Yok ya ben artik kesinlikle kafamdaki programa uyacagim, saat ne olursa olsun. Mesela dun bayilacaktim neredeyse gercekten de ilk 15 dakikayi yaparken, gunun tum yorgunlugu vs cok agir geldi. Ama devam ettim, inanin 25. dakikada enerjim katlanarak cogaldi ve kendimle gurur duydum.
Londra'da spor esyalarimi da yanima almistim, otelimiz de cok guzeldi spor salonu vs baya harikaydi ve 24 saat acikti. Ona ragmen gitmedim, ay butun gun yurudum dedim, ay hasta olmayayim dedim, ay su ay bu... halbuki yapacagim alti ustu yarim saat spordu yani fazlasina gerek yoktu aslinda. Yapsaydim eminim tum tatil daha da enerjik olacaktim ve istahimi daha iyi kontrol edecektim; ama usendim. Usenmeyince kazaniyorsun ben bunu anladim.
Ahaha yok be daha yolum var benim de, tabii ki fizik onemli ama ben fizikten ziyade hayat tarzimi adapte etme pesindeyim, o yuzden artik hic ac kalmiyorum, ara ogun atlamiyorum, gece de olsa sporumu yapiyorum; buna alisinca zaten kendiliginden olacak diye dusunuyorum. O yuzden mesela bayramda gidecegiz o zamana kadar diyorum ama aslinda o zamandan sonrasi da var, bunun bir bitis suresi olmamali bence; o nedenle aceleye de gerek yok. Yavas yavas, sindire sindire, alistira alistira ruhunu, bedenini, hayatini ilerlemek gerekiyor.