• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendimi tantayim 20 yaşımdayım mühendislik okuyorum 1.70 boy 76 kilo hedefim 55 şu an elma diyeti yapıyorum 2.günüm :confused: araniza aldığınız için çok teşekkür ederim :KK36: günlük menümu elma diyeti sonuna kadar yazamicam:rolleyes: tartılma günü ne zman acaba ?:KK4:
Hoşgeldin aramıza canım tartılma günümüz cuma bende taze üyeyim henüz bir haftam dolmadı,kolay kolay kilo vermeleeer:halay::halay:

Kendimi tantayim 20 yaşımdayım mühendislik okuyorum 1.70 boy 76 kilo hedefim 55 şu an elma diyeti yapıyorum 2.günüm :confused: araniza aldığınız için çok teşekkür ederim :KK36: günlük menümu elma diyeti sonuna kadar yazamicam:rolleyes: tartılma günü ne zman acaba ?:KK4:
canım takımımızamı katılmak istiyorsun ? o zaman ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazarmısın günlük en az 5 kere msj yazman gerekiyor akşamları menü spor ve içtiğin su miktarınıda yazman gerek :) sana uyarsa bu şekilde hoş geldin diyelim o zaman:))
her cuma kilo bildirimini öğlen 12.00 kadar bildirmen gerekiyor tatlım:)

Son düzenleme:
Kızlar canlar gitmeme tam 1 hafta kaldı ve ben iftardan önce hergün 45 dk bisiklet sürecem. Ve izne ayrılmayı düşünmüyorum. Ama size de sorayım napayım. Izne ayrılan kaç hafta donemiyorum dimi. Bizim izin 20 gün.
Siz söyleyin. Napayım. Ama bu tatil kilo almadan hatta kilo vererek gelmek istiyorum
canım 3 hafta dönemiyorsun diye biliyorum ...

merhaba kızlar, uzun bir süre uğrayamadım kusura bakmayın moralim bozuktu. ancak kendime gelebildim. kaptanım uyarıları vermiştir bana menü bildirmeyince. uyarıları sildirdim derken tekrardan aldım galiba. şunu da anlıyorum ki burası olmadan yediklerine insan dikkat etmiyor, bir sorumluluğu var aynı Zamanda buranın. İnşallah hepiniz iyisinizdir. @ nilsub Nasıl oldun Can'ım? taşların belli bir sürede düşme durumu var mı? ne zaman kurtulacaksın bu Ağrılardan, çekmesi çok zordur eminim.@inatettimolacak reglini neden bu kadar ağrılı oluyor ki Can'ım? altında bir sebep var mıdır acaba? bu arada gözün de aydın regli olmuşsun. kızlar diyet Nasıl gidiyor?

Ah benim sevgili kocem sabahları doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum diye elinde kocaman bi çikolata kavanozuyla geldi bugün:eek::eek: Allahıııımmm nasıl motive olayım ben bu koceyleeee :KK12:

merhaba kızlar, uzun bir süre uğrayamadım kusura bakmayın moralim bozuktu. ancak kendime gelebildim. kaptanım uyarıları vermiştir bana menü bildirmeyince. uyarıları sildirdim derken tekrardan aldım galiba. şunu da anlıyorum ki burası olmadan yediklerine insan dikkat etmiyor, bir sorumluluğu var aynı Zamanda buranın. İnşallah hepiniz iyisinizdir. @ nilsub Nasıl oldun Can'ım? taşların belli bir sürede düşme durumu var mı? ne zaman kurtulacaksın bu Ağrılardan, çekmesi çok zordur eminim.@inatettimolacak reglini neden bu kadar ağrılı oluyor ki Can'ım? altında bir sebep var mıdır acaba? bu arada gözün de aydın regli olmuşsun. kızlar diyet Nasıl gidiyor?
inşallah sııntıların çabuk geçer canım biraz daha iyiyim çok şükür..
evet bende katılım sağlayamadığım zaman cozutuyorum o yüzden birbirimizden destek almak en iyisi:)

inşallah sııntıların çabuk geçer canım biraz daha iyiyim çok şükür..
evet bende katılım sağlayamadığım zaman cozutuyorum o yüzden birbirimizden destek almak en iyisi:)
şu hafta sonunu da atlatayım daha iyi olacağım.bu arada dediklerine kesinlikle katılıyorum Canım hedefe ulaşsak bile burada takılmak gerekiyor cozutmamak için. kilo durumun Nasıl?grçen cumaysa göre eksilerde misin?

Hoşgeldin rakibem daha bugün çınlattık kulaklarını rakip olalım dedi sona yok oldu dedim;(
Canım umarım sıkıntıların bir an önce biter rahatlarsın ;( bende sıkıntıda dolabın önünde yatanlardanım kopma gruptan hep motive olur hem kafanı dağıtılsın canım
Tekrar hoşgeldiiiinn ;)

şu hafta sonunu da atlatayım daha iyi olacağım.bu arada dediklerine kesinlikle katılıyorum Canım hedefe ulaşsak bile burada takılmak gerekiyor cozutmamak için. kilo durumun Nasıl?grçen cumaysa göre eksilerde misin?
eksilerde olduğumu zannetmiyorum hem çok şişim hemde hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim:(

Back
X