- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.621
hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar :) sevdiklerinizle huzurlu bir bayram geçirin inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin :)Hanımlar hepimizin bayramı mübarek olsun...
Vatana millete bütün islam alemine hayırlar getirsin inşallah....
ah canım çok zor olsun evladın yanında sağlıklısınız bozma moralini...Hayırlı bayramlar kızlarr 2 gündür yazmıyorum depresyona girdim resmen yaa kendimi fındıklı çikolataya verdimferdi falan takılıyorum bildiğiniz gibi değil canımı sıkan ne onuda bir bilsem
çözüm arıyacam ama bilmiyorum işteee
belkide biliyorum
sanırsam bayramlar bana dokunuyor
neyseee yarın tekrar sil baştan başlıyorum olmuyor böyle ipin ucu kaçtımı çorap söküğü gibi devamı geliyor yooo yoooo tekrar eski halime dönemem
yarın kesinlikle tam gaz yola devam edicem
zaten yarın bayramda biter içimin hüzünüde geçer
ailenizin kıymetini bilin tamammı ben anneme kızdığım ergenlik zamanlarımda offf beee liseyi bitirip üniversite gidicem oda bitsin sizden kurtulcam derdim çoooooookkkkk yalnışmışşş çoklkkkk
öpüldünüz
![]()
o şekerler ne öyle casuussssss
İnşallah canimooo Allah bağışlasın , emziriyorsan daha kolay verirsin kiloları :)
Komplo kuruyor işte 4.takımla yarışıyoruz ya alttan alttan beynimizi kodluyor şeker yiyin çok güzeller diye...o şekerler ne öyle casuussssss![]()
Amin canım :)Günaydın herkese inşallah hepinizin bayramı güzel geçiyordur.. Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın birde hepimiz 38 beden olalım ....
AMİN.....AMİN...AMiNNNN.....![]()
SüpersinKızlar söylemeyi unuttum bu sabah tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 76.1 çıktım demekki 75 li rakamlardayım çok şükür....:)
günaydın Canım ağzından bal damlıyor. ne güzel bir dua öyleGünaydın herkese inşallah hepinizin bayramı güzel geçiyordur.. Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın birde hepimiz 38 beden olalım ....
AMİN.....AMİN...AMiNNNN.....![]()
Benim saçma sapan gidiyor.Baklava tarzı tatlıları çok sevmediğimden tatlı yemedim topalmda 1 adet şeker, 1 adet çikolata yedim.Ama öğünlerim bi saçma oldu akşam zaten sadece salata yiyebildim.Ne yediğimide anlamadım hem öğünlerim şaştı hem yediklerim.Bide çok misafirimiz geldi onlara getir götür yapmakta spor gibi oldu :)günaydın kızlar, yiyemediğiniz o baklava tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyleben birazcık kaçırdım tatlıdan ama
neyse yarın tam anlamıyla diyet tekrardan başlasın artık. baya bir süre mola vermiş gibi hissediyorum zaten. eşimin de dikkatini çekmiş diyette mısın değil misin karar ber diyor.
kararımı veriyorum da irade yok diyemedim işte. irade de var artık başka yolu yok çünkü.bayramda diyet Nasıl gidiyor kızlar? geçmişi bir okuyayım da kimlerden Nasıl tepkiler aldığınızı okuyayım. en çok da onu merak ediyorum doğrusu
ay sağol tatlım hep beraber inşallahhhhhhhh........Süpersindarısı 65 lere