• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün ku menum

Sabah
Bir küçük salatalık
Bir domates
Peynir
Zeytin
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
İki fincan cay

Öğle
4 5 yemek kaşığı yeşil fasulye

Aksam

Bir kase ayran aşı
Bir tane karnıyarık
Bir tane küçük icli kofte

Menu yazayim :

Sabah:
1 kase yogurt, 2 tane tanesi 67 kallik sekersiz granola bar

Ara: 2 hurma

Ogle
Somon fumeli bademli yesil salata

Ara: 1 hurma

Ara: 4 yesil erik kucuk

Aksam iftara gittik
1 kase ezogelin corbasi, 1 tane icli kofte, iskender donerin sadece etleri, 2 kasik da salata

spor 3 mil leslie
su 3 litreye yakin
İçinde bir somon yaşamaya başlamıştır kesin bu ne somon aşkı yahu :KK48: bi benmi sevmiyorum şu somonu yani sevmiyor demeyelimde daha doğrusu diper balıkları tercih ediyorum.hatta karides,kalamar,yengeç, ahtapot ohhh canım çekti :(

Menu yazayim :

Sabah:
1 kase yogurt, 2 tane tanesi 67 kallik sekersiz granola bar

Ara: 2 hurma

Ogle
Somon fumeli bademli yesil salata

Ara: 1 hurma

Ara: 4 yesil erik kucuk

Aksam iftara gittik
1 kase ezogelin corbasi, 1 tane icli kofte, iskender donerin sadece etleri, 2 kasik da salata

spor 3 mil leslie
su 3 litreye yakin
İçinde bir somon yaşamaya başlamıştır kesin bu ne somon aşkı yahu :KK48: bi benmi sevmiyorum şu somonu yani sevmiyor demeyelimde daha doğrusu diper balıkları tercih ediyorum.hatta karides,kalamar,yengeç, ahtapot ohhh canım çekti :(

ay sorma şekerim cennet buralar bugun balıkesir merkeze gittik sıcak heryer kalabalık binalar üst üste ay daral geldi sorma eve gelene kadar oh mis şimdi balkondayım bir sessizlik sorma hava misss püfür püfür ohhh dünya varmış dedim....
ki ben istanbuldan gelin geldim ailem hala orda ama yok burasının kıymetini gelip yaşayınca anladım..
inşallah Allah seninde kalbine göre verir neresi hayırlısı ise oraya yerleşirsin...
Ay nilsub nilsub benim eşimde çok heves ediyor böyle yerlere oda ilerde böyle yerlerden ev almak istiyor bari 3 ay kafa dinleriz diyorda anacım ben nasıl bir bayansam ben insan olmayan sessiz yerlerde boğulacak gibi oluyorum sevmiyorum alışmışım şehrin kebab benzin kokusuna araba seslerine bebeklikden itibaren duramıyorum geçen yıl denize gittik toplasan 10 kişi yok diye 1 saat bile durmadım:63:aslında mis gibi yerler ama sevmiyorum :işsiz:

"btlbetul, post: 47032423, member: 147061"]beyin hücrelerim ölüyo burda aç susuz sıcakta.....
Rabbim onun rızası için oruç tutan kardeşlerimizi öbür tarafta kevser suyula ödüllendirsin inşaallah:dua::dua:

hoşgeldin rakibim :))) benim boyda 1,58 kilomda ben diyim 64 sen anla 65.... yemekten sonra 66 falan filan....

haaa bizde kibarlıktan birini yarım sandık :)))

evet benziyomuşuz ama benim farkım yolluk çantama da atarım :)))[/QUOTE
@btlbetül Aslına bakarsan sen eskiden onun gibiymişsin :lülülü:benzemiyorsun kankimmmm sen teee 75 lerden 64 lere inmişsin:KK9::KK9:o 1.62 boyunla 100 lere yaklaştı hiççç umurunda değil :KK4:hep duramıyorum ben kan şekerim düşüyor hep bahane herşeye sankiii bizim düşmüyor ayollll ne yapak yedikçe yiyelimde fıçımı olalım :63:[/QUOTE]

selamlar sabahlar
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek toplight toplight ebrusonmez ebrusonmez
dünki menüm...
iftar:
fırında kabak mücver
domates çorbası
ekmeksiz
sahur:
bir haşlanmış yumurtanın beyazı
2,5 bardak ayran
salatalık
avuç içi kadar ekmek (ekmeğim bitmiş)
su 2,5 litreyi geçti muhtemelen de hesap etmemişim bu sefer..

İçinde bir somon yaşamaya başlamıştır kesin bu ne somon aşkı yahu :KK48: bi benmi sevmiyorum şu somonu yani sevmiyor demeyelimde daha doğrusu diper balıkları tercih ediyorum.hatta karides,kalamar,yengeç, ahtapot ohhh canım çekti :KK43:
aynen aynen icimde somon agaci cikacak, her gun yiyorum; ya canim somonu ben cok seviyorum ama hep somon tercih etmemin sebebi de Ankara'daki balikcilari cok begenmiyorum, zira mevsimi de degil su an. Somon guzel her daim cok da faydali :D

Kızlar ben bugun cok ama cok yoğunum. Dün iftardan sonra evin yarısını ancak temizledim. Bugun de misafir var hem yarım kalan temizlik hazırlık ve bide dışarıya çıkacağız işlerimi var. Aksama ölmezsem yazarim

selamlar sabahlar
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek toplight toplight ebrusonmez ebrusonmez
dünki menüm...
iftar:
fırında kabak mücver
domates çorbası
ekmeksiz
sahur:
bir haşlanmış yumurtanın beyazı
2,5 bardak ayran
salatalık
avuç içi kadar ekmek (ekmeğim bitmiş)
su 2,5 litreyi geçti muhtemelen de hesap etmemişim bu sefer..
kızzz kötülüğünü mü istiyoz biz senin sanki :63: merak konusu oluyo sadece o kadar harekete menülere rağmen bu minnak gidişler.. bırakın anacım bırakın kötü olduk yine :KK12: :KK67: :D

Dün tambağım yazmış galiba herkesin görüşü farklı olabilir ama sağlık sorunları dışında izne ayrılmak istemiyorum ben yoksa tepetaklak oluruz bence ayrılma sen de T tatlitambak biz takılalım rakibecim :KK51: ben de 5gün sonra anama gidiyom ama bak hiç izin filan dedim mi :KK70: hatta bizimkiler bilmiyo diyette olduğumu demiştim ya 5-6aydır da gidememiştim görünce çok şaşıracaklar :KK48: anneme de dicem beni zorla yedirmeye çalışırsa giderim hemen bayramdan sonra :KK20: aynen diyetime sporuma devam edicem..
Ayrıca kızlar bizim oralar nasıl güzeldir şimdi yayladaki eve çıkmış bizimkiler oooh mis gibi erken uyanıyosun zımba gibi annemin bahcede de çıkmış herşeyi salatalık,kabak,fasulye,biber patlucan dikmiş büyüyomuşş milyon çeşit yeşillik var bahçedeeee anaaammm çok heyecanlıyım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İlk menü benden sanırım
morordek morordek nilsub nilsub M melampusefe
Sabah:
az pide arası peynirli tost
Ara: 1 dilim karpuz

Öğle:
2 dolma
1 supangle
Akşam:
Karnıyarık
3 kaşık pilav
Cacık
Karpuz
Spor: yarım saat yürüyüş
Su:4 lt
olmamış tatlım azda olsa pide arası tost olmaz esmer ekmeklerle yap tam buğday ekmeği kepek ekmeği gibi çokda lezletli oluyorlar ...
öğlen spangle :KK67:olmamış emziriyosun dimi canım çok tatlı çekerse incirli sütlü bir tatlımız var bizim kızlar sık sık yapıyor ondan yap canım ....
akşam pilav karpuzzzzz......
ne diyim butun gün fena olmuşşşşşşş:KK67:
Kizlar ne döktürmüssünüz yaaa :)) dinlenirken telefondan okuyayim dedim oku oku bitmedi ama cok sevindim uzun suredir böyle uzun uzun muhabbet olmuyordu :)

tugce1325 tugce1325 @Mivri hosgeldiniz grubumuza :) ben kaptan yardimcisiyim ancak su anda yurt disinda oldugumdan gruba pek giremiyorum anca gordum geldiginizi :) haftaya hepinizle tek tek ilgileniciiim :KK48:

@Ozaly toplight kaptanım da demis listeye girdin ama ortalarda yoksun daha cok katilim goster lütfen

@umutlayasasen senin de her menunde tatli var :sinirli: nasil olacak bu is valla bilemedim... Duzene girmesi lazim menulerinin...

nilsub nilsub canim iyileşmene cok sevindim :KK15:

Neyse sanirim kisa bir ozet gecmis oldum :)
sağol canım iyiyim evet sende dönde takımı ele alalım artık....

Back
X