Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

"nilsub, post: 47105801, member: 738404"]yok canım yaa hikayesini okuyunca bisikleti alıp butun gün kapının onunde arkadaşları ile oynuyor kızzzzzzzzz sizde beni despot yaptınız....:)[/QUOTE]
Ahhhh nilsubcum keşkeee benim kızımında kapısının önünde bisiklet sürecek arkadaşları olsaaa:KK61::KK61:oda benim çoçukluğum gibi sokakda düşse kalksa kaç bisiklet aldık garajda çürüyor yazın birkaç kez bisiklet yerlerinde sürüyor sonraaa garaja çürümeye ertesi yıl daha doğru dürüst binmeden kızıma küçük geliyor:KK61:hiçç evcilik ne bilmedi kuzum arkAdaşlarıyla itişip kakışmadı sokaklarda koşmadı valla kıymetini bilin canımmmEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEbırakkkk çoçuk çoçukluğunu yaşasınnn burda 10. Sınıfa kadar kesinlikle sınıfta kalma yok dersde yokkkkk benimkiii koleje gittiğinden ders veriyorlar devlet okulları kesinlikle vermiyor maksadı gençleri topluma kazandırmak bana dediki müdür sakın yorma çoçukları amaçımız ne kadar sağlıklı genç o kadar ülkeye katkı dedi öyleee boş bol takılıyor gençler gırrrrgırrr şamataaaa

umutlayasasen, post: 47106349, member: 358838"]Valla bazen diyorum hiç uğraşma git diyetisyene adam gibi zayıflatan seni ama kime sorsam olur çıkmıyo bekliyorum canım:işsiz: buarada harika kilo vermişsin tatlım ya kendi çabayla mı yardım aldın mı neler yaptığını kopya ver banaaa:kk77:[/QUOTE]
Umutlayasasenn ben kaç defa gittim diyetisyene valla her gittiğin eline veriyor listeyiii haftaya gel diyorr evde seni takipmi ediyor yokkk beynen hazır değilsen valla paranada yazıkkk hadi zayıflama kampı olsa o iyi bak düzenli sporunu yaparsın her istediğin elinin altında olmaz yiyemezsin bide bizler :anne:evli çoçukluyuz mecbur yemek yapıyoruz insanız canımızın istediği birşey oluyor yok benim listem var listede bu yokmu diyeceksin şahsen ben uyamıyorum listeye :eek:hiç kasmadan kendimi ramazana kadar 8.5 kilo verdim listesiz kafama göre takılarak demekki oluyormuş yeterkiii isteee herşey yavaş yavaşda olsa olur bak iş ararkende ilk hafta verdikleri randevuye gelmeyen salaklar çıktı karşıma ağladım üzüldüm ama pes etmedim ben emek verdim elbetkiii bu emeğime saygı duyacak birileri çıkacak dedim bıkmadan usanmadan utanmadan cv resume cover lettermi emaille yada utansamda okullara elle verdim pes etmedim :KK60: kilo verirkende kaç kez pes ettim sonra buraya geldim ilk ebrusonmez ebrusonmez karşılık verdi sonra morordek morordek katılabilirsin dedi yol gösterdi menülerimi eleştirdi gerektiğinde ceza verdi @kollantai sonra diğer kızlar hepsine teşekkür ederim :KK36::KK37:ilk iki hafta kilo verinceee tamam dedim oldu bu iş şimdi durdu vermem bayramdan sonra inanıyorum tekrar eski halime dönücem:KK36:yeterkii yapıcam dee inankiii olurrr :KK73:

toplight toplight kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Bugünkü menum

İftar
6 7 kaşık etli bamya yemeği
3 4 kaşık bulgur pilavı
Bir dilim kavun
Küçük kare güllaç

Ara
Bir kupa bitki çayı

Sahur
Akşamdan kalan bir kase bamya
Bir adet salatalık

2 litre su
İftardan sonra 1 saat spor

"nilsub, post: 47105801, member: 738404"]yok canım yaa hikayesini okuyunca bisikleti alıp butun gün kapının onunde arkadaşları ile oynuyor kızzzzzzzzz sizde beni despot yaptınız....:)
Ahhhh nilsubcum keşkeee benim kızımında kapısının önünde bisiklet sürecek arkadaşları olsaaa:KK61::KK61:oda benim çoçukluğum gibi sokakda düşse kalksa kaç bisiklet aldık garajda çürüyor yazın birkaç kez bisiklet yerlerinde sürüyor sonraaa garaja çürümeye ertesi yıl daha doğru dürüst binmeden kızıma küçük geliyor:KK61:hiçç evcilik ne bilmedi kuzum arkAdaşlarıyla itişip kakışmadı sokaklarda koşmadı valla kıymetini bilin canımmmEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEbırakkkk çoçuk çoçukluğunu yaşasınnn burda 10. Sınıfa kadar kesinlikle sınıfta kalma yok dersde yokkkkk benimkiii koleje gittiğinden ders veriyorlar devlet okulları kesinlikle vermiyor maksadı gençleri topluma kazandırmak bana dediki müdür sakın yorma çoçukları amaçımız ne kadar sağlıklı genç o kadar ülkeye katkı dedi öyleee boş bol takılıyor gençler gırrrrgırrr şamataaaa

umutlayasasen, post: 47106349, member: 358838"]Valla bazen diyorum hiç uğraşma git diyetisyene adam gibi zayıflatan seni ama kime sorsam olur çıkmıyo bekliyorum canım:işsiz: buarada harika kilo vermişsin tatlım ya kendi çabayla mı yardım aldın mı neler yaptığını kopya ver banaaa:kk77:[/QUOTE]
Umutlayasasenn ben kaç defa gittim diyetisyene valla her gittiğin eline veriyor listeyiii haftaya gel diyorr evde seni takipmi ediyor yokkk beynen hazır değilsen valla paranada yazıkkk hadi zayıflama kampı olsa o iyi bak düzenli sporunu yaparsın her istediğin elinin altında olmaz yiyemezsin bide bizler :anne:evli çoçukluyuz mecbur yemek yapıyoruz insanız canımızın istediği birşey oluyor yok benim listem var listede bu yokmu diyeceksin şahsen ben uyamıyorum listeye :eek:hiç kasmadan kendimi ramazana kadar 8.5 kilo verdim listesiz kafama göre takılarak demekki oluyormuş yeterkiii isteee herşey yavaş yavaşda olsa olur bak iş ararkende ilk hafta verdikleri randevuye gelmeyen salaklar çıktı karşıma ağladım üzüldüm ama pes etmedim ben emek verdim elbetkiii bu emeğime saygı duyacak birileri çıkacak dedim bıkmadan usanmadan utanmadan cv resume cover lettermi emaille yada utansamda okullara elle verdim pes etmedim :KK60: kilo verirkende kaç kez pes ettim sonra buraya geldim ilk ebrusonmez ebrusonmez karşılık verdi sonra morordek morordek katılabilirsin dedi yol gösterdi menülerimi eleştirdi gerektiğinde ceza verdi @kollantai sonra diğer kızlar hepsine teşekkür ederim :KK36::KK37:ilk iki hafta kilo verinceee tamam dedim oldu bu iş şimdi durdu vermem bayramdan sonra inanıyorum tekrar eski halime dönücem:KK36:yeterkii yapıcam dee inankiii olurrr :KK73:[/QUOTE]
Çok iyi motive ettin canım insallah hedefini görürsün :KK36:

Offf yaa ne bayramı ben bugün çıldırdım :KK43: kaptanım ben bugün menü filan yazmıycam valla isyana teşvikten hepten atarsınız beni :mad: bu ramazanda oruç tutmayınca mecbur sabah ve öğlen araya kaynıyor.nasıl oldu şöyle anlatayım, şimdi ben herzamanki gibi sabah uyanmam gereken saatten 1 saat sonra uyandım vee apar topar çıkmak zorunda kaldım.çıkmadan öncede hemen 2 lokma peynirle ekmek attım ağzıma kahvaltı güme gitti yani.öğlende yemekhanemiz ramazan dolayısıyla kapalı olduğundan mecbur markete gidip kraker filan aldım :KK61: tek başıma bi yere gidip yemek istemedim.sonrası zaten çorap söküğü gibi geldi düzgün bi yemek yemeden akşama kadar ıvır zıvır atıştırdım durdum.yaa bu bizim işyeri çok fena yaa herkes oruç tutuyo , tutmasada tutuyo gibi davranıyo su bile içerken saklana saklana içiyoruz :KK43: sadece akşam düzgün Yiyebildim çorba+taze fasulye+salata şeklinde off neyse arada yediklerimi ben bile hatırlamıyorum uyarımı alıp otirim ben en iyisi :KK43:
Aaa bu hic olmadi bak... Sen de oruç tutuyordun sanki? Onlari yiyecegine oruc tutuyor gibi yapaydın da kacamak yapmayaydın keşke :/
Neyse olan olmus artik onumuzdeki maclara bakalim.
Bugün kilo kontrolü vardı sanırım cuma 62.9 gelmiştim bugün 63 um cuma günü nasıl olacak bakalim:KK17:
Artı geleni sevmiyoruz biz ona gore :p
İyiyim rakibem.Kilolar dışında tabi
Rakibem valla naptin ya ne guzel hedefine cok az kalmıştı, izin sana hic yaramamis :(

Gunaydin kizlar..havaalaninda sürünüyorum.. parasini odedigim bileti anadoli jet iptal etmis ama bilet hala aktif gozukuyo.ama ucaga binemedim çünku para iadesi yapmışlar ama ben oyle bisey yapmadim. Su anda elime kesici delici bi alet alip herkesi dogramak istiyorum :KK34: diyorum cozum siz baska bilet alin biz dosya oluşturuyoruz size sonra doneriz diyolar..mal bunlarin hepsi aksama haberlerde izlersiniz kizlar cinnet geciren kimligi belirlenemeyen genc kiz sabihayi yakti diye :sinirli::sinirli::sinirli:

Gunaydin kizlar..havaalaninda sürünüyorum.. parasini odedigim bileti anadoli jet iptal etmis ama bilet hala aktif gozukuyo.ama ucaga binemedim çünku para iadesi yapmışlar ama ben oyle bisey yapmadim. Su anda elime kesici delici bi alet alip herkesi dogramak istiyorum :KK34: diyorum cozum siz baska bilet alin biz dosya oluşturuyoruz size sonra doneriz diyolar..mal bunlarin hepsi aksama haberlerde izlersiniz kizlar cinnet geciren kimligi belirlenemeyen genc kiz sabihayi yakti diye :sinirli::sinirli::sinirli:
Canım sakin ol üzüldüm ama vardır bir hayır moralini bozma .... Arada msj at merak ettim bak şimdi...

günaydınlşarrrrrrr

Vay maşallah gönüllerin kaptanı
Ne çok vermişsin öyle
yaa eskiden azimliydik al ver al ver sıkıldım ben şimdi 3-5 kg yu veremiyom
Valla bazen diyorum hiç uğraşma git diyetisyene adam gibi zayıflatan seni ama kime sorsam olur çıkmıyo bekliyorum canım:işsiz: buarada harika kilo vermişsin tatlım ya kendi çabayla mı yardım aldın mı neler yaptığını kopya ver banaaa:kk77:
canım benim diyetiyenim benim kg kaybı ile bebeğin kg artışını beraber takip ediyordu eğer bebekte yeterli kg alımı yoksa hemen diyetimi değiştiriyordu pekmez bile vardı ama tabii 10 sene önceydi bi ara bakayım bulursam eklerim tatlım
canım yaa kolay gelsinn

Benim rakibem gorunmedi bugun hic..kizz nerelerdesin T tatlitambak bebegim bu hafta yogundum ilgienemedim sene diye saldin mi hemen yine..bak 1hafta kaldi bayrama milleti catlaticaktik bacim nerelerdesinnn

Kız 3 gündür saldim tabi ilgilen benle diyom yoksun ortalarda.

Ne oluyor kızlar yahuuu herkesi bi salmaya eğimli görüyorum sankiiii haydiiiii silkelenip kendimize gelelim bayrama soooon 7:eek::eek: tatlı kriziyle dün on kere dolap açtım evde iki koca kutu Nutella vardı ve günü leblebiyle kapattım tabi çikolatalı leblebiiikutlayın beniiii:halay:

Ne oluyor kızlar yahuuu herkesi bi salmaya eğimli görüyorum sankiiii haydiiiii silkelenip kendimize gelelim bayrama soooon 7:eek::eek: tatlı kriziyle dün on kere dolap açtım evde iki koca kutu Nutella vardı ve günü leblebiyle kapattım tabi çikolatalı leblebiiikutlayın beniiii:halay:

Tebrikler canım.
Bende saldim ama dün beni mahveden icli kofteler oldu

Back
X