• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohhh 400 küsür sayfayı okuyup ancak gelebildim. Nasıl döktürmüşsünüz öyle maşallah. bebeyim ve Ebru da dönmüş aramıza.bugünlerde moralim biraz bozuk sadece menü yazmak için girdi ,yediklerime de dikkat edemedim ve sporuda bıraktım yapmıyorum.toparlanmam lazım hemen, yoksa cumaya sabit geleceğim. geçen hafta yaptığım diyet şeklinin aynısını yapmaya karar verdim.ancak öyle eksi gelebilirim.
Nasıl bi diyet yapmıştınki tatlım?

zaten ben adamın arabasını öyle bir yerde görsem arar sen ne yapıyosun nerdesin diye sorardım:)
Kızz o zaten 5-10 dk önce marketten beni aradı eve birşey lazımmı diye bende süt ekmek al dedim ama hangi markete gittiğini bilmediğimden ne bileyim hiç aklıma gelmedi sormak direk muğzurluk geldi:KK53:Acep nereye gitti merak ettim bak daha gelmediii:işsiz:

tavuk yumurtlamıyodu ondan kestiydim ama adamın gözünü korkuttuk iyi oldu işte :KK70::KK70::KK70:
Kız ben burdan korktum akvaryumu temizlerken bile balık elime değdi diye ortalığı ayağa kaldırdım :KK14:elimi japon balığı ısırdı diye eşimde bağırma saf safff rezil olcan millete japon balığı bu pirana yada köpek balığı değil dedi :KK53:nasıl paniklediysem yıktım ortalığı:ruh:ya arkadaşla kafede oturup muhabbet ediyoruz bi bakdım arkadaşın üzerinde hamam böceği kız panik yapma birşey dicem dedim de kız dinliyom dedi şuan tişörtünde hamam böceği var dedim kadın ne varsa panikle çıkardı üzerinden :olamaz:üste sütyen altta taytla kaldıyaaa:eek:

ex rakibem menüler yine süper gidiyo.Bu hafta kaç geleceksin merak ediyorum :) ipucu versene azcık :KK66:
Yokkk yavrum ben bu haftaaa bir + bir tam 69.900 geliyorum regl döneminde kesinlikle veremiyorum 2 yıldır test edip onayladım:KK12:

Kız ben burdan korktum akvaryumu temizlerken bile balık elime değdi diye ortalığı ayağa kaldırdım :KK14:elimi japon balığı ısırdı diye eşimde bağırma saf safff rezil olcan millete japon balığı bu pirana yada köpek balığı değil dedi :KK53:nasıl paniklediysem yıktım ortalığı:ruh:ya arkadaşla kafede oturup muhabbet ediyoruz bi bakdım arkadaşın üzerinde hamam böceği kız panik yapma birşey dicem dedim de kız dinliyom dedi şuan tişörtünde hamam böceği var dedim kadın ne varsa panikle çıkardı üzerinden :olamaz:üste sütyen altta taytla kaldıyaaa:eek:
hahahaah :KK70::KK70: ay çok fenaymış yazık yaaa

ohhh 400 küsür sayfayı okuyup ancak gelebildim. Nasıl döktürmüşsünüz öyle maşallah. bebeyim ve Ebru da dönmüş aramıza.bugünlerde moralim biraz bozuk sadece menü yazmak için girdi ,yediklerime de dikkat edemedim ve sporuda bıraktım yapmıyorum.toparlanmam lazım hemen, yoksa cumaya sabit geleceğim. geçen hafta yaptığım diyet şeklinin aynısını yapmaya karar verdim.ancak öyle eksi gelebilirim.

Canim ben de bugun başladım cumaya kadar protein günü yapacağım. 3 gün yani

Canim ben de bugun başladım cumaya kadar protein günü yapacağım. 3 gün yani
ya sana bir sey soyleyecegim hani mesela haftalardir duzenli olarak saglikli bir beslensen de sonra kilo vermen durursa protein yapsan daha mantikli degil mi? Cok ya hep ya hic modunda goruyorum senii; vucudu hazirlamamisken komple bir seyleri kesmek insani kacamaga yonlendiriyor; bence yapma protein falan. Normal, duzgun beslen daha mantikli degil mi?

ya sana bir sey soyleyecegim hani mesela haftalardir duzenli olarak saglikli bir beslensen de sonra kilo vermen durursa protein yapsan daha mantikli degil mi? Cok ya hep ya hic modunda goruyorum senii; vucudu hazirlamamisken komple bir seyleri kesmek insani kacamaga yonlendiriyor; bence yapma protein falan. Normal, duzgun beslen daha mantikli degil mi?
Ben cumayı kurtarmak adına 3 gün yapılabilir diye düşünüyorum.

Dünün menüsü:
Kahvaltı: 2 haş yumurta
1 bardak yeşil çay
Öğle:
1 bardak yarım yağlı süt
1 avuç antp fıstığı
Ara:
1 kase yoğurt
15 kiraz
Akşam:
1 kase yayla çorbası
2 k. pilav
1 çatal kavurma
3 k. yeşil mer. salatası
2 sıkım çiğköfte
Su: 2 olmuştur.
Spor: butun gün temizlik :)))

Dünün menüsü:
1 bardak yeşil çay
Öğle:
1 bardak yarım yağlı süt
1 avuç antp fıstığı
Ara:
1 kase yoğurt
15 kiraz
Akşam:
1 kase yayla çorbası
2 k. pilav
1 çatal kavurma
3 k. yeşil mer. salatası
2 sıkım çiğköfte
Akşam abartılı olmuş ama az az tadına baktım her şeyin.

Dünün menüsü:
1 bardak yeşil çay
Öğle:
1 bardak yarım yağlı süt
1 avuç antp fıstığı
Ara:
1 kase yoğurt
15 kiraz
Akşam:
1 kase yayla çorbası
2 k. pilav
1 çatal kavurma
3 k. yeşil mer. salatası
2 sıkım çiğköfte
abartılı olsa ne olucak zayıf seniiii:sopa::lülülü:

abartılı olsa ne olucak zayıf seniiii:sopa::lülülü:
Ben 55 olana kadar kendimi zayıf saymıyorum.
Kaynanama hava atacaktım. Ben 62'yken o 60 dı. Dedim anne kilo verdim.Gel tartılalım.tamm kızım dedi. Tartıldım 58'im. Oh bee dedim. Sonra o tartıldı 55. Ben bildiğin rezil oldum. Ya anne yine seni geçemedim dedim.
Bu arada kaynanam melek gibidir. Tatlı rekabet benimkisi.

Back
X