Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar toplight ın daveti üzerine geldim:KK24:yaklaşık 7 aydır uğraşıyorum kilo vermek için ve 20 kilo kadar verdim ama daha çoook yolum var şuan 97 yim ve boyum 1.70 hedefse 58:KK51: hipotroidim var ilaç kullanıyorum ama bu aralar durdu kilo vermem nedense:KK64: desteklerinizi bekliyorum var mı bu topikte benim kiloma yakın birisi:confused:
Hosgeldin n. . Maşallah iyi verirsin inşallah devamı gelir canim

Slm kızlar sabah sabah üzüldük istanbul için az önce buranın kanalı hem türkiyeyi hemde burda caminin önündeki arabaları ateşe vermişler benzin döküp :KK61:televizyon yangın bombası (fire bomb )diye söyledi şimdide onun için üzüldüm :KK61:ölen yada yaralanan yokmuş çok şükür içerde 100 den fazla insanlar varmış namaz kılmak için gitmişlerdir insancıklar:KK61:rabbim bizi bu zor günlerden ferahlığa çıkarsın bizleri korusun aminnn:dua::dua: kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sahur
Hiçbirşey yemedim:KK12:
Akşam
Çok acayip acıkdım baş dönmesiyle titreme geldi heran çıkarmamak içinde zor tuttum kendimi :kusmuk:acayipde migrenim tuttu herşeye saldırcam diyee çok bol limonlu domates çorbası içtim ilk başta midemi bastırsın diye 2 dilim kızarmış ekmek yedim
Salata
Acıbiber yoğurtlusu
Izgarada ekşili soslu tavuk gögüs onuda çok az yedim bir iki çatallık birşey
2 litre su
30 dk buz gibi havada deli gibi hiçbirşey düşünmeden kulaklarım kızarana kadar yürüdüm eve geldiğimde burnum tıkandı:hasta:iftardan sonra sıcak birşeyler içtim yeniden canlandım:lülülü:kızıma ders yaptırdım 10 km yürümekden daha beter azıcık birşey desem yapmak bak diyor sankiii bana yapıyor yahuuu:KK53:bugün uykusu gelmiş kuzumun arkadaşıyla sınıftaki minderlerin üzerine yatıp tam uyuyacaklarmışkiii öğretmene yakalanmışlar oda çok kızmış:olamaz:erkenden yattı kuzum :anne:kızlar çokmu erken verdim okula daha 5 yaşına yeni girdi buranın kanunlarına göre o yaşda başlaması lazım eğer ben hayır istemiyorum deseydim gitmezdi kızım tanıdığım doktor öğretmen avukat arkadaşlar aynı yaşda olan çoçuklarını vermediler :KK12:içlerinde tek benim kızım gidiyor bugünde uykum vardı diyince yarı canım gitti meleğime hatamı yaptım acaba diye:KK64:
Biraz küçük sanki canım bir yıl daha dursaydı

Bugünkü menum toplight toplight kollontai kollontai morordek morordek
İftar
7 8 yemek kaşığı yeşil fasulye
3 kasik pilav
Bir kase vişne komposto
Bir dikim ekmek

Ara
Bir tane haşlanmış mısır

Sahur yapmadım çok tok hissettim kendimi

Spor 18400 adım atıp booool booool terledim :KK49::KK49::spor::spor::rolleyes::rolleyes:
3 litre de su
Aksam baya karbonhidrat agirlikli olmus canim pilav, ekmek ve komposto...

günaydınlarrrrr

gecmis olsun kaptanım

hosgeldin canım ben de takım kaptanıyım 152 boy su sıralar 65 kilolarda geziyorum evliyim yakında boşiyciiiim kocamı insallaaaaaah :))) cocuk yok 25 yasındayım :)
saol tatlım ders çalışma nasıl gidiyo
Hazır 4 Temmuz hedefleri demisken bi hatırlatayım istedim, belki son günlerde bi gaz olur size :-)

ebrusonmez ebrusonmez : 55 (sanırım imkansız artık 60'a dayanmısken :) )
btlbetul btlbetul : 63 (peh peh peh)
@savurgan : 68 (1,9 kg kalmıs olur mu acaba? :KK64:)
@inatettimolacak : 78 (bence bu kız bu azimle yapar :rapci:)
toplight toplight : 68,9 (galiba kaptanım da elenenlerden :KK43: )
@tatlitambak : 78 (ben tambaktan da bi sürpriz bekliyorum :KK66: )
Y Yuppiyayye : 68 (sporsuz gecen bir ramazan ve aradaki kacamaklar... ne olacak acaba :p )
d_mndc d_mndc : 75,9 (belki de hedefine ulastı bile ama biz kendisine ulasamıyoruz :/ )
@melampusefe : 68 (bu hatun da bebisini alır kosmalara cıkar bi sey yapar ulasır diye tahmin ediyorum)
nilsub nilsub : 72 (maalesef bu hatuna da peh peh peh diyebiliyorum)
benim hedef tutmadı maalesef ördeğim şimdi regli de olunca tartılmıyom regliden bir önceki gün 71,2 idim
bu arada d_mndc d_mndc nin net problemi var onu bu hafta izne mi ayırsak acaba?
Benimde hayatımda ilk defa buraya geldiğimin ikinci yılı sınıftayız kız birşeyler durmaksızın geçiyor içimden ders bitti arkadaşım türk vardı kız bitti okul haydi ne bekliyon dedi kalkamam herkes gitsin sonra kalkcam dedim niyekii derdemez anavatan kan ağlıyor dedim hırkamı totoma bağladım evde yakın allahdan arkadaş arkamdan geliyor yampiri yampiri eve gittik ne rezil oldum ama heee çok utanmıştım :eek:arkadaşda tam bi alaycı betüşüm 5 yıl kesintisiz her gördüğünde espiri yaptı :oops:güyaa sonracığa bu içmiş içmiş donlarına çiş yapmış :KK56:bi akşam evede gidememiş annesi kızacak diye bana getirtmiş kendini arkadaşlarına ondan dolayı bidaha alay edemedi:KK53:
gülme komşuna gelir başına hesabı olmuş arkadaşınınki tatlım
Geçmiş olsun canim
saol tatlım
Ay kızlar toplanın gelin halı yıkayacağım bugün...:)
kız ankarada yağmur var orda yok mu

d_mndc d_mndc canım nerelerdesin? Telefonun bozulmustu ama hic mi girme imkanın yok?

E essam_027 @Mivri hanımlar sizlerden de daha aktif katılım bekliyoruz. Grup kurallarından biri de her gün en az 5 mesaj göndermek. Dünkü menülerinizi de yazın lütfen.

biliyorum 2 -3 gündür giremiyorum daha yeni kendime geldim. hastanelerdeyim sürekli ama işlerim bitti artık çok şükür
şu seker mevzusu için bir sürü tahlil verdiler ugraşıyorum kaç gündür.

dünki menümü hemen yazıyorum

Sabah
2 kibirt kutusu peynir
2 dilim ekmek tam bugdaylı
domates salatalık

saat 10 : 4 ceviz

öğlen : tavuk ızgara ve bol salata

saat 16 00 1 dilim t.bugday ekmek ve peynir, elma

aksam : sulu köfte 3 adet

3 litre su
1 saat yürüyüş

ara ara tartıya çıkıyorum ama pek bi düşme göremedim nedense 1600 cal. diyet olduğu için olabilirmi diye merak ediyorum açıkçası

hellooo dunku menum:

sabah:
1 yumurta, 1 dilim peynir, domates, 1 dilim kizarmis cavdar ekmegi

ara: 1hurma, 5 badem

ogle:
hindi fumenin icine light ucgen peynir sardim yedim (5 tane ufak bunlardan)
blueberry

ara: 2 hurma, 5 badem

ara: 1 hurma, 5 badem

aksam: avokadolu, yumurta beyazli, domatesli, beyaz peynirli salata.

spor: yarim saat karin-kol egzersizi + 5 mil leslie
su: 2 litreden fazla.

biliyorum 2 -3 gündür giremiyorum daha yeni kendime geldim. hastanelerdeyim sürekli ama işlerim bitti artık çok şükür
şu seker mevzusu için bir sürü tahlil verdiler ugraşıyorum kaç gündür.

dünki menümü hemen yazıyorum

Sabah
2 kibirt kutusu peynir
2 dilim ekmek tam bugdaylı
domates salatalık

saat 10 : 4 ceviz

öğlen : tavuk ızgara ve bol salata

saat 16 00 1 dilim t.bugday ekmek ve peynir, elma

aksam : sulu köfte 3 adet

3 litre su
1 saat yürüyüş

ara ara tartıya çıkıyorum ama pek bi düşme göremedim nedense 1600 cal. diyet olduğu için olabilirmi diye merak ediyorum açıkçası
geçmiş olsun hayırdır canım

Back
X