Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

WP_20160704_002.webp

Evet hanımlar peynirlerimi aldım büyük olanlar peynir küçük leğendekiler lor
Peynirin suyunu kaynatınca lor oluyor ay çok güzel oldular bize afiyet olsun...;)

Kızlar bende menümü yazayım.ramazanın son günü son iftarıda abimlerde yaptığımdan biraz cozuttum başyan söyleyeyim :)
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sahur:2 adet yağda yumurta +1/2 kk peynir+domates,salatalık,biber+ 1dl pide+5 zeytin+1,5 bardak ayran

İftar:1 kase çorba+3 kaşık ciğer+4 kaşık mantı+patlıcan salata+yarım dl de pide yedim
Su:2 lt ti geçmiştir
Spor:yok
Şükür bu sene orucumu tutabildim sabredebildim,sağlıkla bitirebildim :) yarından itibaren normal düzene giriyorum.herkese iyi mutlu huzurlu bayramlar

Kizlarrr bayram hazirligi evi topla kendini topla derken anca gelebildim..ordekim yazmis hakkaten nerde.bildirimler..huuu kimlerle tutmustuk biz bu listeyi gecmisi kurcalatmayin bana kendini biliyo herkes dökelin bakem :KK66:
78 dedim 78 oldum ben hemi de annene ragmen :KK70: yarin guzel cicilerin icinde daha datlus olicimmm ins :KK66:
Ses verin bakem kim vardi listede
btlbetul btlbetul ebrusonmez ebrusonmez nilsub nilsub T tatlitambak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Bende vardımda benim olmadı malesef :( 68 di hedefim 69 lardayım henüz inşallah sonraki bildirime olurum.tebrikler canım sana çalıştın hakettin.

Kızlar bende menümü yazayım.ramazanın son günü son iftarıda abimlerde yaptığımdan biraz cozuttum başyan söyleyeyim :)
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sahur:2 adet yağda yumurta +1/2 kk peynir+domates,salatalık,biber+ 1dl pide+5 zeytin+1,5 bardak ayran

İftar:1 kase çorba+3 kaşık ciğer+4 kaşık mantı+patlıcan salata+yarım dl de pide yedim
Su:2 lt ti geçmiştir
Spor:yok
Şükür bu sene orucumu tutabildim sabredebildim,sağlıkla bitirebildim :) yarından itibaren normal düzene giriyorum.herkese iyi mutlu huzurlu bayramlar
Kiizzzz nasil yemek yemek ooooo :eek: cekip vuraydin kendini yarin portlesin bayramlik cicilerinden heryerinde gör sen :63:

Menüyü de yazayim
Sahur
1kase sehriye corbasi

Iftar
1kase domates corbasi
3-4yk kadar karalahana yemegi yapmis anacim elleriyle :kk77:
1bardak ayran

Sonrasinda bolcaaaa cayy
Su:2,5lt civari
Spor yok hatta hareket bile yok..bi ara oturdugum yerden 1saat kadar ütü yaptim sadece kivrandim bugun de agridan maalesef

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight T tatlitambak

Kizlarrr bayram hazirligi evi topla kendini topla derken anca gelebildim..ordekim yazmis hakkaten nerde.bildirimler..huuu kimlerle tutmustuk biz bu listeyi gecmisi kurcalatmayin bana kendini biliyo herkes dökelin bakem :KK66:
78 dedim 78 oldum ben hemi de annene ragmen :KK70: yarin guzel cicilerin icinde daha datlus olicimmm ins :KK66:
Ses verin bakem kim vardi listede
btlbetul btlbetul ebrusonmez ebrusonmez nilsub nilsub T tatlitambak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
savurgan savurgan toplight toplight M melampusefe
Canim hedefine ulaştığın icin yarin bir porsiyon kacamak benden sana ödül:)

Back
X