- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.241
gencecik yaşta tansiyon kilo troid filan nelerle uğraştım canım ben tek olayım sana sınırsız çekiştirme hakkı veriyorum![]()
sonuna kadar kullaniciğim bu hakkımı....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gencecik yaşta tansiyon kilo troid filan nelerle uğraştım canım ben tek olayım sana sınırsız çekiştirme hakkı veriyorum![]()
Boyu uzun olanlar kilo veremez diye kural mı koydun kız Betüş :)boy 1,7 kalkmış buraya gelmiş şimdi kıl olmiyimda napiim.....
Tiroidin az calısması da kesinlikle kilo yapıyor canım. İnsülin direnci sanırım yediklerinle düzeltilebiliyor @denhizx arkadasımız öyle anlatmıstı, o da o şekilde yenmiş.21 yaşındayım bekarım üniversite öğrencisiyim bölümümü ve okulumu öğrenmek isteyenler olursa özelden yazabilirim ifşa olmayımdaha önce çok güzel kilo vermiştim ama nazar değdi geri geldi hepsi fazlasıyla hem de diyetime çok dikkat ettiğim halde gerçi sporu bırakmıştım şimdi de hipotroidi hastası olduğumu öğrendim sanırım bu yüzden metabolizman sağlıklı bir insanın 4 katı yavaş çalışıyormuş,insülin direncim de vardı ama verdiğim kilolarla azaldı yok artık sanırım hatta
![]()
kız keyfimden bırakmadım regli oldum o yüzden bıraktım hatta az önce pantolon falan mahvolmuş rezil oldumkız son günler nasıl kıydında bıraktın hiiiii...... artık bayramda fosur fosur uyurum ben :)))
bende izin dönüşü artık listeye gireyim diyom olmayacak böyle blanche cimYa ben artik menu yazacagim beni de listeye alin, bana da yorum yapin
Sporum cok iyi, beslenmem de baya iyi bence ama su an reglim o yuzden tartilmak istemiyorum bu sabah ayakkabimi giyemedim cunku o derece sisim
Neyse dunku menum:
Sabah:
Hindi fumeli, cheddar peynirli, yulaf ekmegiyle yapilmis ufak sandvic,
1 bardak nar suyu
Ara:
1 hurma
Ogle: Somon fumeli salata
Ara: 1 hurma
Aksam: Tavuklu, avokadolu, yumurtanin beyazlisi ile salata.
Spor: 1 saat bacak antrenmani (600 bacak hareketli kayla challenge antrenmani) + 5mil leslie
Su: 3 litre olmustur.
Tatilde de yazacagim kizlar bu arada, haftaya
Ben de bir sonraki cuma listeye adayim ayrica![]()
Ya senin menülerin iyi zaten, sporun da öyle :) Ben ondan yorum yapmıyordum sana. Yapacagım yorum hep aynı zaten: cok iyiYa ben artik menu yazacagim beni de listeye alin, bana da yorum yapin
Sporum cok iyi, beslenmem de baya iyi bence ama su an reglim o yuzden tartilmak istemiyorum bu sabah ayakkabimi giyemedim cunku o derece sisim
Neyse dunku menum:
Sabah:
Hindi fumeli, cheddar peynirli, yulaf ekmegiyle yapilmis ufak sandvic,
1 bardak nar suyu
Ara:
1 hurma
Ogle: Somon fumeli salata
Aksam: Tavuklu, avokadolu, yumurtanin beyazlisi ile salata.
Spor: 1 saat bacak antrenmani (600 bacak hareketli kayla challenge antrenmani) + 5mil leslie
Su: 3 litre olmustur.
Tatilde de yazacagim kizlar bu arada, haftaya
Ben de bir sonraki cuma listeye adayim ayrica![]()
kız keyfimden bırakmadım regli oldum o yüzden bıraktım hatta az önce pantolon falan mahvolmuş rezil oldum
bende izin dönüşü artık listeye gireyim diyom olmayacak böyle blanche cim
Ya senin menülerin iyi zaten, sporun da öyle :) Ben ondan yorum yapmıyordum sana. Yapacagım yorum hep aynı zaten: cok iyi![]()
sonuna kadar kullaniciğim bu hakkımı....muska77 bana pisleşebilme izni vermişti vaktı zamanında.....
evet şekeri çıkardım hayatımdan ve de meyveyi de azalttım baya düştü çok şükür o hallediliyor ama troid problemleri büyük sorun her 3 ayda kontrol lazım.Boyu uzun olanlar kilo veremez diye kural mı koydun kız Betüş :)
Tiroidin az calısması da kesinlikle kilo yapıyor canım. İnsülin direnci sanırım yediklerinle düzeltilebiliyor @denhizx arkadasımız öyle anlatmıstı, o da o şekilde yenmiş.
Bende de Hasimoto tiroidi var, direkt hipotiroidi olmasa da dikkat etmezsem ilerleyen yıllarda hipotiroidi olabilirim![]()
ahuaha yok yahu tatillerde ben de kaciriyorum, her ne kadar her seyi cok olculu yemeye calissam da; onun da tadina bakayim bunun da bakayim derken milyon oluyorövgü almak istiyo işte :)))
Evet ben simdilik 25 mg.lik ilac kullaniyorum, daha yeni cıktı bende de zaten. Bir kutu bitince yeniden kontrol. Bakalım nasıl olacakevet şekeri çıkardım hayatımdan ve de meyveyi de azalttım baya düştü çok şükür o hallediliyor ama troid problemleri büyük sorun her 3 ayda kontrol lazım.
gecmis olsun kaptanımselam kızlar benim oğluş hastaydı sabahleyin hastanedeydik beta çıktı gözünde de arpğacık onun nazıyla uğraştık
muskamm
ne güzel annen de iyi imiş seninde iyi oolmana çok ama çokk sevindim
hosgeldin canım ben de takım kaptanıyım 152 boy su sıralar 65 kilolarda geziyorum evliyim yakında boşiyciiiim kocamı insallaaaaaah :))) cocuk yok 25 yasındayım :)teşekkürler,en tombiğiniz benim tamamdır58 kilo olmasa da 36 beden bir elbisem vardı kilo almadan önce onun içine girmek istiyorum
ama tabi ki bu şuan için daha uzak hedefim ilk hedefim 8li sayıları görmek şuan
kaçıncı sayfalara bakarsam sizi tanıyabilirim okumaya çalıştım ama pek anlayamadım açıkçası
![]()
Harikasın rakibemgünaydın hanımlar ...
nilsub
morordek
toplight
ebrusonmez
dünki menüm
iftar:
bir kase çorba
4-5 kaşık mantı
2 bardak su
1 hurma
sahur:
yarım litre ayran
2 litre su
Hoşbulduk canım aklıma bir tanıdığımız geldi kocasını boşadı tığ gibi oldu resmen 10 yaş gençleşti kadıngecmis olsun kaptanım
hosgeldin canım ben de takım kaptanıyım 152 boy su sıralar 65 kilolarda geziyorum evliyim yakında boşiyciiiim kocamı insallaaaaaah :))) cocuk yok 25 yasındayım :)
Ben de diyorum nerelerde bu hatun :)naber kızlar çok yoğundum bugun menüm biraz düzensiz oldu ama olsun yinede kaçamak yapmadım evde değildim ondan böyle oldu:)
kollontai
morordek
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği 3 zeytin 1,5 kk peynir şekersiz çay
ara 1 nektari sonra alışverişe çıktık 11 gibiydi
16,00 gibi geldik çok acıktım arkadaşlarım ve çocuklar dışarda yedi ama ben yemedim gelince
1 küçük kase taze fasulye 4-5 kaşık yoğurt fırınlanmış 2 kanat 1 dilim köy ekmeği
18,30 gibide 1 nektari kapadım dükkanı
su doğru düzgün içemedim yatana kadar 2 lt içerim
spor 3 saat yürüyüş ayaklarım ağrıdı:)
ay sağol canım geçmişi okumaya oturdum oğlum midem bulanıyo dedi birazdan gelirim bugun dışarda çok abur cubur dondurma yediler midesine dokundu galiba.....Ben de diyorum nerelerde bu hatun :)
Menün de gayet güzel canım![]()
Kendin yemedigin gibi onlara da yedirme bak zararlıay sağol canım geçmişi okumaya oturdum oğlum midem bulanıyo dedi birazdan gelirim bugun dışarda çok abur cubur dondurma yediler midesine dokundu galiba.....