• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi akşamlar kızlar
inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Saat 12.30 da kahvaltı
3 yumurtadan Lorlu omlet
1 kase yoğurt

17.30
yarım şeftali

19.30
1 tane alabalık

21.
1 kare bitter

Su 3lt
Spor yapamiyorum maalesef. 3 gün üstüste misafir. E bide arkadasa yardıma gidince pert oldum...

Hello girls, zengin menümü yazayım :) Yok yok :)

Sabah:
1 dilim tb ekmek kızarmış,
1 tavada yumurta yağsız,
1/4 domates,
50 g beyaz peynir

Ara:
2 hurma

Öğle:
Gururla sunuyorum:
Evde kendime hazırladığım namet'in hazır döneri (75 gram)
Uno tam buğday hamburger ekmeğini araya bir de 1/2 domates ekleyerek tost makinesinde hazırladım, muhteşem oldu :)
(357 kalorilik doyurucu öğle menüsü)

Ara: 2 hurma

Akşam: Fırında somon, fırında patates, roka, 1.5 uno kepek ekmeği kadar kepek ekmeği.

Spor: 1 mil leslie ısınmak için + 30 dakika karın-kol egzersizi. Totalde 45 dakika.
Su: suyu abarttım ya neden bilmem içim yanıyor bugün :)

Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum, kilomu korumaya calısıyorum :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor takımda yarısabilmek icin.
Sanırım daha once de yarısmıssın degil mi? Öyle yazmıssın da ilk mesajında.. Yarıstıysan kuralları biliyorsundur az cok :KK66:

Ne mutlu sana darısı bana canım..evet daha önce yarısıp çok güzelde kilo vermiştim ;) kuralları okudum ve kabul ediyorum :)

Hoş geldin canım merak etme aramızda emziren arkadaşlarımızda var ... Bazıları düzenli spor ve beslenmeyle sutunun arttığını bile söyledi ki kilo veriyorlar bende kaptan yardımcısıyım canım evli 2çocuk annesiyim 84kilo ile takıma girdim şuan 76 kiloyum tekrar hoşgeldin iyi ettin....:)
Memnun oldum :)Ne güzel kilo vermişsin canım darısı başıma şuan tek korkum sütünün azalması vicdanen çok kötü hissederim kendimi ama dört ay oldu sütüm azalacak korkusuyla yemeye devam etmek kendime haksızlık sanki ;)

ay inanmmıcaksınız şimdi kızım dondurma almış geldi tam açıcaktımki arkasına bakıyım dedim bir baktım cornet 170 kalori yazıyo anammmm dedim ben bunu yakmak için 4 mile yapmam lazım diye hemen dondurucuya koydum eşim yesin gelince aferin bana :)
Ay hele o el kadar magnum 250 kaloriymiş yaa
Tüm lezzetli şeyler kalorili :(
Iraden için tebrik ederim arkadaşım seni :KK19:

Oyy oyy daha regl bitmedi ve kocaman sahur hazırladım. Oturdum bende yedim onunla yaaa....
Bugün artık spora baslamak lazım. Kocam da hasta dün serum taktirmis izin aldı geldi eve. Oğlum da tuvaletini tutuyor ama soylemiyor

Ay hele o el kadar magnum 250 kaloriymiş yaa
Tüm lezzetli şeyler kalorili :KK43:
Iraden için tebrik ederim arkadaşım seni :KK19:

Canim sana yazamamistm. Oğlumun altını açtım ilk zamanlar 20 dk bir tuvaletini yapıyordu. Şimdi 3 saat tutuyor. Gece de ya 1 ya da 2 kere kaldırıyorum. Onda da sorun yok. Büyük tuvaletini söylemiyor. Yapacağını anlayıp tuvalete götürüyorum gerçi çiş ini de söylemiyor ama 3-4 saatte bir götürüyorum. Inşallah zamanla da şöyler diyorum. Allah yardimcimiz olsun

Oyy oyy daha regl bitmedi ve kocaman sahur hazırladım. Oturdum bende yedim onunla yaaa....
Bugün artık spora baslamak lazım. Kocam da hasta dün serum taktirmis izin aldı geldi eve. Oğlum da tuvaletini tutuyor ama soylemiyor
Gecmis olsun canim, evet artik sen de spora basla yavastan ;)

günaydınlarrrrr

geçmiş olsun tambağım yaa eşine wc alıştırması da zor iş allah kolaylık versin
bende uyuyorum ayakta yaaaa
uykum var benimm

Günaydın canım malesef uyandım :) keşke uyuyor olsaydım
denizcim anliyorum oruc zor ama bence sen biraz spora agirlik ver, bak keyfin de daha iyi olacak enerjin de :D
günaydınlarrrrr

uykum var benimm

acik havaya cikin bol bol :)

denizcim anliyorum oruc zor ama bence sen biraz spora agirlik ver, bak keyfin de daha iyi olacak enerjin de :KK70:

acik havaya cikin bol bol :)

Gerçekten spor yaptığım zaman o hantalligim. Halsizligim yorgunluğum uçup gidiyor. Sürekli uyku halinden çıktım daha dinc ve enerjik oldum hep. Veee asıl hoşuma giden şey ise sütümün artması.... Sporu yaşam tarzı haline getirmek lazım en az 20 dk olsa da

günaydınlarrrrr

uykum var benimm

Çok sağol canim. Herkes sabret 15 güne söyler kendisi diyorlar. Ben de sabırla bekliyorum. Belirli saatlerde götürdüğü için kaçırması azaldı tabiki...
Bu sıcaklar bezini içinde kalmasına çok üzülüyordum. Zamanla alisacak insaallah

Back
X