• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim boyum 164 kilo 84 hedefim 55 inşallah birlikte kilo vermeye devam ederiz.
bu arada benim kötü tarafım insülin direnci denilen bir şey varmış cuma günü bunun içinde ayrıca doktora gidicem hayırlısı. :dua::dua::dua::dua:
merhaba canım takımımıza'mı katılmak istiyorsun?

ay yapmazmı sen istersen içine 1 kuru incir 1 kuru kayısı koy hurma koy 1 tane hem yoğunluğu artar daha tatlı olur hemde içindeki vitaminler sütünün kalitesini artırır bırak şekerli tatlıları bak nasıl yarar bebişine sütün düzgün beslenirsen hem zayıflarsın hemde kuzun güzel gelişir....

Kız ben yaptım da Şerbetli tatlidan daha da tatlı oldu.
ben 2 incir 2 kaysı koydum chai tohumu koydum üstüne de ceviz tarçın mis gibi oldu vallagi

Kız ben yaptım da Şerbetli tatlidan daha da tatlı oldu.
ben 2 incir 2 kaysı koydum chai tohumu koydum üstüne de ceviz tarçın mis gibi oldu vallagi
bende çok seviyorum illa sabah aç karnına değil tatlı krizi tuttuğunda yapılacak harika bir tatlı hemde çok sağlıklı:)

hadi bakalım yarın sabah belli olucak kilo durumları ayyy ben bu ara 76 fazla gelebilirim ama yaaaaaaaaaaaaaaaa :KK43:
neyse moral bozmak yok yarın yarış başlıyorrrrr:eğlence:

sende ben gibi yukarı yukarı tırmanıyon biz yanlış yöne gidiyoz bence.... ayyy ben gene acıktım ühühühüüüü....

ben tatlı konusunda o kadar abardım ki hergün iftardan sonra illa şerbetli olacak yemek çok az yiyorum ama mutlaka tatlı yiyorum ne halt edecem kesin hedefime düşmeyecem ben bu gidişle
ebrusonmez ebrusonmez ve btlbetul btlbetul nerde bu hayırsızlar uğramıyorlar kaç gündürr
Gellddiimm kaptanım. Biraz gecikmeli de olsa buradayım.

Aha haaaa tamda 1.61 boy 76 kiloyuum acıma banaaa:KK76:
Hoşgeldin canım.
hadi bakalım yarın sabah belli olucak kilo durumları ayyy ben bu ara 76 fazla gelebilirim ama yaaaaaaaaaaaaaaaa :KK43:
neyse moral bozmak yok yarın yarış başlıyorrrrr:eğlence:
Bende yarışa katılıyorum.Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapmalıyız.
Bol da süt yapar bu canım

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim boyum 164 kilo 84 hedefim 55 inşallah birlikte kilo vermeye devam ederiz.
bu arada benim kötü tarafım insülin direnci denilen bir şey varmış cuma günü bunun içinde ayrıca doktora gidicem hayırlısı. :dua::dua::dua::dua:
Hoşgeldiniz kızlar

ilk sayfadaki kuralları oku canım ve buraya okudum kabul ediyorum yazarsan takıma girebilirsin canım .....
hergün düzenli menü bildirmen gerek yediklerin içtiğin su ve günlük sporun .
cuma sabahları aç karnına tartılıp öğlen 12.00 kadar kilo bildirimi yapmam gerek eğer bunları yapıcaksan hoş geldin o zaman...

Slm kızlar Yarın tartılıp yazarım mühteşem kilomu:olamaz: menümü yazayım kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Sahur
1 dilim kepek ekmeği
Yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
İftar
1 kase çorba
Sebze türlüsü karışık:lülülü:
1 kaşık yağsız makarna:silah:
1 kase yoğurt
Kızzzz btlbetul btlbetul bende şekersiz puding yedim bebek maması tatsız birşeydi:KK75:
3 litre su
45 dk zumbaaaaaaa:spor::KK6::KK6:

Back
X