- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.581
yağlar neyle yanacak yoksa :)kızlar günde 2,5 lt su içmezseniz zayıflayamazsınız dedi canan hoca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağlar neyle yanacak yoksa :)kızlar günde 2,5 lt su içmezseniz zayıflayamazsınız dedi canan hoca
çakmak çaksakta kökünden çözsek olmammı?yağlar neyle yanacak yoksa :)
intihaaaaaaarrrrrrrrrrr,şişmansın öl mü dion ne dionçakmak çaksakta kökünden çözsek olmammı?![]()
yağları yakalım diyodum benintihaaaaaaarrrrrrrrrrr,şişmansın öl mü dion ne dion![]()
yağları yakalım diyodum ben![]()
Ne güzel canım ellerine sağlık biraz zahmetlidir ama tadı herşeye değer dedirtiyordur eminimsağol canım simdi astım suyu süzülsün diye birkaç gün sonra resim atarım çok güzel oldular bende herşeyi buraya gelince öğrendim komşularım yapıyordu bende madem böyle güzel biryerde yaşıyorum nimetlerinden faydalanayım dedim sıvadım kolları hepsini öğrendim
şimdi annemlere istanbula gidince ay bunun tadı kötü yoğurt kötü diyorum kızıyor sen orda alıştın tabi doğalına diye![]()
öyle şekerim çok güzel oluyor birde kendin yapıyosun tertemiz çocuklar yerken oh diyorum mis gibi yesinler :)Ne güzel canım ellerine sağlık biraz zahmetlidir ama tadı herşeye değer dedirtiyordur eminim![]()
İnşallah güzel rakamlar bekliyoruz sendenbuyuk ihtimalle 1 ay kadar daha fazlada olabilir bakalım ...
evet yüzmek çok güzel kalori yaktırıyor canım birde yediklerime dikkat dersem süper olur zaten annem 55 57 kilo falan kilodan nefret eder o yüzden ben yemek yerken ye falan demez hatta ben tabağımı bitiriyim deyince doyduysan yeme dök der hemen o yüzden kilo veripte gelirim büyük ihtimal![]()
Evet en önemli kısmı bu benim de iki çocuğum var oğlum 3.5 yaşında kızım 9.5 aylık bende dikkat etmeye calisiyorumöyle şekerim çok güzel oluyor birde kendin yapıyosun tertemiz çocuklar yerken oh diyorum mis gibi yesinler :)
Canim dilersen yapabilirsin :) Sanirim siz katimadan once herkes bayram hedefi koymustu da kendine o yuzden 4 temmuz kilolari diyip duruyordum :)Kilo bildirimi yapacakmiyizmorordek
sen bekliyosunda ben beklemiyorumİnşallah güzel rakamlar bekliyoruz sendennilsub
ay kıskandımKizlar ben de merak edip tartıldım ve 59.3 gordumHalbuki ramazan dolayısıyla ne yediklerime dikkat ettim ne de spor yapabildim. İftarlarda fazla kacirmamaya dikkat ettim sadece demek ki basarili da olmusum mutlu oldum
![]()
kapalı havuzlar vardır ama ben sevmiyorum ya havuzu mikrop kaynıyorbirisi ankaraya deniz getirse de bende yüzsem![]()
Tamam canım kimse yapmamış herkesle birlikte yaparım artikCanim dilersen yapabilirsin :) Sanirim siz katimadan once herkes bayram hedefi koymustu da kendine o yuzden 4 temmuz kilolari diyip duruyordum :)
Fesatspor iş başındaay kıskandım![]()