• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlar nasil gidiyor oruc ve diyet ikilisi bakemmm:KK39:
Sahurda
Peynirli omlet
Domates
Salatalik
Peynir
Minik minik 7-8 tane kofte
Iftar
Sebze karisik izgara
1 kase yogurt
Yesillikli salata
100 gr izgara tavukk:kk77:
3 litre su:eğlence:
30 dk yuruyus
Ayyy kizlarrr reglden sanirsam dun 71 kgdum:eek:
Sabah 70.200
Iftardan once 70:eek:neee oluyorrrrr l:sopa:
Esim teselli verir dedim yerden yere vurdu yari ac geziyon sporda yapiyorsun millet ayda 10 kilo 2 ayda 20 kilo verir sende gr gr bi sorunun var yada beceremiyorsun desteksiz git diyetisyene diyor sanki diyetisyen 1 gunde 2 kilo verdirtcek ayni yapacak oda gitmiyorum kendim zayiflayacagim yavas yavas olsada:lülülü:

Sahurda
Peynirli omlet
Domates
Salatalik
Peynir
Iftar
Sebze karisik izgara
1 kase yogurt
Yesillikli salata
30 dk yuruyus
Sabah 70.200
Esim teselli verir dedim yerden yere vurdu yari ac geziyon sporda yapiyorsun millet ayda 10 kilo 2 ayda 20 kilo verir sende gr gr bi sorunun var yada beceremiyorsun desteksiz git diyetisyene diyor sanki diyetisyen 1 gunde 2 kilo verdirtcek ayni yapacak oda gitmiyorum kendim zayiflayacagim yavas yavas olsada:lülülü:
Helal sana diyetisyene vereceğin parayı bize dağıt biz daha çok motive ediyoruz seni :D:D:D

Sahurda
Peynirli omlet
Domates
Salatalik
Peynir
Iftar
Sebze karisik izgara
1 kase yogurt
Yesillikli salata
30 dk yuruyus
Sabah 70.200
Menün çok güzel canım. Sakın moralini bozma oruçta metebolizma çok yavaşlıyor. O yüzden az gider. Az olsun daim olsun.

Helal sana diyetisyene vereceğin parayı bize dağıt biz daha çok motive ediyoruz seni :KK70::KK70::KK70:
De mi yaa
Biz daha çok ilgileniyoruz.:KK56:
Ebruyla ben olmazsam hayalet topik olur buralar:KK70:
Bir biz sürekli buradayız. :KK48:
Uçarsam yakalayamazsınız diye ağırdan alıyorum :KK70:
Ben geldiğime göre tam gaz devam o zman :spor:
Başladım canım pilatese ve ayrıca bugün karar aldım vakvakımla hem 4mil hem plates yapıcam hergun oğluşumu uyuyunca başlıyorum canım uyanıkken olmuyor ilgi istiyor surekli :KK66:
Çok çok güzel olur canım.Sürekli yapılan herşey faydalıdır. :KK54:
Bende 4 mile de size katılabilirim.

Back
X