Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

denhizx, post: 47153958, member: 523656"]Bende geçtiğimiz 2 hafta öncesindeki haftalardada üstüste sabit geldiğim haftalar oldu canım.Moral bozma evet insanın canı sıkılıyor ama sonuçta bi yerden sonra kırılıyor o direnç.Kusurluk bi durum yok hemen toparlan veee tam gaz ileri :KK66:[/QUOTE]
Vayyyy vayyyy exrakibim :nazar::nazar:maşaallahın var bu hafta:KK9::KK9:69 ları gördün sende:rolleyes:bak demedimmi kankimmm biz bu gidişle betüşü geçeriz valla bak yıldız tilbe misali:confused:@btlbetul et yesin dursun ha gayrettttt :KK6::KK6:65 inelim çıldırtalım gacıyı hırsındannn :rolleyes::rolleyes::KK74:

denhizx, post: 47153958, member: 523656"]Bende geçtiğimiz 2 hafta öncesindeki haftalardada üstüste sabit geldiğim haftalar oldu canım.Moral bozma evet insanın canı sıkılıyor ama sonuçta bi yerden sonra kırılıyor o direnç.Kusurluk bi durum yok hemen toparlan veee tam gaz ileri :KK66:
Vayyyy vayyyy exrakibim :nazar::nazar:maşaallahın var bu hafta:KK9::KK9:69 ları gördün sende:rolleyes:bak demedimmi kankimmm biz bu gidişle betüşü geçeriz valla bak yıldız tilbe misali:confused:@btlbetul et yesin dursun ha gayrettttt :KK6::KK6:65 inelim çıldırtalım gacıyı hırsındannn :rolleyes::rolleyes::KK74:[/QUOTE]
Valla nihayet yaa bu hafta gördüm bende 69 ları :) 65 ide görcem inşallah

"btlbetul, post: 47154078, member: 147061"]Hayırlı kandiller cümleten bana da dua edin gııı.... malum kocaya varsın diyin :)))

ayyy o kadar uykum var ki yarın akşama kadar uyiciğim diye hayaller kuruyorum yarında kesin bişiler çıkar....[/QUOTE]
Ben ettim bebişim allahım dedim şu kızcağız 34 dune kadar beklemiş kıvanç tatlıtuğ gibi bi çoçuk çıkar şunun karşısına :KK71:ne olurrr hem bu kAdan yakuşukluuuu hemde zengin olsun dedim naberrrr:KK39:bu yazda evlensin ne olur rabbim:dua:yoksaaaa koca diyeee diyeee ölüp gidecek bizimde kafayı davul etti diye azıcıkda şikayettt mabındaaa söyledim:eek:kıxzz benim oğlan kardeşimde nişanlandı yaneee ona alsak seni diyecem oda gitmiş bulmuş kendine 158 boyla 90 kiloluk gacııı :KK14:kendide 170 boyla 60 kiloda :KK53:kızzzz bak millet buluyor kıvançları sen daha uyu betüş uyuuuuuu :sopa:

"kollontai, post: 47155923, member: 580107"]yok canım ya adam dünden razı o kadar gururumu ezdirmek istemiyorum, bekarlık sultanlık yeni mottom :)) zaten 1 ay daha burdayım mecbur, evi sonra ayırcam, resmi islerde ekimden sonra

Hayırlısı neyse o olsun tatlım rabbim yar ve yardımcın olsun bu yolda sana bu adamlar üniversite okurken beynin yarısınıda orda bırakıyorlar herhalde beyefendideki rahatlığa bak yahuuu ne evliliğe alışmış nede boşanma umrunda değil :olamaz:birgün pişman olurda iş işten geçer :KK67:neyse üzme kendini rabbim böyle uygun görmüş demekki bazı şeyleri zorlasakda olmadımı olmuyor bende 1 denedim olmadı 2 denedim olmadımı 3.de kader der yoluma devam ederim en güzeli :KK36:

"umutlayasasen, post: 47156169, member: 358838"]Ütü ütü ütüüüü 40 derece sıcaklıkla buharlasıyorum galiba:ruh:[/QUOTE]
Bizde donuyoruz:deli::deli:ama teravi namazında aman allahim dedim 55 derece olmuştur sıcaklık biri klimayı açıyor azıcık hava olsun diye diğeri bebeğim üşüyecek :KK46:diye kapatıyor aç kapa modundaydı klimaaa :işsiz:buram buram ter döke döke kıldım :KK14:

bu saatten sonra rakamlara takılmazsın canım :) beslenmen 10 numara sporun 10 numara, kendini iyi hissediyorsun, inceldiğininde farkındasın daha ne olsun :KK66: zaten kilon fazla değildi ideal kilodaydın.Çok iyi ilerliyorsun.Grubumuzun nazar boncuğusun resmen :) varmı bi tane dana senin gibi :KK66:

Haha canim benim, cok sagol sen ya; mutlu oldum. Devam ama devam hayat tarzi haline gelene kadar devam insallah :D

Hayat bazen zor ve çetindir 16. cüz gibi.. Ama sonradan rahatlığa kavuşursun 17. cüz gibi..
Bazen bazı şeyleri çok zor telaffuz edersin Yusuf suresi gibi..
Seni bazı şeyler yaşlandırır ve yıpratır Hud suresi gibi..
Rabbim hepimize Bakara suresi gibi uzun,
Fatiha suresi gibi öz bir ömür nasip eylesin..
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.
KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN.Rabbim bu gecenin yüzü gözü hürmetine vatanımızı En Büyük TÜRKİYEmilletimizi tüm zalimlerden kötülüklerden korusun aminnn:KK36::KK36:menümü yazayım morordek morordek nilsub nilsub kollantai etiketlemedim kızın şuanda iyi değil rabbim onada bir çıkış yolu göstersin:KK37:
Sahur
1 dilim ekmek
Peynir
Yumurta
Salatalık
Domates
İftar
Çorba
Fırında köfte 4-5 tane küçük
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Taze fasulye 3-4 yemek kaşığı
2 litre su
spor yapmadım çünküüü son 4 gün kala teraviye gidecem bugün gittim 20 rekat kıldım:KK8::KK9:
ne güzel bir söz muş canım bu amin amin amin...

yok canım ya adam dünden razı o kadar gururumu ezdirmek istemiyorum, bekarlık sultanlık yeni mottom :)) zaten 1 ay daha burdayım mecbur, evi sonra ayırcam, resmi islerde ekimden sonra

yanında tartını goturdugun surece sıkıntı yok canım :)
amin insallah

telden giriyorum kızlar bazı alıntıları yapamadım iyi dileklerini sunan herkese tesekkur ederim :)

kııız nettin seen....

Dünkü menum mu yaziyim kollontai kollontai morordek morordek toplight toplight

12 den 6 ya kadar dışarıdaydım booool booolll yürüdüm sadece susadım o yüzden iftarda çok az yedim

İftar

4 kaşık yeşil fasulye
3 ayran bardağı su
Bir çay bardağı ice tea

Sahur

Tahinli çörek
Bir kupa çay
2 3 küp kavun

Şu 3 litre
Spor bol yuruyus (alışveriş sagolsun)+ nilsub nilsub cum dün hali yikamayacagim dedim yarım saat sonra benim güzel oğlum halım a yağ döktü hali yıkadım iftardan sonra :temizlik::KK6:

Kizlar bayram temizligine basladik girip okuyup yazmaya firsat bulamiyorum pek..

Once hastalar varmis gecmis olsun herkese.. toplight toplight kaptanim oglusun iyi oldu mu nasilsiniz
Tatile cikanlara iyi tatiller yolculuklarda ve tatilde dikkat edin kendinize lütfen
Benim gibi temizliktekilere kolay gelsin nilsub nilsub nilgün ablacim baslamis dip kose hamarat kadin ;)
Kirilmaz sinirlarini kiran hatunlar varmis giden pis kilolar icin herkescikleri tebrik ediyorum :KK15:
kollontai kollontai kaptancim aldigin kararlar güzel olur umarim hayatin icin..erkekler gec büyüyo ve sacma kararlara sürüklüyolar hem kendilerink hem hayatindakileri onemli olan huzur.birbirinize huzur veremeyecek duruma gelince yorucu oluyo iliskiler sadece.hakkinizda hayirlisi olsun..biz de seni cok seviyoruz sen kendine iyi bak biz hep burdayiz :KK15:

Kızlar slm geçmişi okumadım ...
Dun gece sahur vaktinde kv fenalaştı apar topar hastaneye gittik nefes darlığı var dı bronşit miş ağır geçiriyor hava iğne derken yatırdılar öğleden sonra çıktık ilaç tedavisi verdi şimdilik bayramdan sonra gelin yatıralım biraz çok tıkanmışsın dedi doktor sonra eve döndük kayınvalidemlerdeydim bütün gün duş almaya geldim hemen gidicem kadın sesi bile kısıldı oğluşumda orda uyuya kaldı yarın görüşürüz.....

Kizlar selam :)

Menumu yazayim yarin yola cikiyorum :)

Sabah: kepek ekmegine beyaz peynirli, zeytin ezmeli yesillikli sandvic

Ara 1 hurma, 2 badem

Ogle : dil peynirli mantarli omlet+ ceviz + yesillik

Ara 2 hurma 5 badem

Aksam Bonfileli salata

Spor : yarim saat full body antrenmani kayla + yarim saat esneme hareketleri

Su : 2 litre oldu ancak ya disaridaydim wcye cok cikmam gerekir diye korktum :) simdi tamamlayacagim ama 2.5 falan :)

Kızlar slm geçmişi okumadım ...
Dun gece sahur vaktinde kv fenalaştı apar topar hastaneye gittik nefes darlığı var dı bronşit miş ağır geçiriyor hava iğne derken yatırdılar öğleden sonra çıktık ilaç tedavisi verdi şimdilik bayramdan sonra gelin yatıralım biraz çok tıkanmışsın dedi doktor sonra eve döndük kayınvalidemlerdeydim bütün gün duş almaya geldim hemen gidicem kadın sesi bile kısıldı oğluşumda orda uyuya kaldı yarın görüşürüz.....
Canim cok gecmis olsun, insallah iyileşir

Back
X