• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar Yarın tartılıp yazarım mühteşem kilomu:olamaz: menümü yazayım kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Sahur
1 dilim kepek ekmeği
Yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
İftar
1 kase çorba
Sebze türlüsü karışık:lülülü:
1 kaşık yağsız makarna:silah:
1 kase yoğurt
Kızzzz btlbetul btlbetul bende şekersiz puding yedim bebek maması tatsız birşeydi:KK75:
3 litre su
45 dk zumbaaaaaaa:spor::KK6::KK6:
her zamanki gibi süper bir menü canım :KK9:

şu tatlıyı bırakabilirim gün oldum ben diycem yaaa :KK72:
yaa normalde ben böyle değildim ramazanda böyle oldumeskiden 40 yılda bi yerdim
ay kötü işte ye benimde canım nasıl poğçalar tatlılar şerbetli tatlılar istiyor canım ama yapmıyorum ....
eşimde diyor eskiden çok yapıyordun diye bende yaparsam dayanamam yerim diye yapmıyorum diyorum....
yaa bizim işte normal zamanda evde tatlı olmazken ramazanda hergün şerbetli tatlılar oluyo maalesef
Sen çık kaptanım o diplerden yüzeylere doğru.
Önceden tatlı nedir bilmeyen ben Heleki Şerbetli tatlıyi sevmeyen ben. Evlenince eşim sayesinde. Sabahlar kahvaltıdan sonra Şerbetli tatlıları götürmeye başladık. Sonuç 110 kilo oldu tabi.
Şimdi ise beyaz ekmek tuketmiyoruz. Tatlı ise arada ya misafir gelince ya da biz gittiğimiz zaman yer eşim. Ben de canım çok istedi ise 2 catal o da sütlü yoksa yok yemem yani.
Halsizlik baş ağrısı yorgunluk bbitkin lik minimum düzeyde canm. Sağlığımız herseyden önemli.
tambağım allahtan yemek vs pek yemiyom da dengeliyom bi dereglim yaklaştı bu arada ben hedef bayrama 68,9 demiştim ama bu tatlı krizleri ile 71 i görsem yeter diyecem
Güzel bir bildirim yapmak isterdim ama hiç sanmıyorum. Afedersiniz pazar gününden beri wc ye gitmedm
canısı oruçlu değilsen hemen müshil ilacı al oruçluysan da iftarda al yarın iftar öncesine kadar çıkarsın haa ben müshiller acıçehreler vs hiç işe yaramıyor taze kayısı yiyorum abartarak o biraz çıkarıyor
kızlar geçmişi okumadım ebrusonmez ebrusonmez nerelerde ?
cadııı özlettin kız kendini nerdesin gecen çarşamba saat 10 dan beri kayıplardasın takip ediyıom ona göre
merhaba arkadaşlar bende yeni geldim boyum 164 kilo 84 hedefim 55 inşallah birlikte kilo vermeye devam ederiz.
bu arada benim kötü tarafım insülin direnci denilen bir şey varmış cuma günü bunun içinde ayrıca doktora gidicem hayırlısı. :dua::dua::dua::dua:
hoşgeldin canım nilsub arkadaşımız yazmış kuralları sen sitede yenisin forum kurallarına alıştıkta hızlanırsın seni sık sık aramıza görmek istiyoruz ona göre
Gellddiimm kaptanım. Biraz gecikmeli de olsa buradayım.
evet bayaa bi geci,kmeli

Bir hafta yoktum herşey değişmiş. Neler oldu anlatın bakem
Anlatayım balım aramızda ama taaammmııı:sus::sus:
savurgan savurgan hanım yani beeeen:KK48:ramazan dolasıyla kilosu sabit gidiyor bu yüzden erken yaştaaa menepoza girdi:KK48:bu menopoz sendromu ona iyi gelmedi kocasına sardı adam yakında evden atacak haberi yok:-)
nilsub nilsub hanım taşları düşürdü :KK19:kilo alsada internette almadığı alet kalmamış sırf param gitti diye zayıflar ahanda buraya yazıyorum kiloda henüz bir tık yok
btlbetul btlbetul hanım kendini tatlılara vermiş aşk acısımı çekiyor anlamadık ilerleyen zamanlarda görcez:KK54:
toplight toplight hanım iyice sapıtmış oda depresyonda sanırsam yedikçe yiyormuş:KK20:
B blanche_ea bu sıcak havada birşey bulamadığından somon yiyormuş sabah öğle akşam yalnız hatun güzel kas yapmış benden duymuş olma:sus:
inatettimolacak inatettimolacak hanımın laz damarı tutmuş hepinüzü geçeçeğim uşağum bombeee geliyom dedi bakalım görcez cuma günü:süslü:
kollontai kollontai hanım baktı grupdan bi mokkkk olmaz firarda halil sezai takılıyormuş en son duyduğuma göre:KK17:
morordek morordek hanımda madem kaptan isyanda ben niye uğraşayım dombiliklerle diye oda geçen hafta firar etti
M melampusefe interneti yokmuş hazır menüde yazmazken kim bilcek diye makarna börekleri götürüyormuş
T tatlitambak hanım arada kaçırsada memlekette hava atma uğruna hızla hedefe koşuyormuş
@denhizx hanımda onun bunun menüsünü takip edip atar gider yapıyor
parkbyull parkbyull hanıma birisi az verdin bu menüyle dedimi çıldırıyormuş aman çok iyisin de tamammı atar yapar sanada:KK66:
Yeni gelen hatunlarda emziriyorlarmış heyecanla bize katılmaya gelmişler şimdilik bu kadar bizim grupdan haberler :KK60:

ilk sayfadaki kuralları oku canım ve buraya okudum kabul ediyorum yazarsan takıma girebilirsin canım .....
hergün düzenli menü bildirmen gerek yediklerin içtiğin su ve günlük sporun .
cuma sabahları aç karnına tartılıp öğlen 12.00 kadar kilo bildirimi yapmam gerek eğer bunları yapıcaksan hoş geldin o zaman...

Ben o zaman hemen başlamak istiyorum okudum ve kabul ediyorum
Pazartesi günü bir diyetisyen ile başladım. burada da sizinle takip etmek istiyorum. çünkü sizin aranızda olunca daha da gayret edip vazgeçmeyeceğimden eminim.

savurgan savurgan hanım yani beeeen:KK48:ramazan dolasıyla kilosu sabit gidiyor bu yüzden erken yaştaaa menepoza girdi:KK48:bu menopoz sendromu ona iyi gelmedi kocasına sardı adam yakında evden atacak haberi yok:-)
nilsub nilsub hanım taşları düşürdü :KK19:kilo alsada internette almadığı alet kalmamış sırf param gitti diye zayıflar ahanda buraya yazıyorum kiloda henüz bir tık yok
btlbetul btlbetul hanım kendini tatlılara vermiş aşk acısımı çekiyor anlamadık ilerleyen zamanlarda görcez:KK54:
toplight toplight hanım iyice sapıtmış oda depresyonda sanırsam yedikçe yiyormuş:KK20:
B blanche_ea bu sıcak havada birşey bulamadığından somon yiyormuş sabah öğle akşam yalnız hatun güzel kas yapmış benden duymuş olma:sus:
inatettimolacak inatettimolacak hanımın laz damarı tutmuş hepinüzü geçeçeğim uşağum bombeee geliyom dedi bakalım görcez cuma günü:süslü:
kollontai kollontai hanım baktı grupdan bi mokkkk olmaz firarda halil sezai takılıyormuş en son duyduğuma göre:KK17:
morordek morordek hanımda madem kaptan isyanda ben niye uğraşayım dombiliklerle diye oda geçen hafta firar etti
M melampusefe interneti yokmuş hazır menüde yazmazken kim bilcek diye makarna börekleri götürüyormuş
T tatlitambak hanım arada kaçırsada memlekette hava atma uğruna hızla hedefe koşuyormuş
parkbyull parkbyull hanıma birisi az verdin bu menüyle dedimi çıldırıyormuş aman çok iyisin de tamammı atar yapar sanada:KK66:
Yeni gelen hatunlarda emziriyorlarmış heyecanla bize katılmaya gelmişler şimdilik bu kadar bizim grupdan haberler :KK60:
:D:D:D:D:D:D teşhislere gel ...bi kerem bana az verdin dediğinde birileri atarlanmıyorum taam mı bu menülere göre neden az veriyorsun dediklerinde benim metabolizmam bu ben nabiiiim diyorum ,atara atar gidere gider likea like ile cevap ver hobaaaaa:halay::halay::halay:

hahahahah sesli güldüm süper olmuşş.....
savurgan magazin.....

Ben o zaman hemen başlamak istiyorum okudum ve kabul ediyorum
Pazartesi günü bir diyetisyen ile başladım. burada da sizinle takip etmek istiyorum. çünkü sizin aranızda olunca daha da gayret edip vazgeçmeyeceğimden eminim.
evet hoş geldin canım ben kaptan yardımcısı nilgün 2 çocuk annesiyim şubatta katıldım takıma 84 kilo ile en son bir ay önce izne ayrılmadan 74 kiloya düşmüştüm ama malesef böbrek taşı sorunum oldu 1 aydır dikkat edemedim şuan 76 kiloyum bu hafta bende geri döndüm birlikte vericez eminim..:)

evet hoş geldin canım ben kaptan yardımcısı nilgün 2 çocuk annesiyim şubatta katıldım takıma 84 kilo ile en son bir ay önce izne ayrılmadan 74 kiloya düşmüştüm ama malesef böbrek taşı sorunum oldu 1 aydır dikkat edemedim şuan 76 kiloyum bu hafta bende geri döndüm birlikte vericez eminim..:)

Bu harika 8 kilo ben de bugünleri görebilirmiyim acaba ah ah ah
bu arada çok geçmiş olsun. böbrek taşı berbat bir şey onu en iyi tadanlardanım umarım geçmiştir.

Slm kızlar Yarın tartılıp yazarım mühteşem kilomu:olamaz: menümü yazayım kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Sahur
1 dilim kepek ekmeği
Yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
İftar
1 kase çorba
Sebze türlüsü karışık:lülülü:
1 kaşık yağsız makarna:silah:
1 kase yoğurt
Kızzzz btlbetul btlbetul bende şekersiz puding yedim bebek maması tatsız birşeydi:KK75:
3 litre su
45 dk zumbaaaaaaa:spor::KK6::KK6:
Çok güzell

tambağım allahtan yemek vs pek yemiyom da dengeliyom bi dereglim yaklaştı bu arada ben hedef bayrama 68,9 demiştim ama bu tatlı krizleri ile 71 i görsem yeter diyecem
Cabuk pes etmişsiniz kaptanım.Daha 10 gün var madem tatlıdan vaz geçemiyorsunuz o zamn ekstra spor yapın. 1 dilim tatlıya 20-30 dk gibi bir ceza koyun kendinize

yaa normalde ben böyle değildim ramazanda böyle oldumeskiden 40 yılda bi yerdim

yaa bizim işte normal zamanda evde tatlı olmazken ramazanda hergün şerbetli tatlılar oluyo maalesef

canısı oruçlu değilsen hemen müshil ilacı al oruçluysan da iftarda al yarın iftar öncesine kadar çıkarsın haa ben müshiller acıçehreler vs hiç işe yaramıyor taze kayısı yiyorum abartarak o biraz çıkarıyor

cadııı özlettin kız kendini nerdesin gecen çarşamba saat 10 dan beri kayıplardasın takip ediyıom ona göre

hoşgeldin canım nilsub arkadaşımız yazmış kuralları sen sitede yenisin forum kurallarına alıştıkta hızlanırsın seni sık sık aramıza görmek istiyoruz ona göre

evet bayaa bi geci,kmeli
Benim için kötü sonuçlar doğurdu bu gecikme

ay yapmazmı sen istersen içine 1 kuru incir 1 kuru kayısı koy hurma koy 1 tane hem yoğunluğu artar daha tatlı olur hemde içindeki vitaminler sütünün kalitesini artırır bırak şekerli tatlıları bak nasıl yarar bebişine sütün düzgün beslenirsen hem zayıflarsın hemde kuzun güzel gelişir....
Aynen çok haklısın tatlim:KK66:

Back
X