Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anaaa sendemi bekardın kızzz enemmm üzülme bacım kollontai kollontai bacumuz avukat çıksında topluca boşanırız evde kalmışlar kampı kurarız:KK19:anca beraber kanca beraber :KK60:ne güzelde oluruz kızzz avukatından tut araştırma görevlisi öğretmen sekreter yukkkkk yukkkk :KK36:tüm erkikler pervane olurrr baştan söylimmm bende boşansam allah korusun birdaha tövbeeeee evlenmem :KK71:aynı kollantai gibi aklımı peynir ekmekle yemedim :KK36:
ay bende evlenmem kızzz....
yaz tatili değil mi kız rahat bırak bebeleri.....
yok anacım mini mini bir hemen unutur sonra okumayı 20 tane hikaye kitabı aldım hergün bir tane okuyor...

abbooooo.... o zaman iş bul bacım neyle geçincen.... hayat zor ben sana diyim.... sen o okulu kazancan da okucan da mezun olcanda iş bulcan da oooooo.............
şimdi dahamı kolay adam işten çıkıp evde çalışcam diyo anammmm çok zor ben adamı uyutmayıp gece bile çalıştırcam...

ben hiç denemedim nasıl yapıcan neler yiyiyorsun?
sabah haslanmıs yumurta peynir oglen yulaf kepekli yogurt aksam tavukgogsu :) 3 gun aynı menu biraz sıkıcı oluyo ama iyi kilo veriyosun ve odem atıyosun, ama yulaf kepegi yemezsen ve bol bitki cayı icmezsen kabızlık oluyo

sabah haslanmıs yumurta peynir oglen yulaf kepekli yogurt aksam tavukgogsu :) 3 gun aynı menu biraz sıkıcı oluyo ama iyi kilo veriyosun ve odem atıyosun, ama yulaf kepegi yemezsen ve bol bitki cayı icmezsen kabızlık oluyo
ee bende yulaf kepeği yok yulaf ezmesi var 5 paket aldım duruyo olurmu?

Piştttt canummmm korkutma bakimmm kızı bikerem her koca öyle değil ben türkiyelere giderim gezer tozar gelirim evliyim diye oturamam yaneee :KK76:yalnız adam dk başı liseli aşık gibi arar bi ara annemi sabahın köründe arayıp çıldırtmışlığı var yavrummm oğlumm bitanem internet varmı oralarda eşimde var anne dedi eee o zaman niye bakmıyorsun türkiyede saat kaç diye heee diye fırça atmıştı :63:valla yalan yok ne yapmak almak istediysem eşim sağolsun tamam dedi şimdi burun estetiği istiyorum arada vazgeçiyorum adam onu araştırıyor en iyi doktor kim diye :halay:hiç bir şeyime itiraz etmedi hiçbir fikrimi aman bu ne biçim fikir demedi :KK36:bide ağaç kovuğundan çıksaydı dadundan yenmezdiiii :rolleyes:
Benim eşim de böyle canım her istediğimi yapar allah razı olsun

Kızlar biliyorsunuz 4 aylık kızım var emziriyorum geçen doktorumuza sordum yeşil çay içebilrmiyim diye bana kesinlikle diyet yapmıyorsunuz özellikle ilk altı ay dedi yeşil çay içmeyin dedi nette araştırıyorum kimi doktorlar öneriyor kimileri aslaaaaa napiiiimmm sizce yeşil çay çok iyi geliyor bana ama şimdi içmeye cesaret edemiyorum:işsiz:
canım içme yeşil çay sen bu arada aslında diyet değil sağlıklı beslenme yapıyorsun ben ilk oğlumda 6 ayda 25 kg vermişti oğlum 4 aylıktı başladığımda diyete

günaydın hanımlar,
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek toplight toplight ebrusonmez ebrusonmez
umarım güzel hafta sonları geçirmişsinizdir..
cumartesi menüm
iftar:
mangal
ekmeksiz
3 litre su
sahur:
ayran
kavun
bir litre su

pazar menüm:
iftar:
ızgara tavuk
bamya çorbası
yoğurt
2 litre su
sahur:
2 haşlanmış yumurta beyazı
avuç içi kadar pide
yarım litre ayran
1 litre su
Maşallah rakibem menülerin harika bayıldım.

Yok ben hiç ilaç kullanmadım.Benim 4 yl önce başlamıştı diyet verdi doktor ilerleme olmadığından ilaç vermemişti.Ama 3 ay önce son kontrolümde yendiğimi gördük.Aslında insülün direnci düzenli ve sağlıklı beslenmeyle yenilebiliyor.Bide kilo vermek lazım tabi.Paketli tüm gıdalardan uzak duracaksın,tatlılardan ,kola gibi içeceklerden,hamur işinden kızartmadan ki ben bunların hepsini 3 ay hayatımdan çıkardım düzelme oldu
Yani tam anlamıyla sağlıklı beslenmek gerekiyor öylemi

Back
X