Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar ayni anda olmasina imkan olmayan bütün olasiliklari gerçekleştirip tam bir survivor yasayip ucaga binmis bulunuyorum..artik inince de trabzondan bi selam cakarim size merak etmeyin beni iyiyim tek parca inerim insallah ;)

Gunaydin kizlar..havaalaninda sürünüyorum.. parasini odedigim bileti anadoli jet iptal etmis ama bilet hala aktif gozukuyo.ama ucaga binemedim çünku para iadesi yapmışlar ama ben oyle bisey yapmadim. Su anda elime kesici delici bi alet alip herkesi dogramak istiyorum :KK34: diyorum cozum siz baska bilet alin biz dosya oluşturuyoruz size sonra doneriz diyolar..mal bunlarin hepsi aksama haberlerde izlersiniz kizlar cinnet geciren kimligi belirlenemeyen genc kiz sabihayi yakti diye :sinirli::sinirli::sinirli:
Ya biz de pazar günü 3 saat falan rötarla gelebildik sabiha yüzünden. Ne sacma bi havaalanı. Senin durum direkt şirketten kaynaklı tabi de, bi antipatim olustu oraya ister istemez.
Günaydııın günayyyydııııııınnnnn:21::21:
Gunaydııın :21:
Ne oluyor kızlar yahuuu herkesi bi salmaya eğimli görüyorum sankiiii haydiiiii silkelenip kendimize gelelim bayrama soooon 7:eek::eek: tatlı kriziyle dün on kere dolap açtım evde iki koca kutu Nutella vardı ve günü leblebiyle kapattım tabi çikolatalı leblebiiikutlayın beniiii:halay:
Bravo sana :KK9: Zaten menülerinde biraz ilerleme var, ilk menülerin faciaydı resmen :olamaz:
Tebrikler canım.
Bende saldim ama dün beni mahveden icli kofteler oldu
Kız nerelerdesin hani dünkü menü nerde? Artık takibe aldım hepinizi, ona göre :63:

d_mndc d_mndc canım nerelerdesin? Telefonun bozulmustu ama hic mi girme imkanın yok?

E essam_027 Mivri Mivri hanımlar sizlerden de daha aktif katılım bekliyoruz. Grup kurallarından biri de her gün en az 5 mesaj göndermek. Dünkü menülerinizi de yazın lütfen.

Ya biz de pazar günü 3 saat falan rötarla gelebildik sabiha yüzünden. Ne sacma bi havaalanı. Senin durum direkt şirketten kaynaklı tabi de, bi antipatim olustu oraya ister istemez.

Gunaydııın :21:

Bravo sana :KK9: Zaten menülerinde biraz ilerleme var, ilk menülerin faciaydı resmen :olamaz:

Kız nerelerdesin hani dünkü menü nerde? Artık takibe aldım hepinizi, ona göre :63:
Tatlım benide yakın takibe bu ara gevşemiş durumdayım ilgilenmiyon hiç benimle:(
Bugün kuşana başladım.... Küserim bak mor baykuşum....

Hadi ordan hepiniz bekarlık sultanlık dersiniz kocanızdanda vazgeçemezsiniz :63: türkiyede bekarlık iyi bişey değil malesef yurtdışında olsak ohh ne güzel.Türkiyede bekarım sevgili yapim desen yaşıtların % 98 i evli kalan %2 yi aradın buldun kafana uydu ohooo.Sevgiliyi geçtim arkadaşların hepsi evli hadi çık gezelim desen yok kocamdı, yok çocuğumdu ,olmadı kaynanamdı diye görüşemiyorsun.Hoş görüşsende anlaşamıyosun.Yani bekarlık hiçte sultanlık değil.Evli olsan alır kocanı gezersin hiç değilse.Olmadı çocukla uğraşırsın,evinle uğraşırsın sıkılacak zamanın kalmaz.Şimdi benim arkadaşlardan hepsi evlendi bi tanesi temmuzda evleniyor, tatile çıkacak arkadaşımda kalmadı.Napıcam ben şimdi hee söyleyin bakim bana :KK61: tok açın halinden anlamaz işte böyle

al seni vur bana :)))

Kız bi sana karaborsa :))
Yaşadığın şehirde ne yapıyorlarsa erkeklere :KK70:

kapış kapış valla bekar adam yok burda herkes evli mutlu çocuklu.... kimler kimleeer yuvaaa kuruyooorrr ben niye kuramıyoooruuum.... bunu diyen demet bile evli mutlu çocuklu şarkı da bize kaldı :))))

Bayram için son hafta ve son şans bence :))
Bu hafta çok çok çalışmalıyız.Bayram hedeflerine ulaşmalıyız.
Ve morordek morordek 'den hediyemizi kapmalıyız.Zaten ister istemez bayramda abartacağız en azından sabit kalmak için 1-2 kilo vermeliyiz hatunlarrr

1 - 2 kilo hımmmm tabi canım dabi dabi.....

Aaa bu hic olmadi bak... Sen de oruç tutuyordun sanki? Onlari yiyecegine oruc tutuyor gibi yapaydın da kacamak yapmayaydın keşke :/
Neyse olan olmus artik onumuzdeki maclara bakalim.

Artı geleni sevmiyoruz biz ona gore :p

Rakibem valla naptin ya ne guzel hedefine cok az kalmıştı, izin sana hic yaramamis :KK43:
Evet canım oruç tutuyordum ama pazar günü kötü oldum biraz o yüzden ara verdim birkaç gün.Aynen bugün full dikkat ediyorum ama ;)

Sahurun çok az iftarda öyle.Çok az yiyorsun tatlım dikkat et
yoo yiyorum kalem sayısı az ama mesela tavuk kanatlarımı yağsız ızgaraladım derilerini çıkardım ama neredeyse bir kiloya yakındı,saf protein olduğu için eksi bile getirebilir...sahurda canım istemiyor ama iftarda da suyu içtikten sonra tek çeşit o kanatlar bitince aşırı şiştim düşün..
fakat dikkat edeceğim yinede sağol ;)

Back
X