Slm kızlar sabah sabah üzüldük istanbul için az önce buranın kanalı hem türkiyeyi hemde burda caminin önündeki arabaları ateşe vermişler benzin döküp

televizyon yangın bombası (fire bomb )diye söyledi şimdide onun için üzüldüm

ölen yada yaralanan yokmuş çok şükür içerde 100 den fazla insanlar varmış namaz kılmak için gitmişlerdir insancıklar

rabbim bizi bu zor günlerden ferahlığa çıkarsın bizleri korusun aminnn

kollontai
morordek
nilsub
Sahur
Hiçbirşey yemedim

Akşam
Çok acayip acıkdım baş dönmesiyle titreme geldi heran çıkarmamak içinde zor tuttum kendimi

acayipde migrenim tuttu herşeye saldırcam diyee çok bol limonlu domates çorbası içtim ilk başta midemi bastırsın diye 2 dilim kızarmış ekmek yedim
Salata
Acıbiber yoğurtlusu
Izgarada ekşili soslu tavuk gögüs onuda çok az yedim bir iki çatallık birşey
2 litre su
30 dk buz gibi havada deli gibi hiçbirşey düşünmeden kulaklarım kızarana kadar yürüdüm eve geldiğimde burnum tıkandı

iftardan sonra sıcak birşeyler içtim yeniden canlandım

kızıma ders yaptırdım 10 km yürümekden daha beter azıcık birşey desem yapmak bak diyor sankiii bana yapıyor yahuuu

bugün uykusu gelmiş kuzumun arkadaşıyla sınıftaki minderlerin üzerine yatıp tam uyuyacaklarmışkiii öğretmene yakalanmışlar oda çok kızmış

erkenden yattı kuzum

kızlar çokmu erken verdim okula daha 5 yaşına yeni girdi buranın kanunlarına göre o yaşda başlaması lazım eğer ben hayır istemiyorum deseydim gitmezdi kızım tanıdığım doktor öğretmen avukat arkadaşlar aynı yaşda olan çoçuklarını vermediler

içlerinde tek benim kızım gidiyor bugünde uykum vardı diyince yarı canım gitti meleğime hatamı yaptım acaba diye