• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ya ben artik kesinlikle kafamdaki programa uyacagim, saat ne olursa olsun. Mesela dun bayilacaktim neredeyse gercekten de ilk 15 dakikayi yaparken, gunun tum yorgunlugu vs cok agir geldi. Ama devam ettim, inanin 25. dakikada enerjim katlanarak cogaldi ve kendimle gurur duydum.

Londra'da spor esyalarimi da yanima almistim, otelimiz de cok guzeldi spor salonu vs baya harikaydi ve 24 saat acikti. Ona ragmen gitmedim, ay butun gun yurudum dedim, ay hasta olmayayim dedim, ay su ay bu... halbuki yapacagim alti ustu yarim saat spordu yani fazlasina gerek yoktu aslinda. Yapsaydim eminim tum tatil daha da enerjik olacaktim ve istahimi daha iyi kontrol edecektim; ama usendim. Usenmeyince kazaniyorsun ben bunu anladim.

Ahaha yok be daha yolum var benim de, tabii ki fizik onemli ama ben fizikten ziyade hayat tarzimi adapte etme pesindeyim, o yuzden artik hic ac kalmiyorum, ara ogun atlamiyorum, gece de olsa sporumu yapiyorum; buna alisinca zaten kendiliginden olacak diye dusunuyorum. O yuzden mesela bayramda gidecegiz o zamana kadar diyorum ama aslinda o zamandan sonrasi da var, bunun bir bitis suresi olmamali bence; o nedenle aceleye de gerek yok. Yavas yavas, sindire sindire, alistira alistira ruhunu, bedenini, hayatini ilerlemek gerekiyor.
evet canım haklısın çok inşallah hepimiz istediğimiz fit goruntuye kavuşuruz ve kilomuzu koruruz:)

Slm kızlarrr nasılsınız bakayim :deli:
Menümü yazayım
Sabah
Klasik kahvaltı:63:
Domates
Salatalık
Peynir
3-4 zeytin
Akşam
Çorba
Çöp şiş
Salata
2,5 litre su:eğlence:
Spor yukkkkk çamaşırları astım içeri girerken terliğim sineklik kapısına sıkıştı bende hızla düştüm ayağım ters döndü acayip şişti parmaklarım ağrımda var :KK61::KK61:şimdi hastaneye gitsem sabaha kadar bekletirler :olamaz:en iyisi yarın doktoruma giderim kırık olsa duramam ağrıdan tahminimce eziklik oldu dizime kadar ağrıyor :cry:

Menümü yazayım
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
3-4 zeytin
Akşam
Çorba
Çöp şiş
Salata
Spor yukkkkk çamaşırları astım içeri girerken terliğim sineklik kapısına sıkıştı bende hızla düştüm ayağım ters döndü acayip şişti parmaklarım ağrımda var :KK61::KK61:şimdi hastaneye gitsem sabaha kadar bekletirler :olamaz:en iyisi yarın doktoruma giderim kırık olsa duramam ağrıdan tahminimce eziklik oldu dizime kadar ağrıyor :cry:
tüh görünmez kaza ayy çok geçmiş olsun canım yaaa eee kızçene bakabiliyomusun?

tüh görünmez kaza ayy çok geçmiş olsun canım yaaa eee kızçene bakabiliyomusun?
Sağol tatlım Ayyy oda bi alem dokunmaaa diyorum bakimm bakimm buz koyayımmı deyip dokunuyor canımın acısıyla bi bağırdım dokunma diye bi yandanda sen otur ben işleri yaparım diyor cadııyaaa:KK12:yok canım az değildir daha öncede ayak parmağım kırıldı hep yürüdüm hiç dinlenmedim ama bu çok sancı yapıyor fena ters döndü yetmedi bide ayağım sert şekilde sinekliğe sıkıştı:KK61::KK61:kızım çok sakindir yemek ısıtması hariç her işini kendi yapar cadııı:KK66:

Sağol tatlım Ayyy oda bi alem dokunmaaa diyorum bakimm bakimm buz koyayımmı deyip dokunuyor canımın acısıyla bi bağırdım dokunma diye bi yandanda sen otur ben işleri yaparım diyor cadııyaaa:KK12:yok canım az değildir daha öncede ayak parmağım kırıldı hep yürüdüm hiç dinlenmedim ama bu çok sancı yapıyor fena ters döndü yetmedi bide ayağım sert şekilde sinekliğe sıkıştı:KK61::KK61:kızım çok sakindir yemek ısıtması hariç her işini kendi yapar cadııı:KK66:
iyi bari canım ya evet burkulmuştur ezilmede çok acır sen yinede doktora görün canım kırık yoksa bile çatlak falan olmasın... benim anneminde başına geldi 1 sene çekti ağrısını ara ara burkuyor birde ters dönünce dikkat etmessen çok sık tekrarlanırmış annemde öyle oldu:(

Kizlar naber?

savurgan savurgan tatlim gecmis olsun ya :KK43: Uzuldum valla.
Ben de ogle yemegimi yedim, bu ogle icin bu arada uno tam bugday hamburger ekmegi arasina doner, domates koydum getirdim. Namet'in hazir doneri var ya; onu sabah arasina koydum domatesle tost makinesinde tostladim; bu kadar lezzetli olmasini beklemiyordum; bir de kucuk de oldu ama doyurdu valla. Mutlu oldum :KK70:

Dünki menüyü de yazayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sahur
Mantarlı omlet
kahvaltılık peynır zeytın fılan
cay

İftar
1kase tarhana çorbası
Biraz z.yağlı fasulye

Ara
cay
2hurma
2-3tane çilek

Spor: iftardan önce 2mile yapmıstım..pilates günüydü ama malum sebeplerden dolayı halsizim :( regliden sonraya kaldı benim spor programım sanırım :(

Menümü yazayım
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
3-4 zeytin
Akşam
Çorba
Çöp şiş
Salata
geçmiş olsun canım daha iyi misin şimdi gittin mi doktora

Selamlaar
Bu hafta tartı sonucum çok iyi olacak kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :rapci::rapci::rapci::rapci:
Şu 2 gün hele dişimi sıkarsam benim açımdan süper olacakkk :eek:
Canım bu cuma listeye alıyoruz seni, o yuzden artık uyarı ve kınama cezalarını sana da uyguluyor olacagız. 3 gün üst üste menü bildirmeyenler uyarı alıyor. 3 uyarı 1 kınama, 3 kınama da diskalifiye sebebi. Ben şimdiden uyarayım istedim :KK48:
unuttum dün yazmayı sevgili mor baykuşum :KK48:
morordek morordek
şekerim
2 mile +30dk
dışarda yürütüş +30dk
toplamda 60dk canım dün yapmıştım listeye yazarsan bundan sonra önemli bir şey olmadan sporumu aksatmıcam :KK49:
Valla gene senden başka bildiren olmadı sanırım.

Hani herkes cok gaza gelmisti ne oldu hanımlar? :sinirli:

Menümü yazayım
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
3-4 zeytin
Akşam
Çorba
Çöp şiş
Salata
Geçmiş olsun canım umarım kötü bişey çıkmaz

Selamlaar

Canım bu cuma listeye alıyoruz seni, o yuzden artık uyarı ve kınama cezalarını sana da uyguluyor olacagız. 3 gün üst üste menü bildirmeyenler uyarı alıyor. 3 uyarı 1 kınama, 3 kınama da diskalifiye sebebi. Ben şimdiden uyarayım istedim :KK48:

Valla gene senden başka bildiren olmadı sanırım.

Hani herkes cok gaza gelmisti ne oldu hanımlar? :sinirli:

valla benim de 45 dakika kardiyom var :D

Back
X