Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldim valla buralardayım artık :)

Bana mı yazdın canım bunu bilemedim de.. Aslında sen baya iyi gidiyordun, sporun falan gayet iyiydi. Ne oldu ki acaba :KK43:
Kuşhan yap istersen hem degisiklik olmus olur, bunyen sasırır :KK66:

Hoşgeldin canım :)
teşekkür ederim kaptanım. siz de hoşgeldiniz

Piştttt canummmm korkutma bakimmm kızı bikerem her koca öyle değil ben türkiyelere giderim gezer tozar gelirim evliyim diye oturamam yaneee :KK76:yalnız adam dk başı liseli aşık gibi arar bi ara annemi sabahın köründe arayıp çıldırtmışlığı var yavrummm oğlumm bitanem internet varmı oralarda eşimde var anne dedi eee o zaman niye bakmıyorsun türkiyede saat kaç diye heee diye fırça atmıştı :63:valla yalan yok ne yapmak almak istediysem eşim sağolsun tamam dedi şimdi burun estetiği istiyorum arada vazgeçiyorum adam onu araştırıyor en iyi doktor kim diye :halay:hiç bir şeyime itiraz etmedi hiçbir fikrimi aman bu ne biçim fikir demedi :KK36:bide ağaç kovuğundan çıksaydı dadundan yenmezdiiii :rolleyes:
annende senin gibi kafa biriymiş anlaşılan. eşinide tebrik etmek lazım sana destek olduğu için. hepinize birer:nazar::nazar::nazar:

bekarlık sultanlıkmıs bilemedim diyorum sadece :) bi bosansam bi daha tovbe evlenmem kız ben manyak mıyım :))))

sanırım ordekcigime yazmıssın bende cevap yazayım, ben dukana baslıyorum bugun 4 gun, istersen gel beraber yapalım saf pro???
saf protein yaptığın zamanların listesini burayada yazsan olmaz mı canım listeni merak ettim. ertesi gün aynı listeyi bende yapayım(senin gibi dayanabileceğimi zannetmiyorum ama denemeye değer)

canım içme yeşil çay sen bu arada aslında diyet değil sağlıklı beslenme yapıyorsun ben ilk oğlumda 6 ayda 25 kg vermişti oğlum 4 aylıktı başladığımda diyete
Valla bazen diyorum hiç uğraşma git diyetisyene adam gibi zayıflatan seni ama kime sorsam olur çıkmıyo bekliyorum canım:işsiz: buarada harika kilo vermişsin tatlım ya kendi çabayla mı yardım aldın mı neler yaptığını kopya ver banaaa:kk77:

Bayram için son hafta ve son şans bence :))
Bu hafta çok çok çalışmalıyız.Bayram hedeflerine ulaşmalıyız.
Ve morordek morordek 'den hediyemizi kapmalıyız.Zaten ister istemez bayramda abartacağız en azından sabit kalmak için 1-2 kilo vermeliyiz hatunlarrr
Eveeeet annem şimdiden başladı ne tatlısı yapalım demeye 2 kilo gitsene vicdan azabı çekmeden tatlı yeseeeemmm:dondurma::KK72:

Menüm:
toplight toplight @morördek nilsub nilsub
Sabah;
Peynirli tost
1 bardak süt
Ara;yarım dilim karpuz
Öğle;
1 kocaman kase çorba
1 lokma ekmek
Ara:karışık leblebi (içinde çikolatalı da vardı itiraf ediyorum ;(
Akşam:
2 kaşık makarna
2 kaşık barbunya
2 kaşık kabak
Karpuz
Spor; kızlar spora ben bayramdan sonra başlıcam eşim oruç tutuyor kızla ilgilenemiyor bana kalıyor kızda
Su;4lt

Nasılsın çıtır rakibem
İyiyim canım, gezdim geldim, artık buralardayım :) sen de görünmüyordun ne zamandır, nasılsın?
Bayram için son hafta ve son şans bence :))
Bu hafta çok çok çalışmalıyız.Bayram hedeflerine ulaşmalıyız.
Ve morordek morordek 'den hediyemizi kapmalıyız.Zaten ister istemez bayramda abartacağız en azından sabit kalmak için 1-2 kilo vermeliyiz hatunlarrr
Evet bayramda herkes cıldıracak kesin, bari son haftayı sıkı tutun :bicak:

İyiyim canım, gezdim geldim, artık buralardayım :) sen de görünmüyordun ne zamandır, nasılsın?

Evet bayramda herkes cıldıracak kesin, bari son haftayı sıkı tutun :bicak:
Offf yaa ne bayramı ben bugün çıldırdım :KK43: kaptanım ben bugün menü filan yazmıycam valla isyana teşvikten hepten atarsınız beni :mad: bu ramazanda oruç tutmayınca mecbur sabah ve öğlen araya kaynıyor.nasıl oldu şöyle anlatayım, şimdi ben herzamanki gibi sabah uyanmam gereken saatten 1 saat sonra uyandım vee apar topar çıkmak zorunda kaldım.çıkmadan öncede hemen 2 lokma peynirle ekmek attım ağzıma kahvaltı güme gitti yani.öğlende yemekhanemiz ramazan dolayısıyla kapalı olduğundan mecbur markete gidip kraker filan aldım :KK61: tek başıma bi yere gidip yemek istemedim.sonrası zaten çorap söküğü gibi geldi düzgün bi yemek yemeden akşama kadar ıvır zıvır atıştırdım durdum.yaa bu bizim işyeri çok fena yaa herkes oruç tutuyo , tutmasada tutuyo gibi davranıyo su bile içerken saklana saklana içiyoruz :KK43: sadece akşam düzgün Yiyebildim çorba+taze fasulye+salata şeklinde off neyse arada yediklerimi ben bile hatırlamıyorum uyarımı alıp otirim ben en iyisi :KK43:

"denhizx, post: 47101715, member: 523656"]Hadi ordan hepiniz bekarlık sultanlık dersiniz kocanızdanda vazgeçemezsiniz :63: türkiyede bekarlık iyi bişey değil malesef yurtdışında olsak ohh ne güzel.Türkiyede bekarım sevgili yapim desen yaşıtların % 98 i evli kalan %2 yi aradın buldun kafana uydu ohooo.Sevgiliyi geçtim arkadaşların hepsi evli hadi çık gezelim desen yok kocamdı, yok çocuğumdu ,olmadı kaynanamdı diye görüşemiyorsun.Hoş görüşsende anlaşamıyosun.Yani bekarlık hiçte sultanlık değil.Evli olsan alır kocanı gezersin hiç değilse.Olmadı çocukla uğraşırsın,evinle uğraşırsın sıkılacak zamanın kalmaz.Şimdi benim arkadaşlardan hepsi evlendi bi tanesi temmuzda evleniyor, tatile çıkacak arkadaşımda kalmadı.Napıcam ben şimdi hee söyleyin bakim bana :KK61: tok açın halinden anlamaz işte böyle[/QUOTE]
Evitttt canummm türkiyede En Büyük TÜRKİYEevlenmek ayrı dert boşanmak kocakarılarla sabaşa girmekmiş ablam derdi:KK70:kendisi 21 yaşında boşanmış olarak valla ne yalaaann diyim geçen yıl gittim türkiyeye eşim gelmedi gittiğim yer babamın yazlığı annemin balkonu:eek:eşim olsaydı marmaris bodrum falan giderdik abla şuraya gidelim neyle gitcez kardeşimin arabası var bikere denemeye kalktık kızzz biri ağzıma kadar bacağını soktu yemediğim dekmukkkk kalmadı 7 kişilik arabaya 13 kişi binerse :olamaz:biz biyere gidecez dedikmi herkes benden önce arabada oturuyor ben nereye bincen desen gel kucağıma otur diyen yeğenmi ararsın hepsi var :KK14:yaa ablam bekar diye herkes bir namus bekçisi kesilmiş kızın elemanı gelmiş bir işte sorun olmuş ablam kahve yaptı hatır hatır beni arıyor sebebi sende gel otur balkonda dayımlar şimdi beni tek görürse oplanla adımı çıkarırlar eee bende bayanım dedim sen evlisin dedi:KK57::KK57:ozaman birşey olmaz dedi hakikattende doğru çıkdı lafı yuhhhhh olsun yobaz beyinlere dedim zorrr bacım tüm bekarlar buraya benim yanıma gelsin ok buranın %90 bekar yaşanan anneyle dolu:KK54:
nilsub, post: 47101798, member: 738404"]aman aşka geldin galiba geçen günde hiç şakadan anlamaz odun diyodun:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]
Kızzzz ben lafımın arkasındayım taaaaammmııı:21:adam espiriden şakadan anlamıyor kızzzz :sopa:üstelik ergen gibi şıkkk giyinmek istiyorrr bir tane eli ütü tutmaz eğer o gün bir pantolana kafayı takmışsa 20 tane mesaj atar benim şu pantalon ütülümü diyeee yok dersem üşenmez kızgın emoje yollar o kadarda delüüüüü :mad:kollontai kardeşim gibi ne çekiyorum leeeennn ben elalemin delisini boşa gitsin dedim :KK34:aman annemin evinde bekar gibi takılayım dedim tatilde bacım aynı hizmetçiye döndüm bide eline sağlık teşekkür eden yokkk işten geliyorlar ayy çok yorgunuz çoçuğunu uyutsana kahve yapsana bu neeee beeeeee :cry:eşim en azından yaptımmı aşkım masaj yapayımmı çok yoruldunmu eline sağlık allah razı olsun diyorrrr yaneeee :KK37:azıcıkda trip yaptımmı beni hediyelere boğuyor tüm ilgisi üzerimde oluyor ne aşk kokan mesajlar atıyor bikeremmm taaaaammmııı odunluğuda eksisi olsunnnn ne edeyimmmm :KK66:annemin evinde hizmetçilikden bir adım öne gitmem karar verdim mesela bak 50 yıllık anacuğumun 1 gün bile evlilik yıl dönümü kutlanmamış doğum günü yapılmamış:mad: birgün ablam organize etmiş annemide babamıda tek tek yollamış restauranta annem babam yaptı babamda annem yaptı zannet annem havadan 1500 basarken babam anla ablamın yaptığını gerizekalı bari hesabı ödeseydi kıç kadar yiyeceklere dünyanın parasını verdik demiş:KK67:annemde eve gelmiş yapmayın evladım şöyle şeyler öküzzz gelmiş öküzzz gidecek adama bide hesab ödetiyorsunuz diye fırçalamış

İyi yapmış sınırdan dönmüşsün :KK70:
Kızzz denhizxxx bizim sülaledeki dayımların hanımları zırrr delüüüü vallaaa kim 18 den gün alsın evde kalmış muamelesi yapıyorlar kızları 17 de evlenmiş hatta küçük dayımın kızı 17 sinde 28 yaşındaki kocaman uşağaaa aşık oldu evlendi bendende küçük elinde çoçuk iki lafından biriii ayyy yaşım şuuu oğlum şuuu yaşdaaa yan gözle beni dikizliyorrrr:KK12:kıskandırıyorum zannediyor :duduk:yaaa yengeme ne demeli daha 18 yaşındayım birgün kızzz bırak şu kitabı kalk iki tığ sok koca bulamadın bide hiç çeyizin yok bide zayıfım diye kilo al bu sıskalıkla kim alır seni kadını telaş aldı bitane yeğeni 32 sinde bekar hiç evlenmemiş birgün unutmuyorum düğüne gittik gelin odası kadın kaynıyor kadınlar kaç yaşındasın kızım dediler ben 17 falandım kız benden ne kadar büyük bunlar ailecek kızda dahil koro halinde 16 dediler:KK70::KK70::KK70:aaaa olurmu ben 17 dediğimde yengem ağzımı kapattı eliyleee:stop:

inatettimolacak, post: 47105255, member: 753222"]Hay ağzın bal yesin..ben de tam.yazacaktim okuyup bitirmeyi bekliodum..gecen gun adamin odunlugu kalmadi bosuyodu az kalsin bulmus minnos kocayi konusuyo iste :KK67::63:[/QUOTE]
Bak budaaaa yazmış anacım ben onu yontana kaaaadddaaarrr ne çektim biliyonmu seeeennn :KK76:ne çabalar ne emekler verdim sinirlerini kontrol edememe tedavisi 3 yılımı aldı neyseee çuuukkk uğraşdımm çuuukkkk şimdi rahatız artıkkk :KK50:odunluğu devam ediyor halen daha bir gr eksilme yokkk yalnız ben sürekli ayy ben olmasam kim çeker seni diyordum geçen günü benim psikopatın önde deliiiii hemde öyle böyle değil askerlikden atılma sinir ve ruh hastalıkları hastanesinden kaçmaaa kuzenim ikinci kez fıstık gibi hatunla evlenince ben şokkklaaaa :KK57::KK57::KK57:benim kocaaa peynir ekmek gibi gider kızxzz suss susss bidaha adama demeee çokda övmeee bi halt zannetmesin kendini dedim bu aramızda sır tamammı:sus::sus::sus:

Back
X