• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İftarı ettiğime göre menümü yazayım nilsub nilsub @morordek @kollontai
Sahur
Omlet
Domates
Peynir
1 dilim ekmek
İftar
Taze fasulye kıymalı
Patlıcan ızgara:KK72:
Yoğurt
Koca çaydanlık çay içtimmi iştah falan hak getire:KK71:
2 tane hurma
2 litre su
Bugün zumba iptal olmuş ben kendim evde yapıcam birazdan:KK6::KK6:45 dk

ne iftarı kızım tekne orucu mu tutuyon sen :)))))

ohh valla burdada 5 te olsa süper olurdu.Bizde iftar 20.30 sahur 3.15 te bitiyo.Akşam yedim ortalığı topladım kendime geldim dememiz 11 i buluyor sonra yat kalk derken inan zaman olmuyor.Sahur iftar arası çok uzun

rekor bizde 20:45 te okunuyo akşam ezanı...

Ayyy aynı annem gibisin oda pilav makarna yiyen birini görse yazın bumu yenir der :63:ee sen kışınmı yiyorsun diye soranlarada yooookkk kışında yemem çok az pilav yerim makarna ağzıma sürmem nasıl yiyorsunuz diyor :işsiz:kadın 52 yaşında daha fast food yememiş düşünnnn alan olursada eve yeeeememmm diye ortalığı ayaga kaldırıyor:lülülü:

maşallah annene kendi kıymetini biliyo demek ki....

fast food ben yerim valla yemem derken bile yerim yani :))) benim midem beynim ellerim ve dilim birbirine bağlı değil zannımca :))) midem ver onu banaaa diye böğürürken beynim yememlisin dilim asla yemem yok ben istemiyorum derken ellerim ağzıma tıkıyor :)))) yani mide ellerimin yönetimini devralıyor :))) anlatamadım ama siz beni anladınız eminim... içimdeki canavarı anladınız siz :)))

tatli yedikce yenilen bir sey, bence tutun kendinizi kaptanim.
yaa sorma tatlım yaa dün gece sahur olarak küçük bir dilim ekmek kadayıfı yedim desem beni sopayla kovalamazsınız dimi regli dönemi de yaklaşınca ama sahurda başka bişey yemedeim sadece ekmek kadayıfı yedim ve yattım
çevremdeki herkez çorba olmadan yemek yiyemiyor hiç anlamıyorum... çorba şişiriyo o şişmişlikle güzelim yemeği yiyemiyonuz.......çok saçma...

ben çorba hiç sevmem ki hiç yemem yani zorla koyarlar tabağıma öyle çeneleri kapansın diye anca... ama etli çorba ayrı :))) kelle paça wuuu manyak bişiii bayılırım tabi eti bol olmalı :))) ben etçilim demek ki...

bende kazandibi yedim tııı bi daha hazır almıcam çok ağar oluyo benim irmik tatlım mükemmeldi ondan yapmalı da bu tembellikle zor :)
şeker bim in kazandibini yedin mi muhteşem yahuuu hiç ağır değil fiyatı da uygun
Çorbayı bende hiççç sevmiyordum kankim kayınvalide git geldi göremeyince laf sokuşturdu oraya gittiğimizdede bildiği yoğurt çorbası heee başkada birşey bilmiyor:confused:eşime annem çorba koyayım malum karın sevmiyor yapmıyor annecim derken bende sevmiyorum anne istemiyorum koyma dedi:rolleyes::rolleyes:aaaaa çorba yenmezmi 10 ciltlik ansiklopodi çıkar anlattıklarıyla:KK34:sonracığıma mercimek çorbası denedim ilk yaptığım yemek gibiydi :-)2-3 derken güzel yapmaya başladım şimdiiiii favori çorbam çokkk seviyorum bide ekşili şehriyeli domates çorbasınıda çok beğeniyorum git gide alıştım vazgeçilmezim oldu çorbalar :KK71:dene mutlaka alışırsın zamanla:KK36:
savurganım tatlım nefisyemektarifleri sitesinde fatma diye bi hatunun ezogelin çorbası var (40 bin civARI TAKİPÇİSİ VAR ORDAN BULURSUN)düdüklü de yapılyo sarımsak falan koyuyo bi dene muhteşem oluyor ama tarifi birerbi uygula
Merhabalar..teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ilk sayfada ki kurallari okudum sayfalarada göz attım.. cuma günü kilo paylaşımı ve günlük menü paylaşımı yapacağım grupta aktif olmaya ozen gosterecegim bunun haricinde uymam gereken bir kural var mı acaba ??kilom 64 boyum 157 boyuma göre fazlam var 8 9 kilo vermek istiyorum inşallah sizlerle şu an adet döneminde yim oruç değilim 9 aylık kızım 3.5 yaşında oğlum var çok düzenli bir yeme alışkanlığım yok
hoşgeldin tuğçecim hep birlikte bu kiloları vereceğiz şu an takım kaptanı ve yardımcıları biraz yoğunlar o yüzden onların yoğunluğu gecene kadar takım bana exkaptana emanet maşallah bebelerine emziriyorsan eğer çabuk verirsin kiloları belirli yaptığın bir diyet programı var mı kafana göre mi takılıyon
ohh valla burdada 5 te olsa süper olurdu.Bizde iftar 20.30 sahur 3.15 te bitiyo.Akşam yedim ortalığı topladım kendime geldim dememiz 11 i buluyor sonra yat kalk derken inan zaman olmuyor.Sahur iftar arası çok uzun
yaa evet vakit geçmek bilmiyo yaaaa
ne iftarı kızım tekne orucu mu tutuyon sen :)))))
kızım o avusturalya da yaa orda kış şu anda yaz değil

İyi geceler kızlar bende bugünkü menümü paylaşayım
@kollontai @morordek nilsub nilsub
Sahur:1 dl tam tahıllı ekmek+1 kaynamış.yumurta+1 kk peynir+4,5 adet zeytin+1 bardak ayra+domates,salatalık.nane filan

İftar: 1 kase çorba+3 kaşık etli bamya+salata+yarım dilim karpuz+1 bardak ayran
İftardan sonra: dondurma yedim kızlar 3 top filan eder
Su:2 lt yi geçer
Spor:yok
Bebegim 4,5 tane zeytin nasil oluyo :KK70:

yaa sorma tatlım yaa dün gece sahur olarak küçük bir dilim ekmek kadayıfı yedim desem beni sopayla kovalamazsınız dimi regli dönemi de yaklaşınca ama sahurda başka bişey yemedeim sadece ekmek kadayıfı yedim ve yattım

şeker bim in kazandibini yedin mi muhteşem yahuuu hiç ağır değil fiyatı da uygun

savurganım tatlım nefisyemektarifleri sitesinde fatma diye bi hatunun ezogelin çorbası var (40 bin civARI TAKİPÇİSİ VAR ORDAN BULURSUN)düdüklü de yapılyo sarımsak falan koyuyo bi dene muhteşem oluyor ama tarifi birerbi uygula

hoşgeldin tuğçecim hep birlikte bu kiloları vereceğiz şu an takım kaptanı ve yardımcıları biraz yoğunlar o yüzden onların yoğunluğu gecene kadar takım bana exkaptana emanet maşallah bebelerine emziriyorsan eğer çabuk verirsin kiloları belirli yaptığın bir diyet programı var mı kafana göre mi takılıyon

yaa evet vakit geçmek bilmiyo yaaaa

kızım o avusturalya da yaa orda kış şu anda yaz değil

aaa biminkini deniyim bu marketinki fenaydı sevdiğim hallde bir baydı ama bıraktım mı tabiki hayır :))))

wuuu avvusturalya... insan bizi de çağıırır kışı sevmem ama ramazan bitesiye kadar iyi olurdu hani :))

aaa biminkini deniyim bu marketinki fenaydı sevdiğim hallde bir baydı ama bıraktım mı tabiki hayır :))))

wuuu avvusturalya... insan bizi de çağıırır kışı sevmem ama ramazan bitesiye kadar iyi olurdu hani :))
sen nasıl oldu da bim in kazandibini bilmiyon sana şöyle söyleyeyim madonun kazandibi halt etsin haa bi de bim in waffle ı var karamelli başka yerde tanesi 2,5-3 tl iken burda 8 tanesi 2,5 tl tatlı krizlerinde bi tanesi iyi gider abartmadan
işin doğrusu bim i pek sevmem ama bu 2 sini almak için mutlaka uğrarım :kk77::kk77::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

fast food ben yerim valla yemem derken bile yerim yani :))) benim midem beynim ellerim ve dilim birbirine bağlı değil zannımca :))) midem ver onu banaaa diye böğürürken beynim yememlisin dilim asla yemem yok ben istemiyorum derken ellerim ağzıma tıkıyor :)))) yani mide ellerimin yönetimini devralıyor :))) anlatamadım ama siz beni anladınız eminim... içimdeki canavarı anladınız siz :)))
hahahaha :KK70: anladık anladık

sen nasıl oldu da bim in kazandibini bilmiyon sana şöyle söyleyeyim madonun kazandibi halt etsin haa bi de bim in waffle ı var karamelli başka yerde tanesi 2,5-3 tl iken burda 8 tanesi 2,5 tl tatlı krizlerinde bi tanesi iyi gider abartmadan
işin doğrusu bim i pek sevmem ama bu 2 sini almak için mutlaka uğrarım :kk77::kk77::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hee o waffleların kalorisini bi okudum ben kalp sıpazmı geçirdim bir tanesi yani paketin içindeki bir tane 100 küsurmuş... ben hayvan gibi bi pakedi indiriyordum :)))

biz senle yaşasak bildiğin tostoparlak bişi oluruz kız :)))

"denhizx, post: 47031548, member: 523656"]Hadi yaa . sevmediğindenmi yemiyor yoksa dikkat ettiğindenmi?
Yok dikkat ettiğinden değil kendi sevmiyor rahmetli anneannem dedemde sevmezdi hiç rast gelmedim evlerinde kiiii beni anneannem büyüttü:KK66:inek eti palamut balığı harici hiçbir et yemezler ailecek çokkk enterasan hepside öyle nasıl bir cinslerse artık :confused:babam tavuk eti almış birgün tencerenin içine koymuş diye annem tencereyle balkondan fırlatmış :KK70:

btlbetul, post: 47031575, member: 147061"]ne iftarı kızım tekne orucu mu tutuyon sen :)))))
Kızzzz oruç seni unutkanda yaptı kankimmm ben 10 defa yazmadımmı ben avustralyada yaşıyorum türkiyede yazken burası kış bizim burda yazken türkiye kış yaniii ben türkiyede yaşasamda keşke 20 saatde oruç tutarım hiççç sorun değil yaneee ama burdaaa yaşıyorum:mad::mad:[/QUOTE][/QUOTE]

hee o waffleların kalorisini bi okudum ben kalp sıpazmı geçirdim bir tanesi yani paketin içindeki bir tane 100 küsurmuş... ben hayvan gibi bi pakedi indiriyordum :)))

biz senle yaşasak bildiğin tostoparlak bişi oluruz kız :)))
Ayyy sen benim arkadaşa benziyorsun heee birgün bunla efendimizi anlatan biyere gittik giderken birbirimize söz verdik 2-3 saat durcaz gelicez birşeyde yemicez neyse gittik kocaman düğün salonu gibi bir yer 15 tane sehba üzerinde yokkk yokkk 3 lü koltukların önünde duruyor ben sözümü tuttum hiçbirşey yemedim bu ne yaptı milletle tanışma bahanesine tüm sehpadakileri mideye indirdi:mad:tavuk gibi hep sehbaların başında duruyor millete laf atıyor mahsat tanışmak değil yemek neyse yedi içti giderken esraaa kız şu mcdonaldsda durda bi dondurma yiyelim gerçi ben birşeyde yemedim kiii dedi:KK57::KK57:

yaa sorma tatlım yaa dün gece sahur olarak küçük

hoşgeldin tuğçecim hep birlikte bu kiloları vereceğiz şu an takım kaptanı ve yardımcıları biraz yoğunlar o yüzden onların yoğunluğu gecene kadar takım bana exkaptana emanet maşallah bebelerine emziriyorsan eğer çabuk verirsin kiloları belirli yaptığın bir diyet programı var mı kafana göre mi

toplight toplight hosbulduk canım evet wmziriyorum ama çok değil ek gıda ağırlıklı uyurken emiyor bebis diyet listesine uyanıyorum sadece az yemeye abur cubur yememe ye özen gösteriyorum şu an adet dönemim bitince spor aletim ı yapacağım inşallah biraz da müzik açar dans ederim ramazan dan sonrada akşam 7 den sonra yememe ye başlayacağım o çok büyük etki ediyor bende

"denhizx, post: 47031548, member: 523656"]Hadi yaa . sevmediğindenmi yemiyor yoksa dikkat ettiğindenmi?
Yok dikkat ettiğinden değil kendi sevmiyor rahmetli anneannem dedemde sevmezdi hiç rast gelmedim evlerinde kiiii beni anneannem büyüttü:KK66:inek eti palamut balığı harici hiçbir et yemezler ailecek çokkk enterasan hepside öyle nasıl bir cinslerse artık :confused:babam tavuk eti almış birgün tencerenin içine koymuş diye annem tencereyle balkondan fırlatmış :KK70:

btlbetul, post: 47031575, member: 147061"]ne iftarı kızım tekne orucu mu tutuyon sen :)))))
Kızzzz oruç seni unutkanda yaptı kankimmm ben 10 defa yazmadımmı ben avustralyada yaşıyorum türkiyede yazken burası kış bizim burda yazken türkiye kış yaniii ben türkiyede yaşasamda keşke 20 saatde oruç tutarım hiççç sorun değil yaneee ama burdaaa yaşıyorum:mad::mad:

beyin hücrelerim ölüyo burda aç susuz sıcakta.....

Teşekkür ederim hosbulduk canım :KK54:

hoşgeldin rakibim :))) benim boyda 1,58 kilomda ben diyim 64 sen anla 65.... yemekten sonra 66 falan filan....

4-5 adet manasında canım :-) gece telefonda yazıyordum üşendim alt çizgiyi bulup koymaya öyle oldu

haaa bizde kibarlıktan birini yarım sandık :)))

Ayyy sen benim arkadaşa benziyorsun heee birgün bunla efendimizi anlatan biyere gittik giderken birbirimize söz verdik 2-3 saat durcaz gelicez birşeyde yemicez neyse gittik kocaman düğün salonu gibi bir yer 15 tane sehba üzerinde yokkk yokkk 3 lü koltukların önünde duruyor ben sözümü tuttum hiçbirşey yemedim bu ne yaptı milletle tanışma bahanesine tüm sehpadakileri mideye indirdi:mad:tavuk gibi hep sehbaların başında duruyor millete laf atıyor mahsat tanışmak değil yemek neyse yedi içti giderken esraaa kız şu mcdonaldsda durda bi dondurma yiyelim gerçi ben birşeyde yemedim kiii dedi:KK57::KK57:

evet benziyomuşuz ama benim farkım yolluk çantama da atarım :)))

Back
X