• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya illa içicem dersen sen bilirsin ben sadece işlenmiş butun gıdalara karşıyım o yüzden diyorum canım valla ben sıcaklarda colayı çok içerdim şimdi maden sulu yeşilçay kürünü yapıyorum çok susayınca dikiyorum kafama maden suyu yüzünden asitli içecek içiyormuşum gibi hissediyorum hoşuma gidiyor artık ki ben maden suyunu ağzıma koymuş değilim bu yaşa kadar :)
onu bende beğendim aslında yapabilirim hem kiloda verdiriyor oh suyundanda modunda:D

Bolero nedir yahuu o_O ilk defa duyuyorum.İçecek konusunda susuz yaşayamadığımdan galiba.Birde ayran ve soda yetiyor.Hiç öyle içecek bölümlerine bakmıyorum o yüzden marketlerin.Çok cahil kalmışım yahuuu :KK70:
bolero bizdeki nazo link tarzı toz içeceklerin yağsız şekersiz glutensiz versiyonu Türkiye pazarlarında satışı yok işte yurt dışından getirip satıyorlar.

evet canım ya içme başka şeyler ben yeşil çayı demlerken çubuk tarçında atıyorum çokda güzel oluyor birde buz gibi dolapta bekletiyorum .....
bende akşamdan yapıp atayım dolaba bari ertesi gün iftardan sonra çıkarıp çıkarıp içeyim bari:eğlence:

canım yatıryorum sürekli..serum alıyorum..2 hafta sonra netleşicek kısmetse..
muhtemelen kaybedeceğiz..kalp atışları çok zayıf..hayırlısı olsun..
takımdan atılmadım dimi..kendi isteğimle ayrıldığım belirtilebilir mi acaba..
geçmiş olsun canım. ikiniz de iyileşir de çıkarsınız hastaneden inşallah

4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:güncel .....hedef 63
nilsub: hedefsiz :KK70::KK70::KK70:
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:güncel ... hedef ....
toplight güncel 72,4 hedef 68,9
Tatlitambak guncel 80.9 hedef 78
melanpusefe güncel 70,8 hedef 68

Back
X