• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kayla ne diye aratıcaz geçen yazmıştım bir bakıcam canım o kadar çok sevdinki merak ettim yapamam o ayrı ama olsun:)

kayla_itsines ya hem sevdim hem de uygulamasini indirdim uygulamasi da cebinde ozel fitness hocais tasiyormussun gibi; ben kendim olsam kendimi o kadar zorlamam yani mahvetti.

ay inanmmıcaksınız şimdi kızım dondurma almış geldi tam açıcaktımki arkasına bakıyım dedim bir baktım cornet 170 kalori yazıyo anammmm dedim ben bunu yakmak için 4 mile yapmam lazım diye hemen dondurucuya koydum eşim yesin gelince aferin bana :)
Yahu valla bravo sana bence de iyi yapmissin; ben dondurma canim istedigimde sadece sutlu dondurma seklinde yiyorum; kornetli, cikolatali vs gerek yok. Ozellikle keci sutlu deneyebilirsin baya saglikli, ya da evde kendin de yapabilirsin aslinda.

kayla_itsines ya hem sevdim hem de uygulamasini indirdim uygulamasi da cebinde ozel fitness hocais tasiyormussun gibi; ben kendim olsam kendimi o kadar zorlamam yani mahvetti.

Yahu valla bravo sana bence de iyi yapmissin; ben dondurma canim istedigimde sadece sutlu dondurma seklinde yiyorum; kornetli, cikolatali vs gerek yok. Ozellikle keci sutlu deneyebilirsin baya saglikli, ya da evde kendin de yapabilirsin aslinda.
:KK15:

Slm kızlarrr nasılsınız bakayim :deli:
Menümü yazayım
Sabah
Klasik kahvaltı:63:
Domates
Salatalık
Peynir
3-4 zeytin
Akşam
Çorba
Çöp şiş
Salata
2,5 litre su:eğlence:
Spor yukkkkk çamaşırları astım içeri girerken terliğim sineklik kapısına sıkıştı bende hızla düştüm ayağım ters döndü acayip şişti parmaklarım ağrımda var :KK61::KK61:şimdi hastaneye gitsem sabaha kadar bekletirler :olamaz:en iyisi yarın doktoruma giderim kırık olsa duramam ağrıdan tahminimce eziklik oldu dizime kadar ağrıyor :cry:
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Kizlar naber?

savurgan savurgan tatlim gecmis olsun ya :KK43: Uzuldum valla.
Ben de ogle yemegimi yedim, bu ogle icin bu arada uno tam bugday hamburger ekmegi arasina doner, domates koydum getirdim. Namet'in hazir doneri var ya; onu sabah arasina koydum domatesle tost makinesinde tostladim; bu kadar lezzetli olmasini beklemiyordum; bir de kucuk de oldu ama doyurdu valla. Mutlu oldum :KK70:
oo iyi fikir ramazan sonrası için bende öğleleri için böyle şeyler hazırlayabilirim
ay inanmmıcaksınız şimdi kızım dondurma almış geldi tam açıcaktımki arkasına bakıyım dedim bir baktım cornet 170 kalori yazıyo anammmm dedim ben bunu yakmak için 4 mile yapmam lazım diye hemen dondurucuya koydum eşim yesin gelince aferin bana :)
aferin tatlım sana yaaa

canım geçmiş olsun dikkat et kendine

oo iyi fikir ramazan sonrası için bende öğleleri için böyle şeyler hazırlayabilirim

aferin tatlım sana yaaa
sağolun kaptanım insan beynini bu şekilde şartlamalı bunu yersem şu kadar hareket ve zaman kaybedicem diye o zaman yiyicekler çokda cazip gelmiyor...:eğlence:

Kızlar tek tek alıntı yapmadım çok sağolun şişlik indi morardı 3 yerim üzerine basınca ağrıyor yarın gidicem şimdi geç oldu hastaneye gidersem teee sabaha yollarlar biliyorum yarın aile doktoruma gidicem allahdan kırık falan yok olsa duramam eminim acı geçti sayılır üzerine basınca acıyor sadece

Kızlar tek tek alıntı yapmadım çok sağolun şişlik indi morardı 3 yerim üzerine basınca ağrıyor yarın gidicem şimdi geç oldu hastaneye gidersem teee sabaha yollarlar biliyorum yarın aile doktoruma gidicem allahdan kırık falan yok olsa duramam eminim acı geçti sayılır üzerine basınca acıyor sadece
Gecmis olsun canım

sabaha daha iyi olursun inşallah canım yaaa....

Merhaba bayanlar....
Ben yeni üye
İsmim Zeynep 1.63 boyunda 73 kiloyum evliyim dört aylık dünyalar güzeli bir miniğe ve bıraktığı 15kilograma sahibim..
Suan çalışmıyorum...
Emzirdiğim için asırı diyet yapamıyorum ama yuruyusle ve tatlı atıştırmacıklarıma
Son vererek en çokda sizin destek ve deneyimlerinizi yararlanarak güzel sonuçlar elde edebileceğime inanıyorum
Suan ki hedefim 65 kg
Umarım hepimiz en mutlu olduğumuz kilocuklarımıza kolaylıklarla ulaşabiliriz☺☺

Merhaba bayanlar....
Ben yeni üye
İsmim Zeynep 1.63 boyunda 73 kiloyum evliyim dört aylık dünyalar güzeli bir miniğe ve bıraktığı 15kilograma sahibim..
Suan çalışmıyorum...
Emzirdiğim için asırı diyet yapamıyorum ama yuruyusle ve tatlı atıştırmacıklarıma
Son vererek en çokda sizin destek ve deneyimlerinizi yararlanarak güzel sonuçlar elde edebileceğime inanıyorum
Suan ki hedefim 65 kg
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum, kilomu korumaya calısıyorum :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor takımda yarısabilmek icin.
Sanırım daha once de yarısmıssın degil mi? Öyle yazmıssın da ilk mesajında.. Yarıstıysan kuralları biliyorsundur az cok ;)

Merhaba bayanlar....
Ben yeni üye
Suan çalışmıyorum...
Suan ki hedefim 65 kg
Hoş geldin canım merak etme aramızda emziren arkadaşlarımızda var ... Bazıları düzenli spor ve beslenmeyle sutunun arttığını bile söyledi ki kilo veriyorlar bende kaptan yardımcısıyım canım evli 2çocuk annesiyim 84kilo ile takıma girdim şuan 76 kiloyum tekrar hoşgeldin iyi ettin....:)

Back
X