"denhizx, post: 47101715, member: 523656"]Hadi ordan hepiniz bekarlık sultanlık dersiniz kocanızdanda vazgeçemezsiniz

türkiyede bekarlık iyi bişey değil malesef yurtdışında olsak ohh ne güzel.Türkiyede bekarım sevgili yapim desen yaşıtların % 98 i evli kalan %2 yi aradın buldun kafana uydu ohooo.Sevgiliyi geçtim arkadaşların hepsi evli hadi çık gezelim desen yok kocamdı, yok çocuğumdu ,olmadı kaynanamdı diye görüşemiyorsun.Hoş görüşsende anlaşamıyosun.Yani bekarlık hiçte sultanlık değil.Evli olsan alır kocanı gezersin hiç değilse.Olmadı çocukla uğraşırsın,evinle uğraşırsın sıkılacak zamanın kalmaz.Şimdi benim arkadaşlardan hepsi evlendi bi tanesi temmuzda evleniyor, tatile çıkacak arkadaşımda kalmadı.Napıcam ben şimdi hee söyleyin bakim bana

tok açın halinden anlamaz işte böyle[/QUOTE]
Evitttt canummm türkiyede

evlenmek ayrı dert boşanmak kocakarılarla sabaşa girmekmiş ablam derdi

kendisi 21 yaşında boşanmış olarak valla ne yalaaann diyim geçen yıl gittim türkiyeye eşim gelmedi gittiğim yer babamın yazlığı annemin balkonu

eşim olsaydı marmaris bodrum falan giderdik abla şuraya gidelim neyle gitcez kardeşimin arabası var bikere denemeye kalktık kızzz biri ağzıma kadar bacağını soktu yemediğim dekmukkkk kalmadı 7 kişilik arabaya 13 kişi binerse

biz biyere gidecez dedikmi herkes benden önce arabada oturuyor ben nereye bincen desen gel kucağıma otur diyen yeğenmi ararsın hepsi var

yaa ablam bekar diye herkes bir namus bekçisi kesilmiş kızın elemanı gelmiş bir işte sorun olmuş ablam kahve yaptı hatır hatır beni arıyor sebebi sende gel otur balkonda dayımlar şimdi beni tek görürse oplanla adımı çıkarırlar eee bende bayanım dedim sen evlisin dedi

ozaman birşey olmaz dedi hakikattende doğru çıkdı lafı yuhhhhh olsun yobaz beyinlere dedim zorrr bacım tüm bekarlar buraya benim yanıma gelsin ok buranın %90 bekar yaşanan anneyle dolu

nilsub, post: 47101798, member: 738404"]aman aşka geldin galiba geçen günde hiç şakadan anlamaz odun diyodun

[/QUOTE]
Kızzzz ben lafımın arkasındayım taaaaammmııı

adam espiriden şakadan anlamıyor kızzzz

üstelik ergen gibi şıkkk giyinmek istiyorrr bir tane eli ütü tutmaz eğer o gün bir pantolana kafayı takmışsa 20 tane mesaj atar benim şu pantalon ütülümü diyeee yok dersem üşenmez kızgın emoje yollar o kadarda delüüüüü

kollontai kardeşim gibi ne çekiyorum leeeennn ben elalemin delisini boşa gitsin dedim

aman annemin evinde bekar gibi takılayım dedim tatilde bacım aynı hizmetçiye döndüm bide eline sağlık teşekkür eden yokkk işten geliyorlar ayy çok yorgunuz çoçuğunu uyutsana kahve yapsana bu neeee beeeeee

eşim en azından yaptımmı aşkım masaj yapayımmı çok yoruldunmu eline sağlık allah razı olsun diyorrrr yaneeee

azıcıkda trip yaptımmı beni hediyelere boğuyor tüm ilgisi üzerimde oluyor ne aşk kokan mesajlar atıyor bikeremmm taaaaammmııı odunluğuda eksisi olsunnnn ne edeyimmmm

annemin evinde hizmetçilikden bir adım öne gitmem karar verdim mesela bak 50 yıllık anacuğumun 1 gün bile evlilik yıl dönümü kutlanmamış doğum günü yapılmamış

birgün ablam organize etmiş annemide babamıda tek tek yollamış restauranta annem babam yaptı babamda annem yaptı zannet annem havadan 1500 basarken babam anla ablamın yaptığını gerizekalı bari hesabı ödeseydi kıç kadar yiyeceklere dünyanın parasını verdik demiş

annemde eve gelmiş yapmayın evladım şöyle şeyler öküzzz gelmiş öküzzz gidecek adama bide hesab ödetiyorsunuz diye fırçalamış