK73:sıkı çalışmam lazım :KK71:kociş hediye alcak eski halime dönersem ne alcan dedim süpriz dedi neyyyy acaba neyyyy sırf merakdan zayıflarım bennnn:rolleyes::rolleyes:

taşş maşallah ....

öffff gittim ben salona bişi olmuyo....spor salonuna başlayıp kilo alan tek insandım :)))
btlbetul btlbetul sen hiç bir yere gitme burda kal valla sen kaybolunca burası yetim çoçuk gibi sessiz kalıyor birden enerjisi düşüyor milletin:confused:ben önce kilo verdim sonra spor salonuna gittim daşşşşşşşş gibi olmuşdum daşşşşşş hiç kilo vermediğim haldeee:KK71:oranın hocası bana sürekli protein tozu iç diyordu bide ekmek su gibi millete satıyorlardı ben almamıştım ve kullanmadım belkide ondan veremedim bilemiyorum ama çokkkk acayip sıkılaşma olmuştuuu hiç çoçuk doğurmuş gibi değildi göbeğim falan harikaydı :KK66:

3 yaşına girecek bu ay
Vallahi bugün ikinci günümüz bakalım inşallah atlatıcaz. Çocuğu yıka kıyafet yıka ozonla o yoruyor :KK43:
Sen ne zamandır uğraşıyorsun tatlım, gece felan uyandırıyormusun?

Ozaly Ozaly benim kızımda o yaşa yakındı gece gündüz bezi bırakdı hiç uğraşmadım birgün markette fisherprice çişini yapınca şarkı söyleyen lazımlığını gördü anne ben istiyorum bunu dedi aldım her yaptığında şarkı söyleyince hoşuna gitti 2 hafta bild olmadan bırakdı gecede yatağına çiş geçirmeyen lastikli çarşafdan takdım bez takmadan uyuttum yaz zaten sıcak yaparsa hemen yıkarım hem rahat uyur dedim birkaç kez yaptı yatağına bez takdım çıkartıyordu iyi tamam çiş gelince bana söyle dedim gece bir kez kaldırıp yaptırdım çok kolay bi şekilde onuda bırakdı şimdi 5 yaşında daha hiç kaçırmışlığı yok heee 2 kez 4 yaşındayken araba koltuğuna yapmışlığı var:skandal:
:skandal:O kadarda olur uzun yolda çoçuk ne yapsın koy ver gitsin demiş:KK70:

Slm kızlarrrrr :halay:ayyy ben regl ama oruçmuş gibi yapıyorum ekstra birşeyler yemeyim diye:63:sahurda yedim iftarı ettik birkaç saat önce yemekde misafirim vardı onlara pide yaptım kendim yemedim naberrrrrr yoksa kınanırım falan:duduk:
Sahurda
Omlet 1 yemek kaşığı yulaf kepeğiyle
Domates
Salatalık
1 kibrit kutusundan az peynir 4-5 zeytin
İftarda
1 kase mercimek çorbası
Bol bol salata yedim yemezse misafirlerime ayıp olurdu çakdırmadan onlara salataya hücüm ettim:63:
Çay içtim şekersiz 4-5 koca bardak:eğlence:
3,5 litre su içtim acayip susuyorum alıştırdım vucüdumu anacım hiçbirşey yemesemde çatlayacakmışım gibi su istiyorum :eğlence:
Hiç oturmadım sabah 9 da kalkdım şimdi 10:17 geçiyor anca bismillah oturdum totomun üstüne 30 dkda yürüdüm bu saat içinde:lülülü:
Bayramdan sonrada fitnessa gidecem :KK66:karar verdim :KK73:sıkı çalışmam lazım :KK71:kociş hediye alcak eski halime dönersem ne alcan dedim süpriz dedi neyyyy acaba neyyyy sırf merakdan zayıflarım bennnn:rolleyes::rolleyes:
ne alıcakmış bende merak ettim :)

Back
X