- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.961
Naber şekerim:)Tambağım menün çok güzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber şekerim:)Tambağım menün çok güzel.
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum, kilomu korumaya calısıyorum :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor takımda yarısabilmek icin.
Sanırım daha once de yarısmıssın degil mi? Öyle yazmıssın da ilk mesajında.. Yarıstıysan kuralları biliyorsundur az cok![]()
Memnun oldum :)Ne güzel kilo vermişsin canım darısı başıma şuan tek korkum sütünün azalması vicdanen çok kötü hissederim kendimi ama dört ay oldu sütüm azalacak korkusuyla yemeye devam etmek kendime haksızlık sankiHoş geldin canım merak etme aramızda emziren arkadaşlarımızda var ... Bazıları düzenli spor ve beslenmeyle sutunun arttığını bile söyledi ki kilo veriyorlar bende kaptan yardımcısıyım canım evli 2çocuk annesiyim 84kilo ile takıma girdim şuan 76 kiloyum tekrar hoşgeldin iyi ettin....:)
Sana yazdiktan sonra baktim da 8. takimdan izne ayrılmışsın en son :) hoşgeldin tekrardan :)Ne mutlu sana darısı bana canım..evet daha önce yarısıp çok güzelde kilo vermiştimkuralları okudum ve kabul ediyorum :)
Mesaj alındıCanım bu cuma listeye alıyoruz seni, o yuzden artık uyarı ve kınama cezalarını sana da uyguluyor olacagız. 3 gün üst üste menü bildirmeyenler uyarı alıyor. 3 uyarı 1 kınama, 3 kınama da diskalifiye sebebi.
Ay hele o el kadar magnum 250 kaloriymiş yaaay inanmmıcaksınız şimdi kızım dondurma almış geldi tam açıcaktımki arkasına bakıyım dedim bir baktım cornet 170 kalori yazıyo anammmm dedim ben bunu yakmak için 4 mile yapmam lazım diye hemen dondurucuya koydum eşim yesin gelince aferin bana :)
Ay hele o el kadar magnum 250 kaloriymiş yaa
Tüm lezzetli şeyler kalorili
Iraden için tebrik ederim arkadaşım seni![]()
Gecmis olsun canim, evet artik sen de spora basla yavastanOyy oyy daha regl bitmedi ve kocaman sahur hazırladım. Oturdum bende yedim onunla yaaa....
Bugün artık spora baslamak lazım. Kocam da hasta dün serum taktirmis izin aldı geldi eve. Oğlum da tuvaletini tutuyor ama soylemiyor
Günaydın canım malesef uyandım :) keşke uyuyor olsaydımGunaydin kizlar, ay daha kimse uyanamamis mi?![]()
geçmiş olsun tambağım yaa eşine wc alıştırması da zor iş allah kolaylık versinOyy oyy daha regl bitmedi ve kocaman sahur hazırladım. Oturdum bende yedim onunla yaaa....
Bugün artık spora baslamak lazım. Kocam da hasta dün serum taktirmis izin aldı geldi eve. Oğlum da tuvaletini tutuyor ama soylemiyor
denizcim anliyorum oruc zor ama bence sen biraz spora agirlik ver, bak keyfin de daha iyi olacak enerjin deGünaydın canım malesef uyandım :) keşke uyuyor olsaydım
günaydınlarrrrr
geçmiş olsun tambağım yaa eşine wc alıştırması da zor iş allah kolaylık versin
bende uyuyorum ayakta yaaaa
uykum var benimm
Gecmis olsun canim, evet artik sen de spora basla yavastan![]()
denizcim anliyorum oruc zor ama bence sen biraz spora agirlik ver, bak keyfin de daha iyi olacak enerjin de
acik havaya cikin bol bol :)
günaydınlarrrrr
geçmiş olsun tambağım yaa eşine wc alıştırması da zor iş allah kolaylık versin
bende uyuyorum ayakta yaaaa
uykum var benimm