- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.301
inşaallahSenden bu hafta süper sonuçlar gelecek gibi![]()

akşam tartılıciğim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşaallahSenden bu hafta süper sonuçlar gelecek gibi![]()
geçmiş olsun hayırdır canım
Evet aslında benim de aklıma gelmisti öyle yapalım. Listeye yeni döndü ama tekrar izin yazmamız sorun olmaz heralde degil mi kaptanım?benim hedef tutmadı maalesef ördeğim şimdi regli de olunca tartılmıyom regliden bir önceki gün 71,2 idim
bu aradad_mndc nin net problemi var onu bu hafta izne mi ayırsak acaba?
Gecmis olsun canım.biliyorum 2 -3 gündür giremiyorum daha yeni kendime geldim. hastanelerdeyim sürekli ama işlerim bitti artık çok şükür
şu seker mevzusu için bir sürü tahlil verdiler ugraşıyorum kaç gündür.
dünki menümü hemen yazıyorum
Sabah
2 kibirt kutusu peynir
2 dilim ekmek tam bugdaylı
domates salatalık
saat 10 : 4 ceviz
öğlen : tavuk ızgara ve bol salata
saat 16 00 1 dilim t.bugday ekmek ve peynir, elma
aksam : sulu köfte 3 adet
3 litre su
1 saat yürüyüş
ara ara tartıya çıkıyorum ama pek bi düşme göremedim nedense 1600 cal. diyet olduğu için olabilirmi diye merak ediyorum açıkçası
Kolay gelsin canıııımmmAy kızlar toplanın gelin halı yıkayacağım bugün...:)
Giremedim sekerim bu hafta yine zayıfladım yine zayıfladım yaaaBenim rakibem nerelerde yahu banada rakibe dayanmıyor....
Selamlaar..
Evet aslında benim de aklıma gelmisti öyle yapalım. Listeye yeni döndü ama tekrar izin yazmamız sorun olmaz heralde degil mi kaptanım?
Gecmis olsun canım.
Menün gayet güzel aslında ama porsiyonlar mı buyuk ki? Ekmekleri azaltmaya calısabilirsin bence.
kızlar listedeki bir üyenin izin hakkı senede 2 defadır şimdi ben izne ayırlaım dedim ama şimdi izne ayrılırsa yılbaşına kadar bi daha izin kullanamayacak böyle bir durum vartoplight ders calısma tam gaz devam gayet iyi gidiyo :) ama evdeki durumlar canımı cok sıkıyo
dmndc yi de bu hafta izne ayıralım bencede, gelemeyecek heralde![]()
Güzel bi analiz olmuş canım.Hazır 4 Temmuz hedefleri demisken bi hatırlatayım istedim, belki son günlerde bi gaz olur size
ebrusonmez : 55 (sanırım imkansız artık 60'a dayanmısken :) )
@btlbetul : 63 (peh peh peh)
@savurgan : 68 (1,9 kg kalmıs olur mu acaba?)
inatettimolacak : 78 (bence bu kız bu azimle yapar
)
toplight : 68,9 (galiba kaptanım da elenenlerden
)
@tatlitambak : 78 (ben tambaktan da bi sürpriz bekliyorum)
@denhizx : 68 (sporsuz gecen bir ramazan ve aradaki kacamaklar... ne olacak acaba)
d_mndc : 75,9 (belki de hedefine ulastı bile ama biz kendisine ulasamıyoruz :/ )
@melampusefe : 68 (bu hatun da bebisini alır kosmalara cıkar bi sey yapar ulasır diye tahmin ediyorum)
nilsub : 72 (maalesef bu hatuna da peh peh peh diyebiliyorum)
bana da demiş yaa@btlbetul gördü mü bacım bu mor baykuş bize peh peh peh demiş....![]()
şeker var demişlerdi kaç gündür aç gel tok gel şekerli su iç hastaneye kontrole git çok şükür hiç bir şey çıkmadı
birde benim oğlum hafif öksürük tıksırık sonunda iyiyiz ama
Selamlaar..
Gecmis olsun canım.
Menün gayet güzel aslında ama porsiyonlar mı buyuk ki? Ekmekleri azaltmaya calısabilirsin bence.
şekerim kaç kilosun söyle bakalımSelam kızlar
Ben artık listeye girmek istiyorum.
ay sizin gareziniz banamı işim olduğunda sohbetin dibine vuruyonuz ayıp.......
işim yokkende sinek avlıyorum takımda ......
ay çok yoruldum bugun azıcık işim kaldı bayrama missss gibin oldum
akşama gelirim bugunude kaçamaksız ve süper geçirdim![]()
ay sorma :) yarına eksi çıkarım inşallah..baya bi spor da yapmış oldun :)
yapacak bisey yok ama ya izne ayıracaz ya da haftaya diskalifiye etmek zorunda kalıcaz, izne ayıralım bencekızlar listedeki bir üyenin izin hakkı senede 2 defadır şimdi ben izne ayırlaım dedim ama şimdi izne ayrılırsa yılbaşına kadar bi daha izin kullanamayacak böyle bir durum var
ama izne ayırırız eğer geri dönerse telefonunu alırız bu tür durumlarda tel ile kg bildirimi yapar
kollontai canım şu an canını hiç bişeye sıkma senin tek hedefin hukuğa geçmek senin moralini hiç bişey bozmamalı ve sıkmamalı ona göre
canım çalışıyormu bari o da dersyapacak bisey yok ama ya izne ayıracaz ya da haftaya diskalifiye etmek zorunda kalıcaz, izne ayıralım bence
valla tek yaptıgım ders calısmak zaten, ama surekli evde dip dibe olunca insanın canı sıkılıyor, bugun boyle giderse bosanıcaz dedim tamam dedi