- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.381
günaydınlarrrrrrr
evet tatlım iftar öncesi tartılıyoruzOruç tutanlar iftar öncesi mi tartışıyorsunuz acaba????
canım üzerine gitcen 3-4 güne geçer ağrıların çok fazlaysa kas gevşetici al 1 tane rahatlatırkizlar spordan sonra bir yeriniz fena hamladiginda ne yapiyorsunuz gecen ic bacak hareketini biraz abartmisim fena hamladim esniyorum ama fayda etmiyor,siz napiyorsunuz, inatla ustune mi gitsem?
canım bayaa düzeldi evde yatıyor 3 gündürgeçmiş olsun Canım, oğluşum şimdi Nasıl?düzelmiştir inşallah
hadi bakalım yarın bekliyoruz kg bildirimiziKızlar bu hafta kilo bildirimi yapmıyoruz değil mı![]()
23 haziranda başladım hedefim 66 kg eklemeyi bilmiyorum
james bond hallettin canım helal olsun sana duygu meselesiniKizlar duyguyla konustum..hastasi varmis girememis..kv zaten yanlarindaydi anlatmisti ya bi ara baya obezmis hareket edemiyomus hic onla ilgileniyodu.kendi annesi de hastalanmis bel fitigi ve omurilik kaymasi varmis..durumu soyledim bayramdan sonra rahatlarim dedi haftaya da bildirim yapmicaz dedim vakit kazandiri bu durum boylece.sabah bildirim yapicakmis izin yazmayin isterseniz kaptanlarim
kollontai
morordek
nilsub
toplight
gözün aydın tatlımEvet kızlar ben bugün oruca yeniden döndüm o yüzden iftardan önce tartıldım
kollontai
morordek
nilsub
Nihayet beklediğim an geldi vee 70 barajını kırdım
Geçen hafta:70 kg güncel kilo:69.7 kg fark:300 gr %0,43
Belki çok bi rakam değil ama ben 70 lerden kurtulduğum için inanılmaz mutluyum :) sanki bundan sonrası daha kolay olacak gibi geliyor.Çok canım sıkılmıştı ilerleyememekten ama olduu![]()
helal sana güzelimListeye ekledim boyle de yazayim
Gecen hafta 79,5
Guncel 78
Fark 1,5
Yuzde %1,88
kollontai
morordek
toplight
nilsub @tatlitambak
canım hakkında hayırlısı olsun bizde seni çok seviyoruz