- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.801
niye kız beğenmedin yapamam mı zannettin beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kız beğenmedin yapamam mı zannettin beni
Yok kız yaparız niye yapamıcaz aşk olsun 70 olsam ahhh ahhhh....niye kız beğenmedin yapamam mı zannettin beni![]()
şu halinle açıkçası kendimden çok sana güveniyorumYok kız yaparız niye yapamıcaz aşk olsun 70 olsam ahhh ahhhh....
BEn geldimmmm.Dünün yorgunluğuyla sızıp kalmışım.anca uyandım.Kahvaltımı yapıyorum.kızlar nerdesiniz yahu okuyup çıkmayın ses verin .....
Sen yüzde 2 yapmıştın değil miteke düşmüş uyarım
![]()
68 olsun benimki de. şimdi 70.8 im
Harikasınız4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:güncel .....hedef 63
nilsub: hedefsiz
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:güncel ... hedef ....
toplight güncel 72,4 hedef 68,9
Tatlitambak guncel 80.9 hedef 78
melanpusefe güncel 70,8 hedef 68
Daha cumaya çok var azıcık bile dikkat etsen eksi garantiohhh 400 küsür sayfayı okuyup ancak gelebildim. Nasıl döktürmüşsünüz öyle maşallah. bebeyim ve Ebru da dönmüş aramıza.bugünlerde moralim biraz bozuk sadece menü yazmak için girdi ,yediklerime de dikkat edemedim ve sporuda bıraktım yapmıyorum.toparlanmam lazım hemen, yoksa cumaya sabit geleceğim. geçen hafta yaptığım diyet şeklinin aynısını yapmaya karar verdim.ancak öyle eksi gelebilirim.
ay sağol şekerim ama anca beraber kanca beraberşu halinle açıkçası kendimden çok sana güveniyorum![]()
Bu takımdaki herkes hedefine ulaşacak eminim.ay sağol şekerim ama anca beraber kanca beraber![]()
bende öğlen yemeğimi yedim 1 tabak kıvırcık salata azcık zeytinyağlı birde tavuk haşlama dün tavuk kestim eşim cani diyip duruyordu....BEn geldimmmm.Dünün yorgunluğuyla sızıp kalmışım.anca uyandım.Kahvaltımı yapıyorum.
Adam haklı ama bugun beslediği tavuğu kesen yarın sinirlendrirse kocasına ne yaparbende öğlen yemeğimi yedim 1 tabak kıvırcık salata azcık zeytinyağlı birde tavuk haşlama dün tavuk kestim eşim cani diyip duruyordu....
bende ayağını denk al ona göre dedim ....
senden korkulur diyoooooooo.....
aşk olsun pamuk gibim hatunum![]()
tavuk yumurtlamıyodu ondan kestiydim ama adamın gözünü korkuttuk iyi oldu işteAdam haklı ama bugun beslediği tavuğu kesen yarın sinirlendrirse kocasına ne yapar![]()
hahahahahSlm kızlarrrr ayyy az önce eşime şaka yaptım fena kızdı arkadaş aradı ne yapıyorsun iftardan sonra kızlarımızı parka götürelim bide kahve içelimmi tamam dedim döndük dolandık araba park yerleri dolu neyse uzakda bir yere park ettik tam avmden içeri girecem enemmm shopların dibinde park yerinde eşimin arabası kızzz bu benim aşkoşun arabası dur dur şuna şaka yapalım dedim kağıt varmı dedim arkadaşa çantasından çıkardı bendede kalem aldım elime kağıdı aynen şöyle yazdım bana bak tipsiz avmnin dibine park ediyorsun bizler çoçuklarımızla yürümek zorunda kalıyoruz bidaha yakın yere park edersen lastiklerini patlatırım yazdım sileceğin önüne sıkıştırdım kağıdısonra gezdik tozduk geldik eve 20-25 dk sonra eşim geldi veeeee arabadakii kameranın kartını çıkar laptopdan bak kim leeeennnn bu manyak şimdi ben polise gideyimde görsün dedi
bende çıt yok tabikiii beni görünce aynen şöyle oldu
sonra bana bakıp hangi ülkenin delisisin sen leeeennn dedi
kocaman kadın oldun aynı 15 lik ergen diyor
homurdana homurdana dışarı gitti
![]()
hahahahahkomikmiş niye o kadar kızdıki ay senin kocanında içi geçmiş ayol senin gibi neşeli kadın adamı canlandırır
Alt tarafı şakaydı yaniii ben eğlendim bayağıohhhhh olsunnn
![]()